Отговори
# 420
                                  Здравейте, колега и колежки.

Сутринта написах един огромен пост, обаче Даниела се одриска, аз отидох да я сменя и поста ми се затрил.Роси, давай дупето да те нашляпкам, че не ме светна, че проклетата машинка като се заключи и затрива всичко. Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИЧ.БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА.Дано Дани да се оправи, че като те чета ми става мъчно.Много боледува бе... ooooh!Близнака ми беше такъв...И честити зъбчета на Мона.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРГАНЧЕТО НА АУРОРА.Пожелавам и здраве, безоблачни младежки години, сбъднати мечти и много щастие.На мама пожелавам здрави нерви и търпение да се справя с нелеките ситуации.Аурора, ключа към сърцата на тийновете е много любов и разбиране.   bouquet

Сега, по въпроса за ваксините Мая и татти са изказали това, което мисля и аз.Добре дошъл на всеки, който реши да спори с лекари тук, за и против ваксините.Санкциите са жестоки, но интересния момент е, че никой няма да те остави, да разчиташ на другите ваксинирани деца.Спирам.

Вчера направих пюре от зелен боб на девойката.Майчице мила, не отрова, ами сякаш не знам какво отвратително нещо и дадох.Как ще я караме така, идея нямам.Ми тя нищо не харесва.
Вечер обикновено заспива след баня, докато суче.Не заспи ли така, слагам я в леглото и, гася ламБата и чао.Тя нормално си приказва известно време и заспива.Рядко мрънка, ама аз съм желязо-не отивам. Mr. GreenАко плаче, защото и има нещо, разбира се начина е друг.

Силве, ти какво искаш да прави Матейка?Да седне пред компютъра и да не мърда? Mr. GreenНема такива филми, сестро.Тепърва се започва.Свиквай.Чин ти е казала-до към 18-та годинка ще е така.А сега сериозно-аз имам хиперактивно дете с всичките проблеми.Проявява се по-късно това заболяване, така че не се тревожи.Нормално е на тази възраст бебоците да са активни.

Деска, много се кисках с Йо.Образно си я представих как лае на колене. Laughing
Шунке, дядо ви Николаус много крадлив бе. Mr. Green
ВачеHug.
Къдрокосо, и за теб  Hug

Тука ни затрупа яко снега.Не е спряло да вали от вчера сутринта.Бяло, чисто и красиво.Носи ми страхотно настроение и очакване за наближаващите празници.

# 421
  • София
Пеперудке, това истинска снимка ли е?  Shocked Ако е истинска не мож' ме удържа да не дода... зарязвам всичко и всички и хващам самолета Mr. Green

За пюретата.. аз вече почнах сериозно да се притеснявам, че Ралка не ще да яде охотно каквато и да е твърда храна. Понякога с по-голям интерес яде плодови пюрета, но като цяло не иска,... иска си цицата и това е  Rolling Eyes Ана, Хеберелея.. какво мислите.. до кога ще продължи така  Rolling Eyes
Вчера й купих 2 пюрета на Семпер.. едно с царевица и едно с пащърнак. Разкошно е това с царевицата... тя хареса вкуса първоначално, но после... не. Изяде 5 лъжички и край Confused

# 422
Пеперудке, може ли още снимки  Blush Много обичам такива  Heart Eyes Сняггггггггг, светлинки, горящи пламъчетааа...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Искрено ти завиждам за снежеца  Embarassed

# 423
  • Добрич
Eййй, Пеперудкееее, не се сдържах...Страхотна приказка си имате! Много обичам навън да е затрупано всичко със сняг, а аз да съм си на топло у дома и да надничам само през прозореца. Да знаеш сериозно се замислям да ви посетим, ама не тази зима, ами другата, само живот и здраве. Мъжа ми тъкмо ще кара сноуборд, а аз като теб ме няма никаква със ските, та ще ти правя компания в Спа центъра, пък хлапетата ще бягат около нас. Ммм, чудничко....!  Hug
Цвети, забравих - честити зъбаци на Мона!  Laughing
Деска, и аз днес купих същите рогца за Боби и Вих като на Йо. На Коледа подозирам, че ще има много еленчета.  Joy
Ехее, изпревариха ме... Joy

# 424
Пеперудкеее,   Shocked толкова е красиво! Това гледка от вашето прозорче ли е?Ако да - се вмъквам в куфара на Ваче  Laughing
Аурора, newsm59 да е жива и здрава твоята красавица!   bouquet Как ме е страх от тези тийнейджърски годинки,леле мале... ще ни помагаш тъкмо, като му дойде времето  Peace
Цвети,бравос на Монката,лесно ги е изкарала щом не сте разбрали! Дай Боже всекиму!  Praynig
Деска,лае ли Йо?  Joy Щото аз на Надя непрекъснато й викам: ето го бау-бау и незнам дали го научи,но напоследък само подвиква :баа баа баааау
Аз пък днес дадох пюре от тиква и пилешко поради липса на чисто зеленчуково.Е,само 2-3 лъжички де,дано няма реакции...

