Сега видях откъде са крали Бертони
1:1 по конструкцията Абе моето дете пак не ще пюре

Не ми се иска да почвам сега с каши, че и без това е гюленце, а те кашите помпат
Кити, ти това +500 грама сигурна ли си за него? Щото моя кантар дава ралика от кило дори. Виж сега, ще ги свалиш, но не така бързо както ти се иска. Качвала си 9 месеца, не може да очакваш за един да ги свалиш. Освен това всеки човек е различен, има различен метаболизъм. Освен това не се подвеждай като четеш из темите, че някои веднага свалили, ама имали да свалят само 5-6 кила. Той тоя режим затова е хубав, защото сваляш бавно, ама трайно. Нана ми е приятелка. Тя ме запали по тоя режим миналата година. Тя е свалила страшно много. над 40 кг., обаче прави 3 или 4 цикъла. Иначе е нездравословно. Така че успокой се и всичко ще е наред. За самочувствието те разбирам, обаче то се гради от теб самата.. затова е самочувствие. Имай търпение просто. Много ме е яд ако има външни фактори, които ти влияят за това самочувстве. Майната им!!

Ти знаеш ли, че аз в момента съм 92 кг. Това е ужасяващо за мен, не се харесвам ама хич
. Аз качих след родилното дори. Отдавам го на хормони, обаче. Не мога да го променя, затова си чакам спокойно и се радвам, че иде зима.. ходим навлечени и няма да ми личат дебелотиите така както под леките летни блузки.
А догодина лятото ще сме готови за плажа в Бургас, убедена съм в това
, та ще съм кратичка, но не ми се иска да пропусна да поздравя рождениците от вчера и днес:

Въпреки това много харесвам този ден и ми е някак хубаво на душата.
Гледах и други клипчета,и той и батко му са бонбони 

а вчера Янис изпадна в истерия по едно време,а аз се къпех и баща му се мъчеше да го успокои,обаче без успех,в момента в който се появих ми вика-олее не знам как издържаш и как се оправяш сама(и това става въпрос за 5 минути)
да си здрава,щастлива и много обичана!
И на ку- ку си играем, забавно му е. То не че аз не съм куку вече де.