Фейсбук 2

• 1 299 453
  • 14 991
  •   2
Отговори
# 7 455
  • София
Аз сега ги четох, и това ме привлече, бяха все хвалебствия newsm78

# 7 456
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.facebook.lite&hl=en
Ами май са различни, ту хубави, ту не чак толкова...гледам последните са свързани с това, че не тръгва видео. Но като цяло е с по-висок рейтинг от стандартния. Може да се пробва  Peace

# 7 457
Здравейте,
въпросът ми е за една от функциите, които се появи наскоро, но не и при мен.
Става въпрос за Коментар под коментар, на почти всичките ми приятели това го има и мога да коментирам даден коментар на стената.
При мен обаче така и го няма и не успях да видя от къде и как да го включа.

Щях да задам същия въпрос..,Аз също го нямам като опция, а го виждам при приятели...  Sick

# 7 458
Каква е тази функция?
Може ли скрийншот?

# 7 459
Каква е тази функция?
Може ли скрийншот?

Скрит текст:

# 7 460
Благодаря!
И аз го нямам. Crossing Arms

# 7 461
Тази опция не ли вече доста стара..Аз я имам отпреди половин година, ако не и повече.  newsm78

# 7 462
  • Бургас
Някой изтеглил ли е Facebook lite? Има ли доволни?
аз го ползвам от известно време,пести доста от нета,ако ти е ограничен.Вярно,че не се гледат клипчета,но всичко друго си е ок.Даже може да пишеш съобщения.

# 7 463
  • ту тук, ту там
За iOS го няма май или?!

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 09:50 от elleni

# 7 464
Интересува ме, когато натисна "Маркиране на всички като прочетени", отивайки на иконката с личните си съобщения, само аз ли започвам да виждам всички свои съобщения като "прочетени" или и на ответните страни им излиза символчето "прочетено в еди колко си часа"? newsm78 Не знам дали ме разбрахте...

# 7 465
Да ви питам отново, тъй като не намерих отговор по въпроса (с търсачката тук)  Hug
На някои от приятелите ми излиза опция "последвано" с под меню: "виж преди всички"; " по под разбиране" и "спиране на следването";
Това следвания вижда ли го? Т.е. колко и кои хора го "следват", и ако да-от къде?

# 7 466
Да ви питам отново, тъй като не намерих отговор по въпроса (с търсачката тук)  Hug
На някои от приятелите ми излиза опция "последвано" с под меню: "виж преди всички"; " по под разбиране" и "спиране на следването";
Това следвания вижда ли го? Т.е. колко и кои хора го "следват", и ако да-от къде?

Не, няма как да го види - това си е само за твое улеснение, т.е. колко информация като обем искаш да виждаш от въпросния човек. Когато се сприятеляваш с някого, автоматично го последваш, също така. Peace

А да допълня само, понеже се сетих - има си отделен списък с последователи, но това са хора, които не са ти във френдс листа, а просто са натиснали бутона "Следване" на профила ти.

# 7 467
Гърне без похлупак, благодаря за експресния отговор! bouquet

# 7 468
# 7 469
Здравейте, някои въпроси, ако може да помогнете.

Искам да регистрирам профил, но не с реални имена, не ме допуска, после нещо смених и се получи г/д, да но сега, за да продължи регистрацията иска да въведа тел номер  ooooh!
http://prntscr.com/812vmm

е, не искам да въвеждам номер, защото профилът го правя за 1 приятел и е просто ей така...има ли начин да излъжем системата Wink
Или какво да направя така, че на профила да излиза това, което искам/е?

Общи условия

Активация на акаунт