МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 987
  • 718
  •   1
Отговори
# 330
  • До морето :)
Честито зъбче на Фифо! Simple Smile
Лена, много ви е хубава украсата. И аз сега ще си пусна това радио Simple Smile

# 331
Хоупссссс.....ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА ФИФООО!!!  newsm47

Лена.....украсата е страхотна!!! А камината е просто чудесна! Crazy Толкова топло и уютно ми стана  Heart Eyes Wine Glass dancing

# 332

Добър ден и от нас  Hug

Аз вчера снимах още 4-5 снимки с една Коледна блузка, сега ще ги кача..

Преди това:

Шени, гледах във ФБ някаква твоя снимка с Алина, ами какво да ти кажа..П Р Е К Р А С Н И сте!!! Нямаше как да не завидя за еднаквите шапета- майка и дъщеря...Просто ми е мечта това..  Blush Така да секаже- уредих се и аз със снаха и сватя  Hug

За Елхичката- И на мен ми е жал. Обаче тези ги отглеждат специално за целта, да бъдат Коледни дървета..Което не прави отрязването им по-малко реално, де..

Хубавото е, че си я поливам всеки ден, а тя мирише страхотно. Обожавам да си вляза в къщи и да мирише на КОЛЕДА  Heart Eyes

Деси, гледката от прозореца му е най-хубавото на сегашния ни апартамент. Януари, обаче се местим в друг, защото тук ни вдигат наема със 100$ месечно, което на сегашната сума идва твърде много вече   Stop

Новия е в същия комплекс, но не го менажира фирма, а е на собственик, затова се договорихме за малко по-ниска цена, дори от сегашната, та съм доволна..Лошото е, че ще гледа към паркинга..И само заради това дълго обмисляхме дали да се местим или не. Всъщност сградата е точно отсреща, може би се вижда на снимките, не знам  newsm78

Аз направих и на Габ послание от Дядо Коледа, каквото показа Нанди, а той милия гледаше и недоумяваше "Ама от къде той ми знае името?!  Shocked "   Laughing Така разсеях всякакви съмнения, че  Дядо Коледа съществува  Wink

Ленаа, завидях за камината  Blush В един апартамент, който гледахме и също обмисляхме за преместване също имаше камина, но беше на първия етаж, та пропадна  Crossing Arms
Представям си как окачам Коледните чорапи над камината, точно както по филмите. А в самата Коледна нощ се събираме всички край бумтящия огън, отваряме подаръците и ги обсъждаме, децата бягат наоколо, а аз съм се сгушила в мъжа ми, с чаша вино в ръка......................  Heart Eyes

Елфи, аз повече твои снимки няма да отварям, пък  Naughty Ако си ти на тях, завиждам. Ако са децата, пак завиждам..Ааа, трупам само негативна енергия в себе си с тази завист, така не може  Crossing Arms

Айде сега пак малко Рафаелови снимки с Коледната му блуза (не се сетих да му сложа шапката, купихме разкошна "Baby's first Christmas"  Heart Eyes )

Рафаеляно зяпа нанякъде

И пет пари не дава, че било Коледа

Ей го пак  (Тук се виждат зимните му маратонки, страшни са, използвам да се похваля  Joy Вътре са с пух и са по-добри от всичките му ботуши, които накупих и не струват в сравнение с тези  Crossing Arms)

Ей го смеши в близък план  Елфиии, същите вежди вади като на твоите деца, да ти е зачезвал мъжа за по-дълго случайно?  Mr. Green

# 333
 А, такааа
Честит зъбец на Филип!

Хоуп, да не съм те чула да се жалваш от детето! Щом не си споделила, че не спиш, значи не си и разбрала как е извадил зъб, Филип  Crossing Arms
Аз кво да кажа като Рафаел ги е завадил тия зъби от има, няма два месеца, а все още зъб- няма  Tired Отделно Спайдърмен, ряпа да яде..То не са плюнки, не са въдици, не са паяжини..Дет вика Хера, вече има опасност да се обесим из къщи. Плюнки висят отвсякъде  hahaha