# 425
Истинско е фотото.Добре си дошла. HugВаче, и аз в такива тревоги съм се хвърлила заради не искането на твърда храна.
Къдрокоске, заповядайте.Все ще намерим място да ви сместим в апартамента.И аз от онзи ден не съм си показвала носа навън.Само се дзверя през прозореца. Embarassed
Красиво е много наистина, ама извън сезона голяма тъпня. Confused
Ето това е градчето.Целогодишно тук живеят около 2000 човека, но следващата седмица и по празниците се очаква да пристигнат около 20 000.Настава една лудница.... ooooh! ooooh!

Снимано е от хеликоптер.

Забравих да ви сЪ пУхваля-имам час за фризьор тудей.Отивам да се направя красива.Не съм ходила от миналата година. EmbarassedЗа мой срам. EmbarassedАма в оправдание ще кажа, че не се чувствах добре като бях бременна да седя във фризьрница.Ставаше ми лошо, после пък с бебето се започна....

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 17:21 от Volna peperudka

# 426
Здравейте отново Simple Smile

Ние бяхме на консултация следобеда и малко на разходка в парка след това. Госпожица Сладкишка вече е 8250 гр и 66 см... Много се разсърди на боцкането за ваксината ( Twisted Evil ), докато това в пръстчето за кръвта хич не го отрази, а просто взе да мрънка след това че дълго я държа на едно място и не и пускам ръката с памучето...

# 427
  • гр. Козлодуй
Чудесни новини за бъдещи бебчета Simple Smile. Леко бременеене пожелавам на всички Simple Smile

За ваксините сте говорили. Ако ще да звучи безотговорно, нищо не съм чела по темата, а и нямам намерение. В случая съм на принципа - колкото по-малко знам, толкова по-добре.

Силве, по-добре да са активни дечицата, отколкото някакви ботури Simple Smile. Аз имам спомени, че съм била от последните, що тормоз съм нанесла на баба и дядо милите, лека им пръст, по техни думи, не е истина Simple Smile. Ама не е добре и да са хипер-активни, то моя батко май е точно такъв, не ми се мисли, но не се задържа за 5 мин на едно място, а и не може се съсредоточи в нищо, постоянно си отплесва вниманието.

Чин, кейка беше на ниво, скоро пак ще правя, даже ММ яде, че той баш не е по сладкото, но като казах, че е със сирене се престраши Simple Smile.

Пеперудке,  голяма красота е при вас, досущ като на мойто село, с малка разлика, че при нас няма условия за ски Simple Smile. Отдавна си мечтая за Алпите, та си викам що да не са Швейцарските Simple Smile.

Аз приспивам по няколко начина - или сам си заспива, или аз лягам до него и той мен приспива /тук ако ме види някоя свекърва направо ще ме застреля, че детето не е завито/, или го люлеем в кошницата, на цицата заспива все по рядко, само нощем.

А някой беше питам как готвим с децата - ами аз си го слагам при мен в кухнята и той сам си се люшка с кошницата.

Да ви кажа, че аз имам проблем със столчето за хранене, ползвам това на бати, но то е само за седящи стабилно бебета, а Борис още не може, така че се храним на това за колата.

Борис не си пипа още пишката Simple Smile, а краката от вчера вече си ги е открил Simple Smile

Айде бегам, че се е събудил.

# 428
  • софия
Още веднъж ви Благодаря, стоплихте ми душицата Simple Smile
Пеперудке, приказка Simple Smile
Къдрокоске, понякога си мисля, какво точно съм сгрешила че на рождения ми ден все лоши неща стават. Sad
Бг тати, леко понасяне на ваксината.
Спокойна вечер от мен Hug

# 429
Еххх, Пеперудка, каква красота Heart Eyes

Аурора, честит рожден ден на младата госпожица, много здраве, щастие, любов и успехи й пожелавам bdbaloni

Тати, браво на Сладкишка за мерките, дано леко й понесе ваксината Hug

Цвети, честити ви зъбки  bouquet Много бързичко да се оправя Дани Praynig Hug

Цитат
А пък откакто "живее" на земята е голямо шоу у нас. Обикаля си кътчето с търкаляне (защото за сега пълзи само на заден ход и много се ядосва), научи се да издава един звук като кучето (когато душат кучетата как правят), абе очаквам да почне да лае и всичко ще е 6.
hahaha hahaha hahaha

