МАЙ-ско бебе расте и хубавее и мама с него се гордее! - Тема 11

• 25 984
  • 718
  •   1
Отговори
# 345

Мале, Муше, Максим много пораснал, бе  Shocked  Heart Eyes

Източил се, такъв и вече не изглеждатолкова едър, може би защото е дръпнал на ръст, а килограмите не се трупат така бързо!

Злати, забравих, все ще ти отговарям за съня и все забравям  ooooh!
Като те четох, все едно чета себе си. Същата работа- преди имаше режим и спеше по-дълго, а сега само дрямки от по 20-30 минути, а вечер не може да заспи и е ужасно крив докато не дойде време за баня и за нощния сън!  ooooh!

# 346
  • Варна
Моето дете открай време си е на 20-30-минутни дрямки през деня, такова нещо като следобеден сън 1-2 часа се случва мноого рядко. Прави 2 такива дрямки - една към 10-11 сутринта /това ми е времето за душ Laughing/ и после към 2-3 следобед.

Поне нощния сън му беше бетон, но от 2-3 седмици и това се наруши - преди спеше от 8.30-9 до 6, а напоследък започна още от 6-7 вечерта да реве и да търка очи, че му се спи. Аз обаче гледам да не го слагам да спи преди 8-8.30, уж с идеята да не се буди прекалено рано. Да, ама не, куква в 4.30-5, независимо дали заспива в 7 или 10 вечерта ooooh!. По принцип след кърмене заспива пак, но до 7-8 максимум, а преди спеше поне до 9 след кърменето в 6. Не знам период ли е това, или вече така ще бъде, ама си искам съня до 6 и после до 9 сутринта пък Twisted Evil.

Присъединявам се към въпроса на Люфис за коледни костюмчета, ако знаете сайт или магазин където има, свиркайте, в моловете във Варна няма, а Джъмбо ми е далече /пък ММ няма да ме закара само заради коледен костюм Crossing Arms/. Гледах в сайта "бебешки дрешки", че има, но са момичешки повечето, за момченца са 2-3 и са леко смотани Laughing.

# 347
  • До морето :)
ДУ
В нас е следната картинка - ММ и Елито храмави, а аз сополива и с кашлица  ooooh! Случи се най-накрая и Елито да не може да спи от мен цяла вечер  ooooh! Кашлях, кашлях, а то милото все се будеше. Мислех по едно време да я оставя сама в стаята, барем се наспи детето.
За сестра ми - и аз мисля, че най-вероятно й е сбъркан термина
За коледните костюми - ние взехме от Джъмбо. То и без това ще ги сложи по 2 пъти  Whistling

# 348
  • Сливен
ДУ Simple Smile

Честит празник на всички бивши и настоящи студенти!!!

lenaa, и вашата украса е страхотна Simple Smile

Hope, честито зъбче на Фифо  tooth Нека са белички и лесно да излизат и останалите зъбчета Simple Smile

mushence, Макси е страхотен... Много е пораснал  Hug

ljufis, аз гледах много коледни костюмчета, но в интернет сайта на бебешки дрешки..., незнам дали са подходящи...  Blush

Лече-Буболече, бързо да оздравявате всички Simple Smile И дано сестричката ти да роди лесно и бързо Simple Smile

Хубав ден и весел празник на всички!!!

# 349
Мушенцеее, много хубав Максиии !!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 350
  • на североизток
Добро утро и от нас!

Хоупи, честито зъбче на Фифо! Леко избиване и на останалите и да са белички и здрави!

Муше, Макси е страхотен - много пораснал и чаровен Heart Eyes

Бубе, ленаа страхотна коледна украса.
Бубе, Рафи е много сладък /знаеш, че ми е слабост той Heart Eyes/.

Елфи, много са ти хубави дечицата и ти самата bowuu

Буболече, бързо оздравяване на всички и ще стискаме палци за сестра ти.

Аз чакам поредните резултати от урината на Ния и се моля всичко да е наред, че да посрещнем спокойно празниците. Тя е ужасно крива тези дни - не знам дали е зъби, дали е някакъв етап от развититето й, но е голямо мрънкало. Не иска да спи, не иска да се храни и стиска устата, дано по-скоро отмине.

