. По принцип след кърмене заспива пак, но до 7-8 максимум, а преди спеше поне до 9 след кърменето в 6. Не знам период ли е това, или вече така ще бъде, ама си искам съня до 6 и после до 9 сутринта пък
/. Гледах в сайта "бебешки дрешки", че има, но са момичешки повечето, за момченца са 2-3 и са леко смотани
Случи се най-накрая и Елито да не може да спи от мен цяла вечер
Кашлях, кашлях, а то милото все се будеше. Мислех по едно време да я оставя сама в стаята, барем се наспи детето.
Нека са белички и лесно да излизат и останалите зъбчета 

И дано сестричката ти да роди лесно и бързо 

/.

как пък и 3-те ги извъдихте такива сладки и синеоки!!!
Да са ти живи и здрави душичките мили!!!
Ееее-все пак си я представих доста образно и се размечтах 

Момчетата не могат да се разберат за украсата на стаите им- всеки иска неговата да е по-хубава, а аз искам да са еднакви, за да не се карат!

Има Ариел, Омо, Ессекс и доста други прахове и почистващи препарати. Купих гръцки Ариел , пробвах го без омекотител и дрехите миришат много хубаво след като изсъхнат. Предполагам, че и почистващите му качества са на ниво, но за да проверя това, трябва да изпера нещо много мръсно. Продавачката ми препоръча един израелски бебешки прах - sano MAXIMA - каза, че всички майки в квартала го купували и че изпирал всякакви петна от първите манджи на бебетата. Изглежда, че ще е икономичен, защото се слагат само по 3 супени лъжици в едно пране. Опаковката е 1.25 кг и струва около 10 лева. Някой ползвал ли го е? Ако да - доволни ли сте?

Преди 2 седмици пак бяхме така за 3 дни и накрая нищо още няма зъби. Дано този път излязат, че вече незнам...
Само мрънка, спи и се и само се носим на ръце напред-назад. Цяла нощ така. Умирам за сън

И после само да си се оплакала,че детето ти е криво...за да направиш толкова красоти из вас,смятам си имала достатъчно свободно време 
Незнам кой го взе за зет,ама завид-завид от мен до откат 

Чакаме добрите новини 
Омръзна ми всичките ми празници да са съпроводени с проблеми и негативни емоции 
, моля, моля.Като гледам и зълвичките ще си ги вземем, Елфи, страхотни са ти дечицата, Клавдия ми се струва много пораснала

честото озъбване на Фифо, да са здрави и бели зъбките.Фифо, хитрец, на бг територия си вади зъбките.

Марги миналата вечер едвам я удържах от захранването с бира. Така се вкопчи в чашата ми, сякаш съвсем съзнателно искаше да си пийне, ама… ще почака още малко
Препоръчани теми