Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 791
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Бебеш,не планирате ли да заживеете пак сами,май беше писала преди време че търсите квартира или нещо бъркам newsm78
Планирахме,но за момента не можем да си го позволим финансово. До май мм е на борсата, ако намери нещо добре платено се изнасяме,даже може да сменим града ако се наложи.

# 451
  • София
Бебеш,не планирате ли да заживеете пак сами,май беше писала преди време че търсите квартира или нещо бъркам newsm78
Планирахме,но за момента не можем да си го позволим финансово. До май мм е на борсата, ако намери нещо добре платено се изнасяме,даже може да сменим града ако се наложи.
Пожелавам ви го от все сърце HugНие също живеем на квартира засега,така и не идва момента да си купим нещо наше,но не губим вяра че нещата ще се случат,само разбирателство да има Simple Smile

# 452
Ети,  Hug! Ще идвам на суфле и туй то!

Тути, това е любимата песничка и на Зори  Wink  Универсално средство - оправя лошо настроение, докарва апетита, абе всичко! Другата е "Пеят, скачат палците". На нея започва да друса дупето ритмично и сумти от кеф!  Grinning

Изчетох ви по въпроса за нервите, децата и романтиката с мъжете и мисля, че понякога ни е много трудно да намираме време за себе си и за любимия, но и аз като Люба смятам, че не бива да спираме с опитите. И аз често се изнервям и ми иде да си го излея на мм, но се възпирам, защото той много се старае и аз оценявам това. Ние също сами гледаме Зори, макар че и майка ми и свекърва ми не работят, но пък свекито е в София, а наште се изнесоха преди няколко години в едно село на 5км от Плд. Не че не мога да помоля майка ми да дойде и да гледа детето, но се опитвам да се справям сама. Сигурна съм, че на майчетата с повече от 1 дете им е много по-трудно, но нали затова сме се събрали с мъжете ни - за да сме си опора и утеха едни на други?!

Бебеш, стискам палци тм да си намери добре платена работа и скоро да имате възможност да се отделите! Тогава със сигурност ще можете да се усамотявате на спокойствие.  И дано на Тея носленцето не я боли!  Hug

# 453
  • София
Здравейте!

И при нас моментите, в които сме само двамата с мм драстично са намаляли и ми липсват. Утехата ми е, че това положение е временно, е, няма да е както преди да имаме деца, но все пак ще имаме повече време за нас двамата. Но пък от друга страна ми е ужасно хубаво да сме си четиримата заедно, става все по-весело  Laughing.

Бебеш, бързо да й минава нослето на Тея  Flowers Four Leaf Clover. Нашият батко, нищо, че е голям, също прилага малко грубиянски ласки към Ади, да не говорим колко му става смешно когато тя падне или се удари някъде  ooooh!.

Бубе, да е жива и здрава малката принцеса Стефания!

Тути, и Ади много я харесва тази песничка!  Heart Eyes В момента най-любимите са й "Хей ръчички" и "Кажи малка пчеличке". Като ги пеем се учим да показваме с ръчички и тя много се забавлява. Научих я да разперва ръчички като й кажа, че нещо го няма, но мисля, че все още не разбира какво значи това Simple Smile.

При Ади гадната хрема продължава Sad. Мина почти само на кърма пак. През нощта се дави от кашлица  Tired. Иначе няма температура, жизнена е. Утре пак сме на лекар.

bouquet

# 454
  • София
Бубе, отношенията между твоите родители звучат като приказка.Браво за добрия пример!
Аз от брака на нашите са ми останали спомени само за пиянски вечери,крясъци и обиди.Разведени са от 15 години.
Затова се старая и полагам усилия да не повтарям техните грешки.Имам страхотен съпруг,който много обичам,нервирам му се понякога,но гледам да е рядко,то пък и аз не съм идеална.

Бабите са ми наблизо,но нещо им нямам доверие.Гледаме си детето сами,без чужда помощ засега Wink

# 455
  • В две тъмни очички
Бубе, ти не разбираш за како иде реч при Бебеш и Тея. Не бих оставила бебе с тетралогия на Фало на никой друг, освен на майка му.  Като зареве, няма я майка й да я сложи на цица да се успокои, засини се и направи хипоксемична криза, а?
Съветите ти са неуместни  Wink.

Ехаааа...ти направо каза, че безотговорно се държа  ooooh! Да кажем, че аз не съм успяла да го обясня както трябва, няма да казвам, че вие не сте ме разбрали и за това само ще кажа едно - прочетете добре поста на Люба

# 456
  • София
Ехо, привет!

Минавам само да ви поздравя и да се похваля, че операцията на мъдреца ми мина успешно, сега 7 дни съм на АБ.

Планирах да ида с малката при наште, но тук изникнаха 100 неща за вършене накуп и се наложи днес скоропостижно да я пратя сама при тях. За пръв път ми е и ми е едно... Confused Да си призная, преди време много се чудех на момичетата, които се тюхкат как едва се разделят за 2-3 дена с по-големите си деца. Виках си, какво толкова. А сега и аз във вашите редици Laughing Но си заслужава само заради щастието в очите на баба и дядо!

Болничките и хремави бързо да оздравяват!

# 457
  • Пазарджик
На повечето жени им пада пердето от време на време и обикновено го отнася човека до нас/мъжете/За разпускането ,дали е до възможност/физическа,финансова/или  до нагласа-а това или си го можеш или не  не знам,за жалост няма универсална"рецепта "за успешен брак или как да се държим със близките ни.Колкото и да не искаме се случва да ги обидим/волно или не волно/Аз примерно не мога да почивам,не умея да изключвам нещата около мене и от време на време ми се събира в повечко.И не искам да казвам кой е прав и кой е крив,тук няма познали Mr. Green всеки си знае за себе си.
Знам със сигурност ,че не трябва да се губи диалога ,това най убива-мълчанието.

# 458
  • София
И аз в групата на гледащите деца с малка разлика без помощ, мога да кажа, че на моменти е доооста изнервящо. А още по-изнервящо е, когато финансите те притискат. Но пък се предполага, че всеки си е направил сметката (не, че моята излезна точна) и трябва да се справи по най-добрия начин, така че няма какво да се оплаквам. Време насаме с мм почти не ни остава, а и след ден, изпълнен с тръшкания и битовизми, не мога да превключа на романтична вълна. Надявам се връзката ни да е достатъчно силна и да не се нуждае от някакъв вид изкуствено подсилване. То и да искам не става - онзи ден празнувахме една година брак (заедно сме от 15 г.) и щяхме да ходим с кумовете на заведение с детски кът заради каката, а Боян щях да оставя на майка ми за първи път. Ми вместо в заведение (не сме ходили от преди да се роди Боян) изкарахме празника в Пирогов - Михаела си разби зверски главата в радиатора Sad. Сега се чудя как да я опазвам от малкия, че да не и се разлепят раните, а тя е супер кисела. Ми не мога да съм забавна и любвеобвилна вечер с мм,  съжалявам.
Сори за дължината, явно доста се вълнувам по темите Simple Smile

# 459
  • Пловдив
Направихме прощъпулника на Стаско. Детето си избра отвертката - инженер да става. И баща му навремето това хванал  и почнал да удря по "Веф"-а Laughing. Направих питка, добре се получи и вкусна беше и торта със захарно покритие, абе голямо готвене беше  Simple Smile

Тути точно - всеки знае себе си. И аз моя не го изтрайвам на моменти, но се чудя и той как ме търпи, и аз не съм лесна, та взаимно се понасяме някак си   Wink

МРМ много неприятно, бързо да се оправи малката Hug

# 460
Добра вечер момичета! Hug

А още по-изнервящо е, когато финансите те притискат. Но пък се предполага, че всеки си е направил сметката (не, че моята излезна точна) и трябва да се справи по най-добрия начин, така че няма какво да се оплаквам.
За това с финансите подкрепям с две ръце. Наистина мен специално това ме изнервя изключително, както и ММ.

Мислех да напиша повечко по темата, ама няма, щото ще се отплесна. Simple Smile Нали съм по-голяма, само ще кажа, какво съм чувала....че хората си трябват за старини. Децата порастват и поемат по своя път, и когато мама и тате са съхранили обичта, подкрепата и близостта си в годините покрай грижите и проблемите, няма нищо по-хубаво и ценно от това за всички! Peace

Наистина обаче всеки си знае за себе си!

МРМ ох, че ми стана мъчно за момиченцето ти...прегръдки! Hug

Вал честит ви инженер! Да крачи смело напред в живота! Heart Eyes

Мелона радвам се, че всичко е наред при теб!  Hug

Бързо оздравяване на всички болнички!

# 461
Аз малко да сменя темата. Някой ще прави ли календари за бабите? Аз нещо се зарибих и сега майсторя ли майсторя.

# 462
  • Велико Търново
Ух, Бебеш, добре, че смени темата, че и аз щях да ръся акъли ...  Laughing

Каката направи календар, обаче като отидох да ми го разпечатат във фотото, и естествено, щото съм лакома, исках най-големия размер, та там не харесаха качеството на някои от снимките, дето детето ги е включило, та сега отново го прави.
Аз, междувременно, се заех да накупя на всички коледни дрешки, та да ги наснимаме и с тях.

Доживях дъщеря ми да ме учи на технологии. Много е приятно, някак хем малко се срамуваш, че не можеш, хем една майчина гордост те обзема!  Heart Eyes

# 463
Здравейте Hug

Бебеш Hug Важното е да се поддържа "огъня" в семейството Peace Със сигурност не Ви е лесно с две породени деца. С ММ например когато бяхме само с голямата ми дъщеря намирахме повече време един за друг. Да не говоря колко пъти сме я оставяли при бабите Embarassed Те поне са ни наблизо и двете Hug Сега е по-различно.Да не говорим,че ако ги оставим на бабите ще трябва да ги разделим - едната при едната баба,другата при другата,че двете им идват в повечко Crazy И ми става терсене Thinking А всяко дете си иска внимание Heart EyesТа сега ни е по-трудно,успяваме някакси да поддържаме пламъчето,ама пак си ни е хубаво заедно. Hug И постоянно си говорим Peace Сигурна съм,че и при Вас е някакво моментно състояние,което рано или късно ще отмине и всичко ще е ОК Peace Hug
Мислех да напиша повечко по темата, ама няма, щото ще се отплесна. Simple Smile Нали съм по-голяма, само ще кажа, какво съм чувала....че хората си трябват за старини. Децата порастват и поемат по своя път, и когато мама и тате са съхранили обичта, подкрепата и близостта си в годините покрай грижите и проблемите, няма нищо по-хубаво и ценно от това за всички! Peace
newsm10 Да,да,да!!!

За календарите - подаряваме всяка година на бабите и дядовците Peace Досега само на каката - правиха им календарчета джобни от детската,тази година ще поръчам аз общо календарче на двечките в някое фото Hug

Мрм - Голям ужас си преживяла Sad Дано повече не се случват такива неща Praynig Да нацелуваш малката принцеса и бързо да й минава Praynig

Вал Честит ти инженер и от мен Heart Eyes

Айде,че пак се отплеснах... Heart Eyes

# 464
  • някъде
Ух, Бебеш, добре, че смени темата, че и аз щях да ръся акъли ...  Laughing

Каката направи календар, обаче като отидох да ми го разпечатат във фотото, и естествено, щото съм лакома, исках най-големия размер, та там не харесаха качеството на някои от снимките, дето детето ги е включило, та сега отново го прави.
Аз, междувременно, се заех да накупя на всички коледни дрешки, та да ги наснимаме и с тях.

Доживях дъщеря ми да ме учи на технологии. Много е приятно, някак хем малко се срамуваш, че не можеш, хем една майчина гордост те обзема!  Heart Eyes
Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт