Благодаря за поздравите за моето християнче!
Тези дни и снимки ще ви покажа.Силве, не знам какво да ти кажа. Никола не мога да го определя точно като хиперактивно дете, но е много подвижен. А за спането и той не спи цяла нощ, а на пресекулки. Дори по някога така се разбужда, че чак му се играе, но аз го гушвам да спи. Дано да съм била полезна.
Деси, според мен пък цял живот ще ги чуваш тези приказки за студеното и че детето все е без нещо.
Ми аз за Иван още ги чувам, че и за ММ , та какво да си говорим. В началото на връзката ни с ММ (тогава гадже) тръгваме някъде на почивка и майка му му нарежда да си вземел дебели чорапи, да си вземел нам кво си и на мен ми стана смешно. Обаче вече не ми прави впечатление. 
Кити, честито мила, лека бременност на снаха ти!

Никола сега си връща за вчерашния сън. Тази сутрин не иска да заспива. Накрая го взех да го люшна на ръце за той започна да се хули с глас. И го оставих да си играе. Сега си приказва много сладко сам.

След малко направо ще го сложа за обеден сън.
Хеленче, подаръци има много, събрах всичко което ми беше на дневен ред за купуване. Сега се чудим ние какво да му подарим, че още нищо не сме му взели!

Чета , че от сега се е почнало с шумните играчки при вас. Ние още си нямаме, може по Нова година да ни сполети това "щастие".
Да са ви живички и здрави и много да ви слушат и радват 

А иначе нито крачетата си хващаме,нито си дърпаме чурата.Явно на по-късен етап ще стане.........И зъби нямаме,та и признаци нямаме,но той често си мрънка.Може и да не разбера кога ще изскочат!

, снощи късно пак бяхме в Токуда, направи спастична бронхиална кашлица 3 часа не е спира да кашля как издържа не знам.Предписват му анти алергични и дигат рамене докторите, а то се измъчи милото. Нито сме яли нито спали 5 дни, днес е малко по добре
.
ако започне да лае и Йо, не те знам с две лаещи как ще се справяш...