Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 794
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Елч,Честит Рожден Ден!Бъди много щастлива и обичана от всички около теб!

Мойто диване заспива в 20.30,но пък  се буди по 3-4  пъти през ноща, и понякога заспива
само като го гушна, но в повечето случай докато не усети гърда не спира да се дере.
През деня спи само навън около час и следобеда към 15 -16 часа за половин час.

Аз имам голям проблем с храненто на обяд,с триста зора набутвам около 100 гр храна.Само като
види лъжицата и почва да бута с ръце и да пищи.Странното е, че само на обяд  го прави.

Оххххх,и на мен ми е тъмна Индия нещо с яслите,аз искам да е в ОДЗ,за да не ми се налага  догодина пак да кандидаствам и за детска градина или то няма значение newsm78
Кога трябва да се регистрирам в системата сега или януари месец?

# 421
  • София, Лагера
Хау!
Не мога да се добера дотук Crazy. До преди малко бях на кино, гледах много як Алмодоварски филм: "Кожата, в която живея". Струва си.
Оглупях ли, к'во ли, нещо не мога да се включа по темите. ooooh!
Ще се пробвам утре заран (дано не е много рано  Wink)

Утре заминаваме да се киснем във Велинград. Смятам да не изляза от басейна, никакъв туризъм не ща!  Naughty Mr. Green

Hug

# 422
Елч, много щастие и здраве, мир и спокойствие, любов и отдаденост!

# 423
Мале, какво приспиване направихме тази вечер...1 час рев и тръшкане, едва заспа накрая с хълцане и хлипове, все едно не знам какво й се е случило..  Tired  Обаче забелязвам, че при последните няколко къпания изпада в истерия, когато й поливаме главата, за да измием шампоанчето. Тя винаги е реагирала остро на поливането на главата, хич не обича, но в последно време е ад. Надава писъци и направо не знам какво да я правя. Чудя се дали не се изплашила или нещо такова?!  newsm78 Има ли някой с подобен проблем?

Ети, да бях по-близо веднага бих скочила за едно гости със суфле  Mr. Green Благодаря за поканата!

Тути, сигурно на Таня й е било горчиво. Децата не обичат много черен шоколад. Нямам идея дали може с млечен. Ще питам на мм сестра му, тя много ги разбира суфлетата.

Какче, благодаря  Hug Взимам мерки срещу грипа!

# 424
  • Сандански
Ехооооооооооо,привет от Лондон!
Само ви надничам,че време няма за писане.

До скоро  bouquet

# 425
  • Пазарджик
Добро утро!
Буби Hug
mariyap bye

Ето и кафенцето

# 426
  • София
Добро утрооооо!

Много обичам неделите, когато всички сме си вкъщи, топло е, мирише на закуска и ми е едно уютнооооооо...

Само се чудя нормално ли е малкото и голямото да изядат едно и също количество храна за закуска  newsm78

Какче, да, Ивка е приета.. Ще тръгне от началото на януари (по документи), февруари физически ще я изпратя. Говорихме с директорката и дадохме бележка от лекар с молба за отлагане.

Буби, не си много далеч... А и нашият квартал почти в Пловдив...

Днес се каним да украсим елхата. Въпросът е къде да я сложим, за да оцелее.. Sick

# 427
Момичета , за суфлето не знам точно рецептата, но аз съм го яла в един гръцки ресторант в Пловдив и там го сервираха с две топки сладолед.  newsm76

Искам и да се похваля. Калоян вече от няколко дни лази като хората Grinning демек на  4 крака. Иначе преди пълзеше по корем.

За елхата се отказах тази година, че с малкия терминатор, още докато я украсявам и нищо няма да остане от нея. Имам 2 малки декоративни елхички. Тях ще сложа Simple Smile

# 428
Здравейте, бе, мацорани!  Crazy   bouquet
Айде, днес само ви припомням коя съм, но от вторник се надявам да се включвам по-редовно и малко да наваксам.
Свеки си заминава утре, а аз така яко съм се зарибила да плета, че съм хванала 4 плетки едновременно....  Mr. Green hahaha
Елхичка аз няма да слагам, посъветвах нашите те да сложат, да идем с Макси за половин час и да я унищожим, и да си ходим...  Twisted Evil
От вчера вече упражняваме Т,Д и Г, и скоро може и да каже тате и дядо... или поне нещо от сорта...  Peace

# 429
  • София, Лагера
Хау!
МарияП, страхотно да си изкарате!  Hug

...Само се чудя нормално ли е малкото и голямото да изядат едно и също количество храна за закуска  newsm78
Понякога малкото изяжда и повече Grinning. А голямото не е злоядо  Crazy

mishe, честито ви пролазване. Сега има да се гонитееее  Laughing

Елхата (ще) стои в ъгъла между 2 дивана. Никой няма достъп до нея  Mr. Green

Заминаваме! Хубави дни ви желая! Hug

# 430
  • sofia
Добро утро и от мен( не от нас)!
Вие знаете ли колко е хубаво да се наспиш, да няма кой да те събужда по 10 пъти и в 5ч окончателно да станеш. Имам чувството, че не съм мърадала докато съм спала.

Ноеми, приятно от мен Hug

Ети, Ирен ми е много злояда и с Лия ядат едно и също количество, но Лия е първа винаги.
Защо децата пищат през нощта? Буди се с писъци, все едно го коля.

# 431
  • някъде
Добро утро и от мен( не от нас)!
Вие знаете ли колко е хубаво да се наспиш, да няма кой да те събужда по 10 пъти и в 5ч окончателно да станеш.
НЕ Tired

# 432
  • В две тъмни очички
Ахх, бебеш, еления, не е само от преумора момичета - всичко зависи от това как си го направиш! Аз намирам утеха в ММ и когато съм най-изморена и ми е най-криво, съм най-много в прегръдките му, най-много го целувам тогава! Аз самата по принцип съм си такава. Той не е, но покрай мен "прихвана"! Така че вие трябва да го поискате! Определено трябва да имате и моменти, в които да бъдете сами с половинката си! Направете всичко възможно дори за 1 вечер в месеца! Заслужава го всяка двойка Hug

С яслите, за сега проблем аз нямам. Тук се записваш от днес за утре Wink Само дето с това АБКМ май се усложняват нещата!

Новата тактика с приспиването действа! Влади спи по цяла нощ - е преревава, ама в съня си и рядко се събужда, а ко това стане за 2-3 мин е готова пак да спи! Сутрин понякога се буди около 5-6 (като тази сутрин ), ама аз отивам в нейната стая, взимам си я от кошарата и ако не стане с приспиване, лягаме на леглото , гушваме се и спим до 9!
Бенджи пробвай да я слагаш по веднъж на ден, ама това значи, че трябва да я държиш сутрин да не заспива!

Ноеми, сигурна съм, че ще се насладиш на тази толкова чакана почивка подобаващо!  Hug

# 433
Бубе,като имах едно дете и аз мислих така, но с 2 вече филма е различен,особено като нямаш баба под ръка или както в моя случай си имаш пристрастено сокалче.

# 434
Момичета,по какво личи дали е счтпен или натъртен носа? Трябва да посинее ли? Явор охапа Тея по носа, после пък се цапна в един ръб,после спа,сега мрънка от време на време без причина.

Общи условия

Активация на акаунт