Днес тук е мъгливо и се моля по-бързо да се вдига мъграта, че да излезем на разходка. Поне в количката е кротка /засега/ Crazy

# 351
  • София
 ДУ и от нас! Laughing
Първо да честитя  и аз на всички бивши, настоящи и бъдещи студенти!Ееее-какви спомени имам аз от този празник Hug
Елфи: За твоите деца-думи нямам!! Hug как пък и 3-те ги извъдихте такива сладки и синеоки!!! Peace Да са ти живи и здрави душичките мили!!!
Лена:Само аз ли не виждам снимката и защо newsm78 Ееее-все пак си я представих доста образно и се размечтах Laughing
Бубе:Винаги съм знаела, че жените от зодия дева са големи домакини (баба е дева!), но ти си просто великолепна- имаш енергия и желание за всичко и за готвене и за учене и за украса!А елхата ви е просто...за завиждане- завид,завид! Hug
Муше:Максито изглежда направо като едно голямо момченце!
Завиждам благородно на всички майки с коледни фотосесии,защото ние тази година няма да правим! Аз ще си ги нащракам сама колкото мога!
Лече:Оздравявайте бързо, а за сестра ти  Praynig Praynig Hug
Хоупи:Честито зъбче на Фифо-да е беличко и здравичко! Peace
Меджик ФМ и аз си го пускам, но в колата тези дни!
 Вкъщи настана скандал за украсата  ooooh! Момчетата не могат да се разберат за украсата на стаите им- всеки иска неговата да е по-хубава, а аз искам да са еднакви, за да не се карат!
 Кики и Маги са с костюми на джуджета, а Вики уж не искаше, но като видя техните си промени мнението, та ще тичам за костюм и за него!Моите са съвсем обикновени от околните магазини! Peace
И едно въпросче: Има ли дата за размяна на подаръци от томболата или поне горе долу кога?

# 352
Добро утро!

Аз две седмици вече предлагам оризова каша преди кърмене,а Ина плюе ли,плюе.Онзи ден я накърмих и предложих каша.Е,излапа всичката.Вчера-пак.Считам кашата за въведена Laughing

Вчера водих Ева на една детска работилничка и направила много хубави картички за мен и ММ.
Личи си,че са и помагали,но важното е да тренира фината моторика.

Иначе продължавам одисеята "търсене на жилище",вчера видях нещо добро,но отделно искат куп пари за паркомясто newsm78

Всички болни-веднага да се стягат и да оздравяват!
Всички нови зъбатковци-да са здрави,бели и подредени!

# 353
  • София
И две актуални предложения за заглавия:
Май-ски бебета засмяни носят коледни премяни!
Грее коледна елхичка, радва май-ската душичка!

# 354
И две актуални предложения за заглавия:
Грее коледна елхичка, радва май-ската душичка!

И двете много ми харесват, но тъй като ние нямаме коледна премяна, предпочитам второто  Mr. Green
Но може би запетайката да се замени с "и", по-благозвучно е май - "Грее коледна елхичка и радва май-ската душичка!"

И аз да се присъединя към Нелката - и аз чакам сестричката ми да роди всеки момент. Дано всичко е наред.
Нелка, уж твойта трябваше доста преди мойта да роди, пък да не се получи обратното. Нещо вашто май не ще да излиза?

# 355
mushence, голям симпатяга е Максим! Да е жив и здрав!

Бисквитка, никога не се знае… понякога доста бързо се сбъдват мечтите ни... Simple Smile

Лече-Буболече, бързо да оздравявате и леко раждане на сестра ти!

jenajena, не знам защо не я виждаш. Снимката е толкова голяма, че се притесних като я сложих директно в поста. На 22 страница е.
Подаръка от томболата ние вече го изпратихме… дали пък не е било рано? newsm78

Сега една клюкина за живеещите в София мами:
При нас са отворили (те отдавна са го отворили, но аз чак тези дни му обърнах внимание) магазинче, в което продават прахове за пране внос от Германия и Гърция.  wash Има Ариел, Омо, Ессекс и доста други прахове и почистващи препарати. Купих гръцки Ариел , пробвах го без омекотител и дрехите миришат много хубаво след като изсъхнат. Предполагам, че и почистващите му качества са на ниво, но за да проверя това, трябва да изпера нещо много мръсно. Продавачката ми препоръча един израелски бебешки прах - sano MAXIMA - каза, че всички майки в квартала го купували и че изпирал всякакви петна от първите манджи на бебетата. Изглежда, че ще е икономичен, защото се слагат само по 3 супени лъжици в едно пране. Опаковката е 1.25 кг и струва около 10 лева. Някой ползвал ли го е? Ако да - доволни ли сте?
За който има интерес и път насам, магазинчето се намира отстрани на единия от дългите блокове, успоредни на булеварда преди хотел Плиска в посока центъра. Мисля, че се води бл. 113 в Гео Милев (или Цариградско шосе №91).

Честит първи сняг!  Joy Nature Snowman

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 12:42 от lenaa

# 356
Здравейте майчета! Тази нощ за нас беще кошмарна- никакъв сън. Герганка вчера беше с 39 градуса температура, набъбнали венци.... ooooh! Преди 2 седмици пак бяхме така за 3 дни и накрая нищо още няма зъби. Дано този път излязат, че вече незнам...  Praynig Само мрънка, спи и се и само се носим на ръце напред-назад. Цяла нощ така. Умирам за сън   newsm45
 Ленааа аз го ползвам този прах и омекотителя ползвам- белия. Много съм доволна наистина изпира всичко и ухае прекрасно дълго време.
естито на всички озъбили се. Снимките на дечицата са прекрасни( извинете, че не споменавам имена, но съм неадекватна).
Мисля, че забравих нещо, ама.... толко за сега от нас.

