Фейсбук 2

• 1 299 457
  • 14 991
  •   1
Отговори
# 7 470
Получавам известия за дейността на един приятел, само на един. Не в телеграфа, а в самите известия. За всички други приятели имам известия само ако са коментирали, харесали и т.н. нещо мое.
Не си спомням да съм правила нещо специално за този. Какво може да е това?

# 7 471
Получавам известия за дейността на един приятел, само на един. Не в телеграфа, а в самите известия. За всички други приятели имам известия само ако са коментирали, харесали и т.н. нещо мое.
Не си спомням да съм правила нещо специално за този. Какво може да е това?

Най-вероятно си включила да получаваш известия за този твой приятел. И аз съм го правила без да искам хаха. Отиди на профила му, приближи мишката там където пише "приятели" и от падащото меню виж дали си сложила отметка на първото - "получаване на известия". Ако имаш, от там ти идва проблема, махаш я и си готова. Ако не - не знам Mr. Green Mr. Green

anny_, преди години като съм се регистрирала не искаше номер. В последствие за защита добавиха и тази функция. Явно сега го иска още с регистрацията. Не знам дали има начин да се избегне тази стъпка.

# 7 472
Благодаря   bouquet

# 7 473
VIP, благодаря за отговора  Tired Ако някой знае още нека сподели, моля  Peace

# 7 474
  • Cyprus, Пловдив
Здравейте,
как мога да си групирам приятелите? Имам колеги, например, които не искам да виждат неща, които виждат други и т.н.  newsm78

# 7 475
Здравейте,
как мога да си групирам приятелите? Имам колеги, например, които не искам да виждат неща, които виждат други и т.н.  newsm78

Правиш си групи и при публикуване, посочваш за коя група да са видими публикациите.

# 7 476
Не мога да открия от къде се виждаха предстоящите рождени дни.
Веднъж бях попадала на тази опция, виждаха се по месеци, но сега  newsm78
Може ли някой да помогне?

# 7 477
  • BG
Не мога да открия от къде се виждаха предстоящите рождени дни.
Веднъж бях попадала на тази опция, виждаха се по месеци, но сега  newsm78
Може ли някой да помогне?

В лявата лента, когато си на стената (не в профила) - Събития, от тях - Календар.

# 7 478
Каква е тази функция?
Може ли скрийншот?

Скрит текст:

Чак сега разбрах за какво става дума. doh
Имам го, отговор на някакъв коментар.
А аз мислех, че трябва да пише коментар. Blush

# 7 479
Benisima, благодаря!  bouquet

# 7 480
  • София
Има ли разлика във виждането (на стени на приятели...), ако кача няколко снимки в раздела ми за снимки или на стената директно?

# 7 481
Има ли разлика във виждането (на стени на приятели...), ако кача няколко снимки в раздела ми за снимки или на стената директно?

На кое казваш "раздел за снимки"? Иначе, не, не би трябвало да има разлика във видимостта на снимката, откъдето и да я качиш. Тя все ще се появи на стената ти.

# 7 482
  • София

На кое казваш "раздел за снимки"? Иначе, не, не би трябвало да има разлика във видимостта на снимката, откъдето и да я качиш. Тя все ще се появи на стената ти.
На това до раздел "Приятели".

Може ли да се постне и стикер в един коментар?

# 7 483
В този раздел са ти всички снимки, по албуми, в които сте отбелязани, отделни снимки.

Няма значение къде са качени снимките, ще се виждат еднакво, зависи каква видимост е зададена.
Да, може и в снимката да се сложи стикер, както и в коментар.

# 7 484
Здравейте! Как да направя така, че общите приятели с някой приятел да не се виждат?

Общи условия

Активация на акаунт