Януарчето звездички гони ,има мама за милиони Тема 26

• 25 788
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • sofia
Бебеш, аз не мога, но бабите биха се зарадвали 100%.

Ако можеш на твоя да смениш само снимките, кандидат съм.

# 466
  • Велико Търново
Аз все пак, да си напиша, това, дето си бях намислила.

Мисля, че имаше измежду нас учили психология. Да ме поправят, ако греша. Появата и отглеждането на децата са най-голямото изпитание за чувствата между двама души.
От кой друг да зависи, дали ще го преминем, ако не от нас, самите? А какво би ни коствало това, и дали всеки е съгласен на цената? Ето това е въпроса ...  

Момичета, трябва да умеем да се съхраняваме. Понякога може да е за сметка на децата, но пак е в името им, за да сме здрави и способни, за да ги отгледаме. И да им се радваме на стари години.  Hug

# 467
  • Пазарджик
Аз все пак, да си напиша, това, дето си бях намислила.

Мисля, че имаше измежду нас учили психология. Да ме поправят, ако греша. Появата и отглеждането на децата са най-голямото изпитание за чувствата между двама души.
От кой друг да зависи, дали ще го преминем, ако не от нас, самите? А какво би ни коствало това, и дали всеки е съгласен на цената? Ето това е въпроса ... 
newsm10

# 468
оффф, сменяйте темата, че и аз ей тука едни мисли ми се дощя да споделя, ама няма  Wink, но Бебеш разбирам те напълно, аз нали съм и без баби и ММ работи надалеч, та ..... дори си говорихме наскоро, ако си направим и второ как ще се оправим  newsm78, не мога да си представя сама дали ще се оправя с още едно  newsm78 #Crazy
Нашите като бяха тука преди седмица, тъкмо се настроих да излезем с ММ през деня, на кинце, на обед на туй онуй и взех че се тръшнах с темперетура, сега ще ги чакам пак за РД на Ема та да се отделим за мънинко  bowuu

пфууу, уж нямаше да пиша по този въпрос  Wink

# 469
А бабите , да важен фактор са, но не най-важният! Като приспите децата спокойно можете насаме да приказвате, да се прегръщате, да бъдете мили един с друг! А пристрастеното сукалче, все някога ще престане да суче....
Съгласна. И баби си нямаме и сукалчето е като пиявичка и в малко жилище живеем и пак намираме време за нас си. Ядосва ме естествено...понякога, но всичко е простимо. То и аз съм диване  Mr. Green
Не си мълча хич, добре, че си ме знае и си ме трае.
Сега ще търся коледна премяна на Рая, че и аз да пратя една снимка  Laughing

# 470
  • София
Ние правихме календари за РД на бабите (февруари). Е, щяха да се разплачат от щастие! Опитайте, заслужава си!

Може да се поръчат от някое онлайн фото, а една приятека  беше казала някакъв US сайт, дето си поръчваш n на брой албуми/календари доста евтино. Ако искате, ще питам.

И аз съм на мнение, че децата са само катализатор в отношенията между партньорите. Има ли проблеми - ги задълбочават, а не са първопричина. Естествено, не говоря за някои крайни ситуации. И аз на моменти много изпушвам, ама като тегля чертата хубавите неща са далеч повече от изнервящите.

mrm, горкото дете Hug Бързо да се оправя, а вие пак ще намерите начин да се поизмъкнете!

# 471
Оххх започва се. Имам е си вече резултат от охапването по носа  ooooh! Тея е със сополи  Tired Не може да спи, вече 5 пъти я приспивам и я вдигнах да си поиграе.  Crazy Ето го и 6-тото ни боледуване... Ще ми се види сметката както и без това съм на ръба на силите си.

И така предприех запитване към майка ми да ни осигури един час за пицария през деня - тая седмица не може  Naughty може би другата  Mr. Green

Момичета много са ми полезни вашите съвети  Hug Благодаря ви  Hug

# 472
Бубе,и аз като бях с едно дете ,много им се чудих на тия с по две какво толкова се нервят и изтощават,нали са знаели какво ги чака като са се наели да ги правят тези деца.
Като родих Виктор разбрах,че гледането на две,не е като гледането на едно.Нищо че през бемеността много често се чуваше"Нищо,нищо,то там дето е едно,там са и две" Laughingи това ме успокояваше някак....Ще вървя по отъпкани пътеки,опита ми е пресен,всичко помня....но не предполагах тогава,че ще ми трябват още един чифт ръце ,крака и време.
Както и да е.Нагаждаме се някак според ситуацията.За мен е важно сега да обгрижим децата,да им дадем добър старт и възпитание.А както са казали и по-многодетните съфорумки-като пораснат ще си починем с ММ...ще има и моменти,когато ще искаме да се приберат у дома за вечеря,за да ни разообразят деня. Grinning
Иначе си взимам забележка и аз Winkи ще се постарая да спазвам съвета ти.Ще бръкна малко в настройките на харда си и ще се опитам да погледна ММ "от другата страна на монетата"(модерен израз напоследък Mr. Green)Забелязвам,че се караме само когато сме с децата,на обед като спят или като сме сами не се караме.Няма за какво.Явно и двамата имаме нужда от почивка.Една вечер не сме спали нормално от януари.
От вчера сме по-добре.Милото се опита да нахрани техните и това ме успокои. Twisted Evil JoyДнес двамата правихме пита на вики.поканихме  гости и спретнахме прощапулник.Викинце грабна gsm, после клещи и после протмонето ми. LaughingТа явно ще става техник като тати  ии нещо с телекомуникацииите.Направих и торта,стана много вкусна,ама мнооого. BlushБеше весоло и приятно.лягам си щастлива.Викинце,явно предусети,че днес ще има празник и спа само веднъж на обед за 1 час.от 13-до 14 ч. Shocked...Едвам го приспах в 20 Shocked
Честита пита и на СТАСИ! Heart Eyes
..и гаси чаршафа. Crazy

# 473
  • София
Бебеш, поздравления за инициативата  Peace Първата стъпка е най-трудна, ама определено си заслужава!

Иначе и аз те разбирам мнооого добре. Преди няколко месеца, когато ми беше най-трудно с Вико и на мен нито ми се говореше с ММ, нито търсех някаква близост... Единственото, което исках като приспя детето беше да си взема компа и безцелно да ровя в нета или да си цъкам някаква игричка  Blush Това ми помагаше да събера сили за нощта и за следващия ден...

Нещото, което ме извади от това състояние беше това, че Вико израстна вечните си мрънкания или по-точно казано ги намали, започна и да си играе самостоятелно и аз имах вече време за себе си, започна да се буди по-малко, майка ми започна да идва два пъти седмично да го гледа и аз отивах да се шматкам за час, два...

Та, както се казва  Ноеми, "и това ще мине" , още малко кураж!  Hug

Мисля че утежняващо обстоятелство при вас е това, че живеете в една стая и това честно казано и мен би ме изнервило доста, а по принцип съм доста спокойна и търпелива  Mr. Green Но продължавай да правиш планове за бъдещето и най вече вярвай си и ще стане  Peace
И... отидете на едно кино сами, малко да се погушкате и поцелувате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честити прощъпулници на Стаско и Вико  Heart Eyes Да са им здрави и пъргави крачетата!
Елениа, вместо да "гасиш" чаршафа, грабвай ТМ и се мушкай по него  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 474
  • sofia
Бебеш, защо сополите и ухапването да имат общо?

# 475
  • София
mrm много гадно милото детенце Hug да минава бързо.

На всички прощапулковци честити професии да са живи и здрави newsm30.

Бубе честито ви дъкгоочаквано бебче да е живо и здраво за радост на мама и тате.

Относно мъжете и любовта не мога да съм полезна защото нашият брак е пресен и още нагаждаме характери  Mr. Green и според мен скандалчетата са нещо нормално защото два различни характера се напасват, но пък си се обичаме още, е да с детето е по трудно за осамотение, но пък в никъкъв случай не ни е в тежест даже обратното то ни разведрява и сплотява.Просто според мен всичко е до желание.И ние се оправяме сами бабите работят.Но пък за нищо не заменям вечерите с приятелите в някоя къща (че дори и заведение за непушачи разбира се) и всичките деца голям купон Party Незнам какво е и с две деца, но според мен не би трябвало да има проблем все се намира време ако има желание.Замислете се всички за нашите родители почти всички имаме братя и сестри те как са съумяли да запазят лчбовта.

# 476
  • sofia
Чарли, едно време баби и дядовци колкото искаш. При по-старите хора разводът е бил нещо немислимо, срамно, та те не са имали голям избор.

Добро утро от мен. Чакам каката, за да я карам на у-ще. За мен нощта бе неспокойна. Нали бебка пищи през нощта, бях на тръни и само се стрясках. А тя се събуди 2 пъти, но аз си стоя в очакване, гадно.

Момичета, пожелавам ви тази седмица да имаме най-добрите бебета и татковци.

# 477
mrm  Hug
Честит прощапулник на Стаско и Вики!  Heart Eyes
За отношенията с ММ, тъкмо вчера направихме 1 година брак и 4 години заедно. Ами ние двамата сме много емоционални, гушкави, та когато да ми се е случвало да яхам метлата ми минава точно за 5 минути  Mr. Green Като ми се усмихне едно лигаво и аз се размазвам  Crazy. Лесна съм  Blush
kakche И аз разпускам с игрички! Дай някой вечер да направим мултиплейър  Mr. Green Той мъж ми се прибира към 2 сутринта от работа та има как  Wink
lyuba84 Добро утро!  Hug
П.П Единственият път когато сме били изнервени един на друг е било като живяхме при свекър ми или като има някоя баба или дядо наоколо, тъй че ...ноу тенкс...

Последна редакция: пн, 05 дек 2011, 07:47 от мама зайка_

# 478
Добро утро Hug
Хубава и успешна седмица на всички Hug

# 479

Хубаво кафенце!
Хайде и закусчица Whistling

Общи условия

Активация на акаунт