Така да секаже- уредих се и аз със снаха и сватя 

В един апартамент, който гледахме и също обмисляхме за преместване също имаше камина, но беше на първия етаж, та пропадна 

Ако си ти на тях, завиждам. Ако са децата, пак завиждам..Ааа, трупам само негативна енергия в себе си с тази завист, така не може 
)
Вътре са с пух и са по-добри от всичките му ботуши, които накупих и не струват в сравнение с тези
)
Отделно Спайдърмен, ряпа да яде..То не са плюнки, не са въдици, не са паяжини..Дет вика Хера, вече има опасност да се обесим из къщи. Плюнки висят отвсякъде
(И аз си смених късно зъбите. На 8 ми паднаха горните зъбчета и ми изникнаха нови- учудващо е, че помня, като е било преди 24 години това събитие

Ще докладвам след консултацията...

, ама май повече прахоляк и пушилка...
ние само по Коледа се сещаме за нея 
Да са им белички и здравички всички зъбчета на всички дечица! 
Ботушките, които си купихме и ние са пълен боклук - както и ти каза - измъкват се, събуват се
Филип има едни маратонки Найк, обаче не мога да му ги обуя и много ме е яд. Ама той си свива пръстите и не мога да му натикам крачето
Да са им белички и здравички всички зъбчета на всички дечица! 
Ботушките, които си купихме и ние са пълен боклук - както и ти каза - измъкват се, събуват се
Филип има едни маратонки Найк, обаче не мога да му ги обуя и много ме е яд. Ама той си свива пръстите и не мога да му натикам крачето 

същото си казвам и аз като отворя твои снимки....или,че си много красива,слаба и млада....или,че Габ и Раф са невероятно страхотно чаровни!!!

По другите черти не мога много да ги разделя, ама са много готини.
ММ още не ни е наснимал с тях. Изобщо аз много харесвам, когато дрехите в семейството си съответсват в цветовата гама и материите 

, дано другите да избият лесно и бързо 

Системите понякога хич не хващат.Ако тоновете на беб са ок...няма повод за притеснение...може и по-късно да е станал 
Ама и на ММ няма в обратната посока 
:
. Наистина е мнооого порастнал.И какъв е синеочко и рускоско,красавец
И определено не ми изглежда едър ,по-скоро снажен
Препоръчани теми