Philips PerfectCare тест

• 67 532
  • 1 287
  •   1
Отговори
# 1 035
А сега, да внеса малко разнообразие като ви покажа първото ми в живота гладене на плюшени пердета. Съвсем нови са и дори се чудех дали изобщо трябва да ги гладя. Самият плат е доста мек и различен от плюша, който баба ми имаше навремето - един твърд и пердето падаше тежко на широки вълни... всъщност, не беше перде, а завеса от тавана до пода.
И така, моят плюш също се запозна с Philips PrerfectCare, и това, смятам, му се отрази добре. Струва ми се, че след парата на Philips PrefectCare стана по-лъскав и по-равен,... нещо като сресан и пригладен с брилянтин.... Laughing

Laughing

# 1 036
И като стана дума за пердета, сетих се да ви представя една моя идея за приглаждане на окачено перде където се е посмачкало случайно.

Взимате една немного голяма хавлиена кърпа за да ви служи за подложка зад пердето Подпъхвате си свободната ръка в нея така, че ръката ви да не се допира до пердето и така я поставяте зад смачкания участък. С другата си ръка взимате Philips PerfectCare и внимателно и леко с пускане на парата притискате към хавлиената подложка пердето. Изглаждането става неочаквано бързо и лесно. Убедете се сами от видео-записът ми. Само да доуточня, че моето преде е от тафта.

Ето и видеото:

Как ми хрумна идеята - ами опитах да гладя пердето вертикално, както Бу, демонстрира в началото на проекта, но при мен резултатът не се получи добър. Затова реших да добавя и помощ с подлагане на опора зад пердето, а не то само да се вее под действието на силната пара на Philips PrefectCare.

Ето и видео с опита ми да изгладя пердето първo само с пара:

Peace

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 09:41 от agitak

# 1 037
Сeга пък, заради споменаването на вертикалното гладене, ще ви покажа как с Philips PerfectCare можете да си изгладите РАНИЦА!
Съвсем аналогично на идеята ми за начин на гладене на обувки, и тук напълвате раницата с хавлиени кърпи за да се опъне добре и най-лекo и бързo минавате с Philips PerfectCare по цялата й повърхност.

Как точно? - Вижте ето тук:

Peace

# 1 038
Гладене на бродерия
УСПЕШНО

...

Чудесна малка бродерийка! Тъкмо ме подсети, че преди 5-6 години и аз бродирах едни малки сладки дечица, и обърнах де-що места си помислих, че може да съм ги прибрала, но така и не можах да ги намеря.  Confused .... Все пак, да се отчета и аз по темата с едно плътно памучно трико с бродерия на него. (Все си мисля, че като гладя от лицето по-добре става... на мен, поне така ми изглежда.)
 Peace

И снимка на крайния резултат:

Peace

Последна редакция: пн, 19 дек 2011, 23:43 от agitak

# 1 039
55 sekundiiiiiiii  Wink

# 1 040
 Тази тема е толкова вдъхновяваща, че вече гладя всеки ден Laughing. Май никога не съм гладила толкова много и странното е , че започва да ми харесва!
Искам да кажа на организаторите, че рекламата в този форум, поднесена по този начин е много по-успешна и по-въздействаща от телевизионната. Нека да помислят отново за благодарността си към трите коментаторки Wink
 В началото на темата си мислех, че да дадеш 500лв. за ютия е лудост - същата лудост като това да дадеш 5000лв. за прахосмукачка Laughing - намират се хора, които ги дават де!
Двадесет дни след началото на тази тема и аз намекнах на дядо Коледа, че може много да ме зарадва с такава ютия. След това, обаче, поразмислих! Истината е, че нямам нужда от толкова перфектна ютия, защото имам хубава сушилня, от която дрехите излизат почти изгладени и толкова омекотени - необходимо им е само едно две приглаждания с обикновена ютия и стават идеално изгладени!
Реших, обаче, пак в тази тематика, че това от което имам нужда е нова хубава дъска за гладене. Мисля, че това не е обсъждано в тази тема, но дъската за гладене е от съществено значение, за да бъде гладенето лесно, бързо и приятно занимание.

# 1 041
  • До хладилника, който обичам
Реших, обаче, пак в тази тематика, че това от което имам нужда е нова хубава дъска за гладене. Мисля, че това не е обсъждано в тази тема, но дъската за гладене е от съществено значение, за да бъде гладенето лесно, бързо и приятно занимание.

