Сутринта написах един огромен пост, обаче Даниела се одриска, аз отидох да я сменя и поста ми се затрил.Роси, давай дупето да те нашляпкам, че не ме светна, че проклетата машинка като се заключи и затрива всичко.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЦВЕТИЧ.БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И МНОГО ОБИЧАНА.Дано Дани да се оправи, че като те чета ми става мъчно.Много боледува бе...
Близнака ми беше такъв...И честити зъбчета на Мона.ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕРГАНЧЕТО НА АУРОРА.Пожелавам и здраве, безоблачни младежки години, сбъднати мечти и много щастие.На мама пожелавам здрави нерви и търпение да се справя с нелеките ситуации.Аурора, ключа към сърцата на тийновете е много любов и разбиране.
Сега, по въпроса за ваксините Мая и татти са изказали това, което мисля и аз.Добре дошъл на всеки, който реши да спори с лекари тук, за и против ваксините.Санкциите са жестоки, но интересния момент е, че никой няма да те остави, да разчиташ на другите ваксинирани деца.Спирам.
Вчера направих пюре от зелен боб на девойката.Майчице мила, не отрова, ами сякаш не знам какво отвратително нещо и дадох.Как ще я караме така, идея нямам.Ми тя нищо не харесва.
Вечер обикновено заспива след баня, докато суче.Не заспи ли така, слагам я в леглото и, гася ламБата и чао.Тя нормално си приказва известно време и заспива.Рядко мрънка, ама аз съм желязо-не отивам.
Силве, ти какво искаш да прави Матейка?Да седне пред компютъра и да не мърда?
Деска, много се кисках с Йо.Образно си я представих как лае на колене.
Шунке, дядо ви Николаус много крадлив бе.
Ваче,
.Къдрокосо, и за теб

Тука ни затрупа яко снега.Не е спряло да вали от вчера сутринта.Бяло, чисто и красиво.Носи ми страхотно настроение и очакване за наближаващите празници.
Много обичам такива
Сняггггггггг, светлинки, горящи пламъчетааа...
да е жива и здрава твоята красавица! 

Уххх... олекна като се оплаках, влуди ме това дете
Била съм в Швейцарско ама лятос - и пак бях впечатлена от природата и най-вече съчетанието на езера и планини....Но таз зимна картинка е като приказка