Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 105
 • Мнения: 607
Този човек наистина помага. Отнемал ми е болка само с една терапия. Мисля да му се обадя, след като отново приема. И ще споделя след това.

# 106
 • Мнения: 1 179
Привет! Можете ли да кажете адрес?

# 107
 • София
 • Мнения: 600
Здравейте,
случайно попаднах на тази тема, но реших да пиша, защото имам доста противоречиво мнение за този човек. Може би ще съм една от малкото, които ще кажат, че не бива да му се доверявате сляпо.
С билки и съвети той успя горе-долу да закрепи баща ми, който има рак на дебелото черво (след операция, химео и лъчетерапии и близо 20 години ремисия). Преди две години имаше някакви проблеми с настинки, бял дроб и ходи при Канисков. Той му даде билки, диета и баща ми се закрепи. Но в никакъв случай не се е излекувал (при снимка на бял дроб преди няколко месеца се оказа, че единият дроб изобщо не работи), но поне не се е влошил.
Имах близка с рак на гърдата, която ходи при него след операцията и той й беше казал да не се подлага на никакви лечения, а само билки. Жената си отиде много бързо и в адски болки, а неговите билки и диети не можаха да й помогнат.
Това е моето мнение за него, но разбира се, всеки решава сам за себе си

# 108
 • Мнения: 1
Здравейте,
Да аз съм ходила при него три пъти, мои позн

# 109
 • Мнения: 127
А някой знае ли дали въпросният бикар изобщо приема все още, защото някъде из форума прочетох, че вече не приема? Някой има ли информация, както и актуален телефон и адрес?
Благодаря!

# 110
 • Мнения: 67
Здравейте момичета, много искам да отида при д-р Канисков, но като му звънях 2 пъти ме отрязва. Моля дайте ми съвет какво точно да направя за да ме приеме. Изобщо приемали още?
А ако отида направо на място?
Моля, който е ходил да пише.