А как се разпознават хиперактивните деца? До преди малко у нас беше зълва ми със сина й, той е на 5, а аз не мога да го понасям. Имам се за човек търпелив с децата, те по принцип ме слушат, говорим си, играем, но това ме изкарва извън кожа за отрицателно време. То не млъква, само чопли, тъпче, ако не го слушаш крещи, непрекъснато пита нещо или повтаря "виж това", "виж онова", отяжда се и не отразява ни забележки, ни съвети. Мълчах известно време и накрая му се скарах да млъкне, че плаши бебока и като си тръгнаха чух майка му "Виждаш ли, и Ирена ти направи забележка за викането". Стана ми кофти, ама то не се трае Close Уххх... олекна като се оплаках, влуди ме това дете Rolling Eyes

# 430
Пеперудке, ауу че е красивооо! Кога ли ще ми се усмихне късмета да отидем там да покараме ски!?

# 431
Здравейте.

Ходих до Карфур днес уж, набързо! - няма такава лудница. Първо 10мин. търсех къде да паркирам, после на касите имаше по 20 човека- какво беше това нещо,  не знам, а уж делничен ден...

Динора, ама ние не обсъждаме коя е добра майка и коя не е... Simple Smile

Пеперудо,  Shocked плакна окото вече 5мин.

Аурора, да ти е жива и здрава госпожицата.   bouquet

Самиимами, когато Нико почне да търка очичкчи го гушвам за 5 мин. и след това го слагам в кошарата с биба...

# 432
Бг тати, леко понасяне на ваксината.
Мерси, тя е от най-безобидните - хепатитната, не се очаква реакция. Най-големия проблем беше боцкането Simple Smile
Аз покрай всичките емоции в темата пропуснах да ти честитя рожденния ден! Всичко най-прекрасно на теб и на цялото ти семейство! Simple Smile
И на Аурора каката и на нея Simple Smile

# 433
  • София
Пеперудо, брях, че красота!  Crazy Heart Eyes

Аурора, честит рожден ден на голямото ти момичче!  Много щастие и прекрасни емоции й пожелавам, очакват я вълнуващи и красиви неща занапред!  bouquet

цвети, честити зъбки на сладката Мона!  През какво минаваш пак ooooh!  Дано бързо се оправя Дани Hug
Нищо не си сгрешила, просто животът е такъв понякога Confused   Hug

тати, браво на Катето Heart Eyes

чин, наистина ли?! Сигурно е заради празнците, вече навсякъде ще е така ooooh!

Да ви кажа, и Лорчето си откри крачетата от вчера.  Засега само ги пипка, да видим кога ще започне да пере чорапи Crazy

# 434
Пеперудка - освен да кажа уууаааууу друго не мога  Wink Била съм в Швейцарско ама лятос - и пак бях впечатлена от природата и най-вече съчетанието на езера и планини....Но таз зимна картинка е като приказка

Ваче - и преди съм писала - много кърмени бебета до към годинка само вкусват твърда храна. Това го знам от форумите, а и от кърмаческите организации - че покрай моята щерка бях пощуряла от притеснение, че не яде пюрета и доста теми изчетох. А аз си мислех, че всички бебета само това чакат...да ама не.  Wink Не ми се сърди ама не мога да не се сетя как обясняваше колко лъжички трябва да се дават  Wink Hug Няма по-големи учители за родителите от децата...
Бела така и не прояде пюрета, та минахме на "обща" храна в един момент...Сега Оги сам ми взема лъжицата и тъпче. Не изяжда големи количества още, но поне определено има апетит. Даже "голо" картофено пюренце хапва..

Снощи не знам от зъбите ли, от ваксините ли (ние отложихме доста нашите та му биха преди 2 дни двойната) но такъв кошмар май не съм имала досега...дремнахме докъм 1.30 и после до 5.30 какво ли не беше и играхме и врещя до полуда...сутринта спа до 8 и целия ден само придремва на гърдите ми, я го оставя писва...едва хапнах. Сега го връчих на Мм и реанимирам във форума...Щеше ми се и на мен да споделя мнение за ваксините....но друг път. Сега нямам сили. Само едно ще кажа -наистина е много е важно да се информираме колкото се може повече за всички плюсове и минуси на ваксините...Вещи - мисля, че си направила правилен избор за твоето дете!  

Общи условия

Активация на акаунт