Ние също живеем на квартира засега,така и не идва момента да си купим нещо наше,но не губим вяра че нещата ще се случат,само разбирателство да има
! Ще идвам на суфле и туй то!
Универсално средство - оправя лошо настроение, докарва апетита, абе всичко! Другата е "Пеят, скачат палците". На нея започва да друса дупето ритмично и сумти от кеф! 
. Нашият батко, нищо, че е голям, също прилага малко грубиянски ласки към Ади, да не говорим колко му става смешно когато тя падне или се удари някъде
.
В момента най-любимите са й "Хей ръчички" и "Кажи малка пчеличке". Като ги пеем се учим да показваме с ръчички и тя много се забавлява. Научих я да разперва ръчички като й кажа, че нещо го няма, но мисля, че все още не разбира какво значи това
.
. Мина почти само на кърма пак. През нощта се дави от кашлица
. Иначе няма температура, жизнена е. Утре пак сме на лекар.

.
Да кажем, че аз не съм успяла да го обясня както трябва, няма да казвам, че вие не сте ме разбрали и за това само ще кажа едно - прочетете добре поста на Люба
. Сега се чудя как да я опазвам от малкия, че да не и се разлепят раните, а тя е супер кисела. Ми не мога да съм забавна и любвеобвилна вечер с мм, съжалявам.

Нали съм по-голяма, само ще кажа, какво съм чувала....че хората си трябват за старини. Децата порастват и поемат по своя път, и когато мама и тате са съхранили обичта, подкрепата и близостта си в годините покрай грижите и проблемите, няма нищо по-хубаво и ценно от това за всички! 

Важното е да се поддържа "огъня" в семейството
Със сигурност не Ви е лесно с две породени деца. С ММ например когато бяхме само с голямата ми дъщеря намирахме повече време един за друг. Да не говоря колко пъти сме я оставяли при бабите
Сега е по-различно.Да не говорим,че ако ги оставим на бабите ще трябва да ги разделим - едната при едната баба,другата при другата,че двете им идват в повечко
И ми става терсене
А всяко дете си иска внимание
Та сега ни е по-трудно,успяваме някакси да поддържаме пламъчето,ама пак си ни е хубаво заедно.
И постоянно си говорим
Сигурна съм,че и при Вас е някакво моментно състояние,което рано или късно ще отмине и всичко ще е ОК

Нали съм по-голяма, само ще кажа, какво съм чувала....че хората си трябват за старини. Децата порастват и поемат по своя път, и когато мама и тате са съхранили обичта, подкрепата и близостта си в годините покрай грижите и проблемите, няма нищо по-хубаво и ценно от това за всички! 
Да,да,да!!!
Досега само на каката - правиха им календарчета джобни от детската,тази година ще поръчам аз общо календарче на двечките в някое фото 
Дано повече не се случват такива неща
Да нацелуваш малката принцеса и бързо да й минава 

Препоръчани теми