Съгласна съм много Peace
Моята дъска е стара колкото ютията ни, на 8,5 години, подарък от сватбата Grinning Достойнствата й са, че е лека и че не е с мрежа отдолу (мрежестите се отпечатват на дрехите при гладене, ако подложката не е достатъчно дебела). Но иначе - понякога идва твърде лека и се повдига лесно, или се накланя, ако наредя повече дрехи в единия й край... хлопчи и лопчи... От време на време като ме наскача порив за гладене или просто ако ми се наложи да гладя, си мечтая и аз за хубава дъска - от тези, дето са широки, стабилни, с добра поставка за ютия (например една хубава Philips PerfectCare барабар с парогенератора й Grinning) и отдолу поставка за изгладените дрехи... Но те струват колкото 1/4 от ПърфектКеър-а Crossing Arms и тогава си казвам, "о, колко е хубава моята дъска всъщност"  hahaha

# 1 042

Напълно съм съгласна с важността на подложката за гладене!  Аз ползвам една доста стара, която е за поставяне върху маса, защото крачетата й са много късички, и определено не е най-удобния модел.... всеки може да го усети когато гледа видео-записите ми - как я придърпвам от време на време. Причината все още да се въздържам от поставка на високи крака е терминатора вкъщи - способен е да отнесе и дъската и ютията с една единствена непремерна маневра по скоростната му писта... Laughing

Peace

Тази тема е толкова вдъхновяваща, че вече гладя всеки ден Laughing. Май никога не съм гладила толкова много и странното е , че започва да ми харесва!
Искам да кажа на организаторите, че рекламата в този форум, поднесена по този начин е много по-успешна и по-въздействаща от телевизионната. Нека да помислят отново за благодарността си към трите коментаторки Wink
 В началото на темата си мислех, че да дадеш 500лв. за ютия е лудост - същата лудост като това да дадеш 5000лв. за прахосмукачка Laughing - намират се хора, които ги дават де!
Двадесет дни след началото на тази тема и аз намекнах на дядо Коледа, че може много да ме зарадва с такава ютия. След това, обаче, поразмислих! Истината е, че нямам нужда от толкова перфектна ютия, защото имам хубава сушилня, от която дрехите излизат почти изгладени и толкова омекотени - необходимо им е само едно две приглаждания с обикновена ютия и стават идеално изгладени!

# 1 043
  • София
Разликата между хубава и не толкова хубава дъска за гладене е правопропорционална на разликата между хубава ютия и не толкова хубава ютия  Grinning
Редактирам се , за да добавя:
Поздравления за Philips PerfectCare за отличния избор на коментаторки ( не знам защо винаги коментаторки го чета като терминаторки, но може би има нещо  Wink Пожелавам на организаторите да им се отвори сърцето за най-светлия празник и , въпреки че имам личен фаворит да подари ютиите на момичетата , които тестват. Та това ще е ужасно ако сега, когато са свикнали вече с това удобсство някой да им го отнеме! И то в навечерието на Коледа! И трите заслужиха голямата награда! Ако излъчите все пак победител може да му подарите маса за гладене  Wink
На себе си пожелавам да спечеля от томболата  и да имам нет утре, че да разбера на време (ако не да се застраховам пишете на юнки 2009, ще ме открият момичетата  Mr. Green )
Хубав ден!

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 10:25 от Geraldine

# 1 044
И аз споделям същото мнение както Geraldine.Стискам палци да има неочаквани изненади и за трите коментаторки.  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 045
Geraldine томболата е на 22-ри така че утре и да нямаш нет споко Wink

# 1 046
  • Пловдив
И аз си имам фаворит, но и според мен ще е най-добре и трите да получат по един Philips PerfectCare. Ще е идеалният подарък за Коледа

# 1 047
  • София
Geraldine томболата е на 22-ри така че утре и да нямаш нет споко Wink
Хихи, то на 22-ри е още по-вероятно да нямам нет ... Предвид постоянната ми липса на късмет, обаче, няма за какво да се притеснявам  Mr. Green

# 1 048
  • Варна
И аз да подкрепя - имам си фаворитка, но ми се иска и трите да получат така желания подарък, защото и трите така вдъхновяващо обясняват, че чак и на мен ми се доглади и не спирам да чета всеки следващ пост и да гледам клипчета (а гладенето ми е от най-омразните занимания)

# 1 049
  • До хладилника, който обичам
И аз да подкрепя - имам си фаворитка, но ми се иска и трите да получат така желания подарък, защото и трите така вдъхновяващо обясняват, че чак и на мен ми се доглади и не спирам да чета всеки следващ пост и да гледам клипчета (а гладенето ми е от най-омразните занимания)

Видя ли, видя ли  hahaha hahaha hahaha
Просто невероятно, но факт. Ако пуснат някой тест за прахосмукачки, сигурно ще светнат къщите на половината форум  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт