Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 804
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Етиии и аз искам суфлеее, но и на курабии съм навита,  но май ще трябва да се задоволя с десерта на Ади тиква с нишесте Mr. Green  Laughing голям дразнител излезе днес с тези вкусотийки #2gunfire

Любаа еййй тъкмо четях, че днес е концерта и щях да те питам няма ли да ходите, че нали беше споменала Simple Smile еми айдее приятноо, сигурно ще е голям купон, до колкото знам първия и концерт в България е предизвикал голям фурор, та и този не ще бъде по-зле, после ще разказваш Wink

аз също мисля да поизлеза на бар с една приятелка, а пък мм да пази малкия  Peace

ами хубава вечер от мен  Hug

# 406

Герито_29 Нашият в Пирогов беше Ран гелов страхотен доктор, а отидохме случайно при него, дори не ми изглеждаше и корумпиран, той оправи на мойто бебе пъпът и аз съм му  много благодарна.

Нашата педиатърка е жена му. Ходихме и при него да види пишлето на Калоян. От педи съм много доволна , а и от мъжа й останах с добри впечатления като бяхме при него. В интернет също прочетох добри отзиви за него.

# 407
Охооо, хукнахте вече вие, ах  Mr. Green Искам и аааз  Crazy

Елч, честит рожден ден! Много здраве и искрено усмихнати моменти [/i]

Оф, Бубе и ние сме така. Не заспива по-рано от 23ч. Пробвах и аз да не и давам да спи след обяд (което при нас е към 18.00 - 18. 30), но пък тогава много рано се изнервя и после пак е нервна вечер, просто вече си мисля, че зависимости няма. Снощи пак не спахме от 3 нататък, точно пропуснахме следобедния сън и заспа примерна в 22.00 ама послееее..................
И аз като съм нощна кукумявка, заспивам в 1-2ч и тя след 30мин макс е будна и обикаля кошарата  ooooh!

# 408
  • София
В сайта на НОИ има вече справка колко пари ще получим на 6ти.
Следобед ходихме до Немския Коледен базар,много навалица имаше,но хапнахме немски наденички на скара,разходихме се на хубавото време и сме доволни Simple Smile
Люба,да си изкарате романтично довечера с ТМ Simple Smile
Кате и на теб приятно изкарване ако излезеш с приятелки Simple Smile
Симонка се тръшка рядко и не чак толкава старателно Laughing
За Нова година и купих един охлюв,който се дърпа за въженце и вътре се върти и пее едно момиченце,една патица на дръжка за бутане,която издава някакви крякащи звуци и една жаба на ФП също на връзка и пак с някакви звуци,въобще като цяло мисля че играчки за дърпане и бутане са подходящи за прохождащи деца.

# 409
  • Пловдив
оффф, нямам никакво време - днес ходих на лекции, върнах се накърмих го и пак обратно. Не иска да яде манджи това дете и това си е.
Утре  ще  му правя прощъпулник. Ще правя питка, но какво ще стане, дано да стане нещо де  Laughing.
ЩЕ се върна после да ви чета  Hug

# 410
  • София
Люба, Буби, Кате, заповядайте моля! Обожавам гости, а суфле има  Hug

# 411
  • Велико Търново
адис,  Hug
Колко деца оставих за гледане? Да се ориентирам все пак до колко съм ги докарала в съня ти ....  Laughing

# 412
Здравейте мацки,

мен това за яслите също ме интересува, значи варианта е единствено от септември. Аз искам да пусна Изабела от 2 год. на ясла, тоест от 2013 год, значи трябва да подам молба за ясла за септември 2012 така ли? Но по този начин няма ли да ми направят проблем за майчинството от септ. до януари?

Елч, честит рожден ден! Пожелавам ти много здраве, късмет, любов и още едно бебче!

# 413
благодаря за отговорите! уффф, тъпа система, то като разбрах, че и за частните се чакало, кво ще се прави  newsm78

аз да ви разкажа само ММ кво направи днеска миличкия, имаше няква среща до Мола и отишъл и купил на Емата едни ботушки, ама толкова сладинки, с едни пухчета, абе бонбон, амаааа супер неефективни, не можеш да и ги сложиш, те нямат никъв цип нищо. Милият толкова иска да я кипри и понякога купува някви красоти, ама нефункционални  hahaha и сега толкова го е яд, че ги хвърли в боклука, пък аз ги извадих и ги сложих да красят засега гардероба, пък да видим, може и да се науча да ги слагам  Joy

# 414
  • sofia
Утре ще ви разправям за концерта. Жестоко беше.
Преобличам се и изчезвам

# 415
....Ние пък с моя пак сме пред развод. Confused(силно казано) Rolling EyesКато се замисля от 4 години не сме оставали сами,нито за романтична вечер у дома,ни за ресторант,а концерт-какво беше това?! ooooh!като се замисля,нямам и желание вече.Отучила съм се от нежност.Не се и целуваме... ConfusedЗащото аз не искам. Sad

# 416
  • София
Люба, браво на вас, добра програма сте си заформили!весело изкарване  Hug
Елч, честит рожден ден!Желая ти много здраве, все така да се обичате с ТМ и да ви се родят още сладки и послушни дечица като Дарчето  bouquet
Ети, Ивето не я ли приеха в ясла, че нещо се обърках  Thinking Ако да, то от кога ще тръгва и с директорката ли говори да отложите тръгването?
bubi_barabata, Инка, бързо оздравявайте  Hug

# 417
....Ние пък с моя пак сме пред развод. Confused(силно казано) Rolling EyesКато се замисля от 4 години не сме оставали сами,нито за романтична вечер у дома,ни за ресторант,а концерт-какво беше това?! ooooh!като се замисля,нямам и желание вече.Отучила съм се от нежност.Не се и целуваме... ConfusedЗащото аз не искам. Sad

Оффф ако знаеш как те разбирам  ooooh! Всичко е от умора да знаеш. Наспиш ли се и отпочинеш 1 ден без децата, ще ти "просветне" и пак много ще го обичаш. И дори не ти трябва романтична вечеря, просто 1 ден "на свобода".  Hug

# 418
  • Пазарджик
Нели заспа и аз да се разпиша. Grinning
И аз направих шоколадовото суфле на Буби Hug,вече втора купичка ям  EmbarassedММ също го хареса,но Таня не беше очарована,та какво ще стане ако натуралния шоколад се замени с млечен.

И да да се похваля,днес пристигна на Таня подаръка за Коледа-фотоапарат и принтерче за снимки.Нямам търпение да и видя личицето като си отвори подаръка.Нелката е лесна тази година.

Люба приятно прекарване!
Еления като поотраснат децата нещата си идват на мястото  Hug
Вал най хубавата пита да умесиш.

# 419
Елч- newsm59,много здраве и  скоро newsm63

за приспиване и спане-направо... Sick.заспа благополучнопрди 5 мин.става безброй пъти-цок,цок,малко игра,малко бъркане на мама в очите и като ме събуди окончателно,решава да се предаде..
тръшка се ужасно много и за всичко.като кажа не-и първо почва да пищи,после да реве и накрая да се тръшка-и то много смешно.ама аз си държа на "не"-то,че иначе къде ще му излезе краят.още няма годинка,а да ми играе хоро на главата newsm25

за коледа съм решила да правя сладки,ама от тези с покритие от фондан.ще видим докъде ще ги докарам,че миналата година направих такива с покритие от роял айсинг,ама на петата курабийка вече се бях изнервила.много пипкава работа.една сладка 20 мин ми отнемаше,а тогава малката терористка още я нямаше.имам желание,пък да видим....  chef

лека от мен

Общи условия

Активация на акаунт