# 111
 • Мнения: 1
На хората, които споменават с добро Васил Канисков в този сайт, ще им отговоря, че този човек може и да е помагал преди. Не може обаче човек, наричан „лечител“, „фитотерапевт“ и свързващ себе си с „духовната медицина“, да проявява такава грубост и агресия към хорската болка и страдание!
Преди малко повече от месец оперираха майка ми – извадиха й бучка от гърдата. Оказа се, за съжаление, карцином. Точно преди операцията чух за Васил Канисков от моя много добра приятелка – този човек от години „поддържал“ и майка, и дъщеря със същия проблем от родния ни град С.
На тези, които дават съвети, че трябва да вярваш в този тип медицина, за да те приеме този човек, ще отговоря, че и аз и майка ми вярваме – години наред, поддържахме контакти с двама биоенерготерапевти – за съжаление, и двете вече покойници – да им е светъл Пътят!/.
На тези, които твърдят, че трябва да си вежлив, учтив и пр. – вярва ли някой от вас, че болен човек или негов близък, който МОЛИ за помощ, може да бъде груб към човека, когото моли за помощ?!
Търсихме Канисков и преди, и след операцията. Майка ми изкара нелек следоперативен период. Отношението, когато/ако се свързвахме с него от негова страна беше „ами той е в чужбина“ (а съм убедена, че говорих лично с него), „народен лечител той ще стане когато умре“, „не се обаждате в подходящо време“. На няколко пъти просто прекъсваше връзката.
Направих грешката да отидем до с. Плана на 23.11.2019 г., като помолих моя близка приятелка да ни закара дотам с колата си. Всъщност, не знам дали е грешка – вече се радвам, че отидохме дотам! Трудно намерихме къщата му, а хората от селото, които питахме за местонахождението й, отговаряха скептично – „ама вие наистина ли“; „бере треви ей тука от ливадата“; „ама той изобщо не помогна на баща ми“... Тъкмо питах за пореден път една жена насред пътя дали знае коя е къщата му и самият Васил Канисков излезе от постройката, пред която бяхме. Отнесе се грубо към жената – „кой й бил казал да идва днес“... Аз го поздравих, казах му, че съм го разпознала (бях гледала негови лекции в интернет), че сме пътували с майка ми, която има нужда от помощ, и с една приятелка , които са наблизо в колата, и го моля да помогне на майка ми! Каза ми: „А аз съм без майка си и приятелка“. Пита ме грубо дали съм се обадила на някого, че ще дойда, и ми каза „Махай се оттука!“.
Ако беше за мен самата, щях да реагирам по коренно различен начин – не понасям груби, невъзпитани и агресивни хора! Но беше за майка ми, която стоеше в колата в горната част на пътя (хората които са ходили, знаят какво имам предвид) и наистина има нужда от помощ и лечение. Замолих го най-искрено „Много, много Ви моля да ни приемете!“. Г-н Канисков тръгна свирепо и агресивно към мен, с жест като че ще ме удари, ако ме стигне, и думите „Ама ти български език разбираш ли, МА!“
Приятелката ми тъкмо се спускаше по пътя и стана свидетел на случката. Прибрахме се заедно в колата. Тя предложи майка ми да му звънне за последно, нали бяхме пътували до него, пък и се питахме дали ако беше видял нея вместо мен, нямаше да реагира по различен, по-мек начин... Майка ми е изключително добър човек – това е мнение на много хора и не заслужаваше да бъде натирена по този начин! Разговорът й по телефона с инж. Васил Канисков протече по следния начин: „Добър ден, търся лечителя Васил Канисков.“; „Ами той почина...“; „Ама недейте така...“; „И ако съм Канисков какво?“; „Чувала съм много добри неща за Вас, помогнали сте на много хора и Ви моля да помогнете и на мен!“.  „Лечителят“ затвори телефона. Честно казано, изпитах облекчение – не знам как вече бих оставила майка си в ръцете на този...
Канисков може и да е помагал, но вече или не иска, или не може да го прави!!! Подобна агресия към болни хора и техните близки най-малкото е нечовечна, още повече пък проявена от човек, който говори за „духовност“, „любов“...
Нека Бог да му дава здраве, и никога да не му се налага да прибягва до услугите на „лечители“ като него!!!



Здравейте момичета, много искам да отида при д-р Канисков, но като му звънях 2 пъти ме отрязва. Моля дайте ми съвет какво точно да направя за да ме приеме. Изобщо приемали още?
А ако отида направо на място?
Моля, който е ходил да пише.

# 112
 • Мнения: 607
Какво е станало с този човек? Скоро   имах възможност да го видя за минути със съпругата му - изглеждаха и двамата много щастливи хора.

# 113
 • Мнения: 7
Вие знаете ли, че на този човек му се звъни вечер в определени часове и той преценява дали ще ви приеме или не. Колкото и маловажно да изглежда това, колкото и човек да е отчаян и е безизходица, сигурно това условие е поставено от Канисков по някаква причина. Аз също преди години му се обадих по никое време, цялата обзета в паника и мен също ме натири. Знам много добре какво е чувството. Още повече звънех за детето. Минаха години, аз закъсах със здравето, след една странна диагноза от докторите накарах мъжа ми да го потърси. Звънна му между 18-20 часа. Човека се държа напълно нормално и ни прие още на другия ден. Благодарение на него съм здрава и имам още едно дете. Кво да ви кажа, особен човек е. Може би ние не го разбираме. А и той много не дава излишна информация. Не мога да си кривя душата, човека помага, не само на мен и на мои близки е помагал. Благодарна съм на Бог и на него самия, че ни е гласувал доверие и имаме честта да ни поправя, когато не сме в ред. Така да се каже...

# 114
 • София
 • Мнения: 600
Баща ми е в болница от 3 дни с дихателна недостатъчност. Лекарите искат да му направят изследвания, за да не стане нещо по-лошо, защото това натоварва сърцето. Той не дава... защото Канисков му казал да не си прави никакви изследвания.
Ето това е. Сами си правете изводите дали да се оставите да ви промие мозъка с обещания за изцерение.
Бясна съм!

