Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 795
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
  • sofia
При счупване тече мноооого кръв.

# 436
Мерси, да не се тревожа тогава.

# 437
  • sofia
Явор защо е ухапал Тея?
И на теб не ти е лесно. То натъртеното също може да боли седмица.

# 438
  • Пазарджик
Мерси, да не се тревожа тогава.
Освен ,че тече много кръв,мястото се подува.То сигурно я боли от ухапването.Малката шушка  Hug

И понеже Нелката е на вълна часовник,една песничка която много и харесва

# 439
  • В две тъмни очички
Бебеш, не съм напълно съгласна с теб! Имам и брат и сестра - породени сме и 3-мата! А майка ми и баща ми винаги са намирали време да се прегръщат, целуват и да бъдат мили един с друг! Свидетел съм цял живот на това нещо! Баби и дядовци са имали най-близко на 250км  Peace  Въпрос на нагласа, желание и още нещо... А бабите , да важен фактор са, но не най-важният! Като приспите децата спокойно можете насаме да приказвате, да се прегръщате, да бъдете мили един с друг! А пристрастеното сукалче, все някога ще престане да суче....

Последна редакция: нд, 04 дек 2011, 13:32 от bubeto_d

# 440
Бубе евала на майка ти и на баща ти! Да са ти живи и здрави!  Hug Heart Eyes Ние с брат ми имаме към 4 години и няколко месеца разлика, и ние сме отгледани без баби и т.н Peace

# 441
Бубе породените деца се гледат много лесно след един момент, на практика си се занимават заедно а ти имаш време за всичко. Мо докато дойде тоя момент гърча не е малък. Ето и при нас с всеки изминал месец е все по-лесно,но в началото беше много трудно. А и разликата да гледаш 2 годишно и бебе и да гледаш бебе и едногодишно плюс 3-4месеца, е огромна. Сама ще видиш че 2годишно се гледа изключително лесно. Друго от голямо значение е и пола на по-голямото.
И е доста различно гушкането след изнервен ден, и примерно да не излизаш седмица примерно и да не можеш да се отделиш от детето нито за момент. Аз примерно не съм се отделяла от Тея 11месеца. Пробвай да носиш Влади 1 месец навсякъде с теб без да я оставяш нито за момент на свеки, тогава ще си говорим как се лекуват опънати нерви.
Пиша всичко това не за да се правя на мъченица,а за да ти покажа че не всичко е както си го направиш. И аз искам да ходя по концерти и екскурзии, по механи и кина, но ми е невъзможно,както и на доста момичета тук.

# 442
  • В две тъмни очички
Мерси мама зайке  Hug

А сега да почерпя виртуално! Вчера се роди едно много , много чакано бебенце, на най-добрия приятел на Боби! Почерпете се за здравето на принцеса Стефания, която се роди по нормален път в 12:30ч в Майчин дом, с мерки 3.800 и 51см

И да почерпя с нещо много любимо (за алкохолупотребяващите) Mr. Green

# 443
  • В две тъмни очички
Не съм напълно съгласна, отново, но няма да споря! Виждането ми е, че вие сами трябва да си го направите по-добре и да сте утеха един на друг с ТМ, а не да става обратното! Когато сте изнервени да се дракате още повече!

Какъв е проблемът да оставиш Явор и Тея за 1 час? Не за повече! 1-я час е достатъчен!
Но дори и да не ги оставиш! Пак казвам, аз съм свидетел на това как 3 деца породени се гледат и въпреки това не липсват прегръдки, целувки и нежности! Така че това зависи от самите вас! Ти си дай сметка дали като си изнервена не можеш вместо да се ядосваш на ТМ за разни глупости ( както всички понякога правим), да отидеш и да намериш успокоение при него! Повярвай действа!

Аз ММ не го заменям за нищо на света! Не съм спала като съм го избирала...всеки си има кусури! ММ също и не са никак малко! Ужасно труден характер е, както и аз, но нека който смята, че е безгрешен и идеален да хвърли камък първи.... И въпреки това, намерила съм всички нужни неща, които съм търсила в един мъж, а недостатъците му се опитвам да превърна в плюсове, а ако не успея, просто се опитвам да свикна с тях и да не им обръщам внимание! Не казвам, че съм успяла! Казвам, че се опитвам!

Въпрос на нагласа!

# 444
Бубе, ти не разбираш за како иде реч при Бебеш и Тея. Не бих оставила бебе с тетралогия на Фало на никой друг, освен на майка му.  Като зареве, няма я майка й да я сложи на цица да се успокои, засини се и направи хипоксемична криза, а?
Съветите ти са неуместни  Wink.

# 445
  • sofia
От одеве ви чета и искам да ви кажа, че едната не може да разбере другата.

Калифорния, оставянето не е задължително да означава да избягаш на края на света. Можеш да ги оставиш в другата стая с бабата и ако се разплаче Тея винаги може да бъде донесена. А през това време Бебеш и мъжа и да са се гушнали на спалнята и да си говоят глупости(не говоря за секс, просто релакс 20мин).Но по думите на Бебеш тя няма желание за тази близост с мъжа и. Бебеш, загърбили сте любовта на фона на сивото ежедневие,помисли,имаш ли сили да я върнеш.Децата ще станат големи, но вие с тоя човек как ще се разбирата. За мен най-страшно е ако съм безразлична към човека до мен, много ме плаши да се случи.
Момичета,това не трябва да се случва и аз много се старая дори и децата да са вкъщи да намеря 2мин да целуна и да прегърна ММ, НО имам желание, искам да съхраня огъня и смятам, че жената е тази, която може най-добре да го направи. Разбира се и ММ прави жестове към мен и то не малки. Аз мисля, че ако липсват тези неща всичко става рутина, дори и целувката, когато излизаш.

Исках да кажа, че и Бубето и Бебеш са прави за себе си, но усещат по различен начин мъжете си и не могат да разберат другата. Аз обаче съм била и на двете ви на мястото и ви разбирам. Дори не намирам точните думи, с които да ви опиша какво е усещането.

# 446
  • sofia
Бубе, да е живо е здраво бебчето.

Бебеш, на брат ми приятелката е с много алергии. През бременноста трябва ли да прави нещо по-специално, а когато се роди бебето. Разкажи ми малко повече, моля.

# 447
  • София
Здравейте Hug
Бебеш,дано е добре нослето на Тея PraynigВ тази връзка да кажа,че Мони вече се опитва доста добре да се защитава от батко си,бута го с всичка сила,дърпа му ушите,катери се по него,пищи и въобще мъчи се да не се оставя победена LaughingТой не е груб към нея,но все пак е дете и понякога не се усеща точно колко силно може да я прегърне или че като я дръпне рязко тя ще падне и други такива.
За темата за мъжете и аз съм на мнение,че когато човек иска да достави радост на себе си и близките си,все ще намери начин,дори и да е с най-дребния жест.Аз до преди 2 седмици също не бях оставяла Мони на мъжът ми,може би един-два пъти се е случвало за много кратко,тя също е много пристрастено сукалче и въобще е пристрастена към мен повече отколкото трябва,но реших че е време да се взема в ръце и колкото и да нямам доверие на мъжът ми как ще я огледа,защото съм малко хахо и мисля че само аз мога да си гледам добре децата Embarassedвече две седмици я оставям в почивните дни да я гледа то йпо 2-3-4 часа и излизам с баткото.Равносметката-ми мъжът ми гледа прекрасно детето и няма сериозни проблеми Simple Smileестествено поизпотява се той в някой ситуации,но то и на мен ми се случва.В никакъв случай не давам съвет на Бебеш,защото разбирам че при Тея е по-различно.Но иначе и аз съм далеч от излизане вечер примерно,защото тогава е най-трудна Мони и засега се престрашавам само денем да я оставям.
Бубе,да е жива и здрава малката Стефания Hug
Всички болнички да оздравяват Hug

# 448
Аз много обичам мм, много обичам да се гушкаме и да си говорим,но там където живеем това е невъзможно. Нашите се връщат късно от работа, вечерят и лягат да гледат тв-гушнати,а ние си гледаме децата в другата стая.Когато децата заспят вечер няма къде да се гушнем,освен на пода в кухнята, съня им през деня не се засича. Веднъж останахме сами,когато нашите ги нямаше,това е за 2 години.
Когато Явор бдше малък намирахме време,но имахме и условия, живеехме сами.
За твоята приятелка ще ти пиша на лични.

# 449
  • София
Бебеш,не планирате ли да заживеете пак сами,май беше писала преди време че търсите квартира или нещо бъркам newsm78

Общи условия

Активация на акаунт