Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 120
 • Мнения: 5
До тук се виждат оплаквания от отношението. Интересно кои са пострадалите и как....

# 121
 • София
 • Мнения: 707
Щом е толкова интересно ще кажа. Баща ми, който е в болница в много тежко състояние. И една приятелка, която на 35 години почина.

До тук се виждат оплаквания от отношението. Интересно кои са пострадалите и как....

# 122
 • Мнения: 5
Много съжалявам, но Васил Канисков ли е причината?

# 123
 • София
 • Мнения: 707
Да, точно той. Дълго време му "забраняваше да ходи на лекари, не можело никакви изслвдвания, пробутваше му някакви треви. И сега баща ми е органна недостатъчност, едва го поддържат.
Приятелката ми също. Младо момиче с начален рак на гърдата, който вече се лекува. Този шарлатан й забрани да се лекува, да ходи по изследвания. Всеки път й казваше как той я излекувал. Даде й билки и след една година тя почина в адски мъки. А можеше да се спаси, ако просто беше провела терапия.

# 124
 • Мнения: 2
Дано баща Ви да се възстанови! Васил Канисков е проводник на знание и сила, която зависи от нас как ще прилагаме и ползваме и да, всичко е “ цветя и рози”, когато сме последователни и подхождаме с доверие!

# 125
 • София
 • Мнения: 707
проводник на добро... Когато със "съветите си" докарва такива проблеми. Дано не са много хората, които ще се подвежат

Дано баща Ви да се възстанови! Васил Канисков е проводник на знание и сила, която зависи от нас как ще прилагаме и ползваме и да, всичко е “ цветя и рози”, когато сме последователни и подхождаме с доверие!

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 08:31 от Yellow_girl

# 126
 • Мнения: 5
Искрено съжалявам:( аз също загубих близки хора, които се консултираха при него, но не съм виняла Лечителя... състоянието им беше тежко и много фактори имаха влияние, а той ги облекчаваше доколкото може. Не намирам мотив да вреди умишлено.

# 127
 • Мнения: 2
Скъпи писатели и читатели на интернет,
Прочетох написаното от Вас за лечителя Васил Канисков. Ужасих се!!! Срамувам се!
Как е възможно да се изнасят в публичното пространство такива измислици и неистини!
Обадил се някой си в 21:55ч. на лечителя, а "той (лечилят) вдигнал шум и се държал неприлично. Какъв е този лечител?"
А ти господине кой си? Защо не се обади в определеното време от 2 часа (18:00-20:00ч).
В кое учреждение - банка, каса и други такива, можеш да отидеш или да се обадиш в нерегламентирано време? И не се срамуваш на всичкото отгоре, че всъщност ти си нарушителят, всъщност ти си невъзпитаният?
Защо всички онези, които са писали негативни коментари, не са си задали въпроса: "Каква е причината за това? Сигурно сме сбъркали в нещо?"
Защото най-лесно е да оплюеш човека! Човек винаги може да изпусне нервите си!

Васил Канисков не е обикновен лечител! Той е с висше образование, издател на книги, последовател на Петър Димков и Петър Дънов, той е феномен, пратеник на Бога!

Боледувах от жлъчно-каменна болест и стеатоза на черния дроб. Гастроентеролозите и хирурзите си знаеха само едно - операция. Казвам им, че не може - алергична съм към упойки. Нямало значение! Така 40 години се мъчих!
Когато отидох при Васко останах изненадана от вниманието и вежливостта, с които ни прегледа! "Постъпили сте правилно!", ми каза той, "Всеки орган в организма има своята функция. Един орган да липсва и организма не е пълноценен." Така ЛЕЧИТЕЛЯ,а не доктора, се отнесе с мен.
При строга диета, продължително лечение от няколко месеца, вече нямах камъни в жлъчката и стеатоза и най-изненадващо, когато поисках да си платя, той ми каза: "Аз не вземам пари, просто ви помогнах да се излекувате!"
Боже Господи, сега една операция в болница струва 3000 лева.

Мъжът ми има лимфолевкоза (начална форма на рак на кръвта). Пое го хематолог, но стойностите си стояха на едно място (76-79%), а надминеха ли 80% с него е свършено. Пак Васко го прие, прегледа и каза: "Няма да те лъжа, не мога да те излекувам, но няма да допусна да минеш границата от 80%", а представяте ли си, стойностите сега паднаха на 44%.