# 115
 • Мнения: 1
ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК !!!МНОГО ГРУБ ИСКАМ ДА ИЗКАЖА ВЪЗМУЩЕНИЕТО СИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНЯ "ЛЕЧИТЕЛ" ОТ НЕГОВОТО ОТНОШЕНИЕ И ПОДИГРАВКА КЪМ БОЛНИТЕ ХОРА .ДНЕС ГО ПОСЕТИХМИ ПРИ ПРЕДВАРИТЕЛНА УГОВОРКА И НИ ИЗГОНИ КАТО КУЧЕТА САМО ПОРАДИ ФАКТА КАК СМЕ ПАРКИРАЛИ КОЛАТА ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЧОВЕК КОЙТО ПОМАГА НА ХОРАТА ЯВНО ТОЙ ТРЯБВА ДА СЕ ЛЕКУВА ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!!!

# 116
 • Мнения: 7
и ние ходихме преди нова година, останах със същото впечатление, държа се арогатно, подигравателно, отвратително. По добре да беше отказал да ни приеме, но явно това цели сами да се откажем да го търсим. Ходим там от около 10 години не беше такъв, сигурна съм че си има причина това поведение и не му се сърдя! Чичо Васко, знам че следиш какво се пише за теб, и искам само да ти благодаря за всичко, което си направил за нас! Знам, че имаш причина за поведението си и сигурно ние всички имаме вина за това, в крайна сметка нека си признаем, че хората станахме много лоши и неблагодарни същества. Може би не заслужаваме да имаме вече такъв лечител...бъди жив и здрав и в мир със себе си! За нас беше чест, че те познавахме, няма да ти звъним повече. Поля и Пешо от Враца.

# 117
 • Мнения: 5
Зад профила "baba jula" нищо чудно да се крие и самият Канисков. Пределно ясно е, че си прави реклама! 

Да бе, той е малоумник като вас, по цял ден седи на компютъра и си прави фалшиви профили, за да се рекламира. Хора, стегнете се. Васил Канисков е помагал и помага на много хора. Аз винаги ще съм благодарна за огромната помощ, която получих от него. Така че, който се интересува, аз изказвам своята положителна позиция (и на близките ми).
Никой не се крие зад профила ми! Казвам се Юлияна и съм баба на две внучета.
Отново ще кажа, че Васко много е помагал на мен и семейството ми повече от 15 г. Препоръчвала съм го на всеки, който се нуждае, и повечето са намерили облекчение, а тези, които са се съмнявали, просто спират да ходят.Някои починаха, но това и в медицината се случва, нали?!
 И на мен ми е затварял телефона или е отказвал да ме приеме. Това много ме е натъжавяло, но не е променило отношението ми, нито е отслабило доверието ми в него. За толкова години не съм чула на някого да е навредил. Моля се да е жив и здрав!  И той и семейството му да са добре!
Може би той самият има нужда от нас сега. Вярвам, че ако всички, които сме му признателни, се обединим и застанем зад него, ще му помогнем да преодолее проблемите и да бъде отново сред нас:)

# 118
 • Мнения: 3
За тези, които не го харесват какъв е проблемът? Нали не му вярвате и сте супер без него, каква е причината да взимате отношение? А за нас, неговите пациенти и ученици сега е време да сме самостоятелни! Познавам Васил Канисков от както бях 9клас, вече съм родител. Помагал е на мен и всички близки безусловно, научила съм уроци за вяра в доброто от него, наш лечител и учител! Омразата се лекува само с любов Simple Smile

# 119
 • София
 • Мнения: 600
Вземаме отношение, защото всеки трябва да знае, че не всичко е цветя и рози, както се опитвате да го изкарате. Има много пострадали от него и не говорим само за отношението

Общи условия

Активация на акаунт