П.С. Габ се сдоби със зъбче към 8-я месец и все още си стои с млечните зъби (връстниците му отдавна си смениха зъбите!), само три за сега е сменил, като и трите са долу. Така както гледам, че Рафаел върви по неговите стъпки, очаквам същата развръзка  Grinning (И аз си смених късно зъбите. На 8 ми паднаха горните зъбчета и ми изникнаха нови- учудващо е, че помня, като е било преди 24 години това събитие  Mr. Green )

# 334
Норе, Лече-Буболече, elfi4ka, да ви се връщат хубавата украса, уюта и топлината!  People Santa
Норе, честито зъбче на Фифо!!!   ura
Ние пък още си нямаме зъбчета, не можем да седим и май сме най- дребното бебе наоколо...  Sad
Ще видим другата седмица какво ще покаже кантара при докторката...  newsm12 Ще докладвам след консултацията...

Лече-Буболече, радиото сигурно 2-3 дни ще го послушаш, защото въртят едни и същи песни, но то стига, за да да добие човек усещане за празничност и коледност  dazzler1

БУБА, аз ти завидях за тази прекрасна огромна елха... невероятна е... Пожелавам ви много радост около нея! Joy

А камината наистина създава уют  Simple Smile, ама май повече прахоляк и пушилка...  newsm75 ние само по Коледа се сещаме за нея Simple Smile

# 335
Благодаря ви, момичета!  Hug Hug Hug Да са им белички и здравички всички зъбчета на всички дечица!   bouquet

Бубе, Рафаелян е копи-пейст на Спас!  Crazy Ботушките, които си купихме и ние са пълен боклук - както и ти каза - измъкват се, събуват се  #Cussing out Филип има едни маратонки Найк, обаче не мога да му ги обуя и много ме е яд. Ама той си свива пръстите и не мога да му натикам крачето  Twisted Evil

Щях още да пиша, ама какво беше.... Embarassed

# 336
Честито зъбче на Фифо!!!  tooth

аа Ралфи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts

Аз някъде прескочих май къде е елхата на Бубето..  Rolling Eyes

Аааа Синеочковците на Елфи саа страхотни  Two Hearts Heart Eyes Hug

При нас, все една и съща. Новото е: Еди започна да се влачи като змийче, вдига дупе ама се преплъзва, ще пълзим ли няма ли, идея нямам  Rolling Eyes Grinning

# 337
Благодаря ви, момичета!  Hug Hug Hug Да са им белички и здравички всички зъбчета на всички дечица!   bouquet

Бубе, Рафаелян е копи-пейст на Спас!  Crazy Ботушките, които си купихме и ние са пълен боклук - както и ти каза - измъкват се, събуват се  #Cussing out Филип има едни маратонки Найк, обаче не мога да му ги обуя и много ме е яд. Ама той си свива пръстите и не мога да му натикам крачето  Twisted Evil

Щях още да пиша, ама какво беше.... Embarassed

Ще да си права за Рафаелян, защото не прилича изобщо на мен. Нито по структура на тялото (по-мускулест е, не е с грацилна фигура, както е Габ, например) А все трябва да прилича на някого, нали..  Mr. Green

Ботушките- ако знаехме....ама не знаехме. Здраве да е!
маратонките- и Ралф така си прави краката. Аз му казвам "прави си ги на топка" и като е така, наистина не можеш  да ги обуеш, обаче издебвам момент, когато не ги свива и така му ги натиквам. Опитвай, не се предавай, няма да стават зян, я  Mr. Green

И тия зимните са Найк, направо са невероятни- за пръв път срещам зимни маратонки, с пух вътре, краката му винаги са топли като ги събуя  Heart Eyes
Имаше и момичешки такива- черниа, а знакът на Найк- розов..То красота  Blush

# 338
Честито зъбче на Фифо!!!  tooth

аа Ралфи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Two Hearts

Аз някъде прескочих май къде е елхата на Бубето..  Rolling Eyes

Че къде да са, една страница назад  Mr. Green (на 21-ва)

Мерси за Рафаелски, лятото ако не сме се пръснали, пак ще се виждаме, а тогава представи си, ще ходят вече малките крачета  Heart Eyes

Точно както описваш Еди, така започва пълзенето. Първо е предпазливо, една-две крачки , после задобряват доста бързо.
Аз очаквам това да стане към другия месец,както и излизането на първия зъб. Ще видим дали съм била права  Wink

# 339
Бубеее  rotfImbo същото си казвам и аз като отворя твои снимки....или,че си много красива,слаба и млада....или,че Габ и Раф са невероятно страхотно чаровни!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
А за веждите....наистина много си приличат.Яки са,нали?Получава се една такава много изчистена ,искрена и миловидна физиономийка   Heart Eyes

# 340
Момичета, не съм чела много назад... днес цял ден по магазините с малкия, обърках му целия режим... и сега съм гроги, а той - спи...

Абе я да ви питам - откъде в София или БГ онлайн магазини мога да взема някакви коледни дрешки на джуджето - днес в 3 големи детски магазина влязох, никъде нямаше освен в Джъмбо, ама пък там не ми хареса качеството?

Като наваксам ще се включа по темите...

# 341
Оппаааа

Бубе, много готин Рафаелян, и наистина по нищо не прилича на теб, както е Габ.
Елфи, и твоите трите.......страхотни. На Рая и на Виктор носовете са еднакви, а на каката е като твоя Simple Smile По другите черти не мога много да ги разделя, ама са много готини.
Лена, наистина украсяването на Коледа ти се е получило много добре Simple Smile

... Ще взема да се настроя коледно вече. Ето го Максимчо  и той коледен
http://prikachi.com/images/160/4119160S.jpg

# 342
Бубе - шапките си имат и шалове Heart Eyes ММ още не ни е наснимал с тях. Изобщо аз много харесвам, когато дрехите в семейството си съответсват в цветовата гама и материите Heart Eyes
Елфи, страхотни деца, и аз така искам да ги наредя - момиче - момче - момиче...Казала съм на ММ пък да видим какви ще ги сътвори.
Лена, много красива украса. И аз мечтая за дом с камина, но няма да е скоро ми се струва  Crossing Arms
Люфис - не знам за такова костюмче, ама ако намериш свиркай, че и аз търся на Али.
Честито зъбче на Фифо  tooth, дано  другите да избият лесно и бързо  Hug
Муше, Макси е страхотен  Heart Eyes
Нелка - какво стана със сестричето ти? Praynig
Аз мисля дугата седмица да давам жълтък (7 м и половина), ама да видим дали ще се наканя Thinking
Хайде хубава вечер  Hug

# 343
  • До морето :)
Нищо не става със систъра. Леко й е подействала системата, но нищо интересно. Утре пак ще я пуснат, дано вече да подейства, че 10-ти ден пренася (ако въобще й е верен темрина  ooooh! )

# 344
Нели  Hug Системите понякога хич не хващат.Ако тоновете на беб са ок...няма повод за притеснение...може и по-късно да е станал  Peace

Муши.....той моят нос няма аналог  Outta Joint Ама и на ММ няма в обратната посока Laughing На Клавдия носа е като неговия,не е като моя.По-къс,заоблен и с извити ноздри нагоре/като на ММ и майка му/.Моят е дъъълъг и осссстър  Mr. Green На Виктор и на Рая са абсолютно еднакви и са леко чипи като моя и леко широки в основата като на ММ  Peace
Ето го ММ по детайлно за справка  Blush :
http://prikachi.com/images/723/4119723x.jpg

П.П. Чак сега видях снимката на Макси  smile3537 .  Наистина е мнооого порастнал.И какъв е синеочко и рускоско,красавец  Crazy Flutter И определено не ми изглежда едър ,по-скоро снажен  Peace

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 00:02 от elfi4ka

Общи условия

Активация на акаунт