нашия тати му вика"малкия слон от странджа планина" 

Вярно, лошо е да я свиквам така, ама предпочитам да спим пред това да обикаляме из стаята или да се храним постоянно. А като стана въпрос за хранене - то това моето дете много лакомо. Яде много, ака много, почти всеки памперс ни е наакан, да не кажа всеки, а сега започна и нещо често да повръща на фонтан. Вчера 3 пъти повърна, като 2 пъти беше върху мен. Първия път все още даже ядеше, а втория тъкмо беше пуснала гърдата. И сега се притеснявам дали всичко това е нормално.
Само ние ли сме така или ... ?

Вярно, лошо е да я свиквам така, ама предпочитам да спим пред това да обикаляме из стаята или да се храним постоянно. А като стана въпрос за хранене - то това моето дете много лакомо. Яде много, ака много, почти всеки памперс ни е наакан, да не кажа всеки, а сега започна и нещо често да повръща на фонтан. Вчера 3 пъти повърна, като 2 пъти беше върху мен. Първия път все още даже ядеше, а втория тъкмо беше пуснала гърдата. И сега се притеснявам дали всичко това е нормално.
Само ние ли сме така или ... ?
аз мислех че е от преяждане,но ми прави впечатление,че понякога когато не е оригнат си спи без да повръща,а друг път го оригвам даже неколкократно и повръща даже няколко пъти по малко
Живи и здрави и много да радват мамите и татковците си.

"Малкото слонче "
А относно акането и нашата педиатърка каза ,че е нормално да пропусне и ден да ака когато си усвоява цялата кърма.А това ,че седи дълго време на гърдата и суче каза ,че също е нормално защото по този начин се пращат сигнали до мозъка за да се произвежда повече кърма - колкото да му стига на бебчо
Така ,че не се притеснявай от този факт и ние сме така

. 

Препоръчани теми