# 357
Лелееее като видя колко много сте изписали понякога и чак ми се изпарява желанието да сядам да отговарям Mr. Green А не ми се мисли за тези,които пропускат по цели теми....кога ли наваксват Mr. Green

Честито озъбване на Фифо tooth

Лена,украсата ви е прекрасна,личи си,че е правена с желание Peace
Израелския Сано е супер готин и икономичен,но внимавай,защото има фалшив,който не струва Naughty

На Буба снимките отказвам да ги гледам вече Crossing Arms И после само да си се оплакала,че детето ти е криво...за да направиш толкова красоти из вас,смятам си имала достатъчно свободно време Mr. Green Иначе Ралфи е мноооого сладичък Heart Eyes

Максито
ми е един от любимците и така като гледам продължава да ми е Laughing

На Елфуна децата са сладури от класа,но най-голямата слабост си ми остава Виктор Heart Eyes Незнам кой го взе за зет,ама завид-завид от мен до откат Mr. Green

Сума
,знаех си аз,просто нямаше начин да нямаш някаква връзка със СЗ Wink

Марте
,и ние сме без коледна фотосесия,но ще нащракам квото мога,в крайна сметка хубавите деца нямат нужда от професионална фотосесия,за да изглеждат разкошно Laughing Да ги наснимаш трите джуджета,че да им се порадваме Heart Eyes

Коледни шапки ММ купи от Джъмбо,но не ми харесаха нещо,а и са доста големи като размер,въпреки че главата ни не е малка Mr. Green Обаче те ще си останат за снимките,а костюма ще ни е боди и ританки в червен цвят,не ми се купува коледен костюм за 2 снимки на кръст Crossing Arms

Бързо оздравяване на всички болни и леко раждане на сестрите на Нелка и Сума Hug Чакаме добрите новини Hug

П.П.Нямам никакво Коледно настроение...Дано като се прибера в СЗ нещо ми просветне Praynig Омръзна ми всичките ми празници да са съпроводени с проблеми и негативни емоции Twisted Evil

# 358
  • при палмите и алигаторите,FL

, много ми хареса това заглавие!!

Лелееее като видя колко много сте изписали понякога и чак ми се изпарява желанието да сядам да отговарям Mr. Green А не ми се мисли за тези,които пропускат по цели теми....кога ли наваксват Mr. Green
Ми не могат, ама хич да наваксат Cry

А Викито, си е зет във Флорида smile3534, моля, моля.Като гледам и зълвичките ще си ги вземем, Елфи, страхотни са ти дечицата, Клавдия ми се струва много пораснала Heart Eyes Hug

Максито си е малък мъж, не можеш да го объркаш, симпатяга Hug

newsm47 честото озъбване на Фифо, да са здрави и бели зъбките.Фифо, хитрец, на бг територия си вади зъбките.

Бубе, Лена , украсата ви е страхотна, ние само отвън, Соник иска и елхата да слагаме вече, но на мен не ми се иска.По цял ден прескачаме играчки, та елхата ще почака.

Това прескачане ме побърква, отивам да свалям друг браузър та дано се спре, искам много да пиша, но ме дразни това скок-скок

Намерих му цаката/влизам да редактирам, след като постна и не прескача/.

Лена, този Саното ,вярно е много хубав, ползвала съм го в бебешкия период на Соник,По едно време перях всичко с него, после затвориха кв. магазинче и не ми се обикаляше да го търся другаде.

Сега да ви кажа, Моника е офицално захранена с гултен и ....... шоколад.Баща ѝ и даде коричка хляб и тя си я дъвка с кеф, доста си похапна от нея, а вчера пък и даде опакован шок. бонбон , предупредих го да внимава, ама тц, заблеяхме се и двамата и по едно време Моник примлясва доволно, натъпкала двете  ръце и опаковката в устата/бонбона беше паднал/, имаше шоколад по ръчичките и устата, като и взехме сладкото се расърди, измихме я набързо, но смятам шоколадът за въведен .

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 17:11 от nandi

# 359
Mary Lu, Lussy, nandi, благодаря за коментарите за праха. А фалшивия как ли да го позная  newsm78
Стискам палци Гери да се озъбва вече  newsm47
А на Моника браво за шоколада! Голямо момиче!   eatJoy Марги миналата вечер едвам я удържах от захранването с бира. Така се вкопчи в чашата ми, сякаш съвсем съзнателно искаше да си пийне, ама… ще почака още малко   beer

Общи условия

Активация на акаунт