Той е такъв: грижовен, внимателен и никога не сме имали проблеми, но ние се стараем да сме точни вече 10 години!

Благодарим ти, Васко, от сърце!
Бъди жив и здрав, за да помагаш на хората!
Бъди благословен!

Ваня и Георги Пеневи от София

# 128
 • София
 • Мнения: 735
Здравейте,
Предлагам ви да спрете да се заяждате помежду си.
Била съм при Канисков, лекувал ме е. Бил е и добър и много злобен. Така, че съм сигурна, че това, което се пише за него си е чистата истина.
Много го харесвах , когато ходех при него. И съм присъствала на разговри с пациенти- обаждат се когато си искат, казват му, че сега пътуват към него, той ги пита по какъв проблем -те не казват, а извъртат. Мисля,че това го дразнеше- не искренността у хората.
Иначе бях пратила приятелка с рак на гърдата при него, той я лекушаве, казваше й, че всичко е наред и в един момент тя се срина и си замина за отрицателно време.
Така, че мнението ми вече е смесено.

# 129
 • Мнения: 5
Той е лечител, не е Бог....за жалост:( другото е от всеки от нас. Моето мнение си остава еднозначно.

# 130
 • Мнения: 2
Скъпи почитатели на интернет, отворих го и отново чета глупости, злонамереност и жлъч!
Никога не съм допускала, че има такова безочие и толкова неблагодарни хора!

Мила госпожо, Вие отидохте при г-н Канисков по собствена воля, той не Ви е познавал и не Ви е търсил! Защо не се отказахте да го посещавате, като не го харесвате толкова? Какво искате от човека? От думите Ви звучат завист, злоба и жлъч!
Апропо върнете страниците на темата 4-5 години назад и там ще намерите дали и преди не съм го хвалила!

А що се отнася до господина, на когото баща му е починал - "Моите съболезнования и Бог да го прости!" Ще му кажа, че напълно разбирам мъката му, защото и аз съм преживяла по-страшна от неговата - загубих сина си на 45 години! Ако тогава познавах Васко съм сигурна, че той щеше да бъде с нас!
Запомнете има Бог и само той решава кой кога да си отиде.
А Вие спазвахте ли режима, диетата и указанията на Васко?
Бъдете доволен, че той е удължил живота му!
Не разбирам защо има толкова злонамерени и лоши хора! Не знаят ли, че рано или късно тя (злобата и злодеянията) рикошират обратно!!!

Няма да спрем да казваме: "Благодаря ти, Васко, от сърце! Цялото ми семейство е до Вас!"

Ваня Пенева от София

# 131
 • София
 • Мнения: 646
polina-malina, може ли към заглавието на темата да добавите и мнения за други лечители, защото не намерих такава тема, да не пускам нова. А за този господин вече стана ясно колко заслужава внимание.........

# 132
 • Мнения: 1
Здравейте, имате ли представа дали Лечителят приема пациенти? Опитах се да се свържа във времето за записване, но безуспешно.
Благодаря за отговорите!

# 133
 • Мнения: 1
Не приема, звънях преди няколко дни, явно покрай цялата работа с вируса е спрял( най-вероятно, докато отмине всичко,защото и преди е спирал, но той си знае най-добре колко са сериозни нещата).

# 134
 • Мнения: 8
Като знам за какви неща ни е помагал...да не кажа даже чудеса, че е сътворил и като се сетя понякога как се държи, да и за мен е загадка неговата личност, интересувам се периодично какви са отзивите за него, за да знам ако имам спешен случай дали да го търсим или по добре не...истината е, че ако имаме сериозен проблем първо при него бих отишла пък да става каквото ще. Ако ни изгони ще търсим други хора, които правят добра ирисова диагностика и имат силно биополе, защото каквото и да си говорим той до голяма степен лекува с енергията си, аз съм го усетила и мога да се закълна в това!!! И да по този начин го изтощаваме човека и наистина нека проявим разбираме, благодарност и отговорност!

Даже искам да призова хората да споделят само положителен нов опит с Канисков, не искам да знам кой как е бил натирен или обиден, защото вярвам че всичко си има причина. Интересувам се дали има още своите способности и дали все още има хора които приема и им помага.
Ако някой е ходил ори него и има информация за корона вируса нека пише или го попитайте какво мисли! Човека има връзка с източника и знае много неща! Оценявайте го не го хулете!!! Запомнете това!!!

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 17:59 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт