Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 486
  • 697
  •   1
Отговори
# 555
  • София
 Embarassed  Hug

# 556
Я,колко мами стоят на клона.Хайде разпишете се!

Дива,честит рожден ден!Бъди здрава,щастлива и обичана!  bouquet
Ех,този Мони  Laughing Hug
И Явор и каката са прекрасни  Hug
Цветка,не сме ви забравили.Радвам се,че писа.
Лори,за подаръка-може би кончето-люлка  Thinking

# 557
Аз питах скоро, но пак ще питам  Mr. Green

Има ли и други сладури, който вече спят по веднъж на ден   newsm78 освен Еван на Лена, за която помня, че се "похвали"  Peace

# 558
Лори, и аз залагам на кончето-люлка, това кученце на ФП ми се вижда адски безмислено за парите си  Peace

Ванката се опитва да спи по веднъж, ама аз още го налягам за два пъти, че пусто този веднъж все е сутрин в 10,30-11 и после едвам издържа до вечерта, аз искам да е по-натам , поне до един часа след яденето да издържи, пък нямам против да спи веднъж, ама той си има друго мнение...Simple Smile

# 559
Аз питах скоро, но пак ще питам  Mr. Green

Има ли и други сладури, който вече спят по веднъж на ден   newsm78 освен Еван на Лена, за която помня, че се "похвали"  Peace

Бобо спи вече един път, ама рекордните 4-5 часа.
Дейзи, те другите бебчета са си вкъщи-ходят да им слагат инжекции в болницата. През три-четири часа се питаме по скайп кой как е и някой има ли температура-много е гадно  Cry

# 560

Shocked Shocked Shocked браво на детето  Hug

Дейзи, те другите бебчета са си вкъщи-ходят да им слагат инжекции в болницата. През три-четири часа се питаме по скайп кой как е и някой има ли температура-много е гадно  Cry

Ох, милите  Sad добре че поне са си вкъщи.... аз помислих, че са ги спряли в инфекциозно за да ги следят и направо настръхнах от тази преспектива  Tired

# 561

Shocked завид, завид, завид... Heart Eyes

# 562
Я и аз да мина на отчет!  Mr. Green

Водихме Бобо на лекар за очото и се оказа някакво безобидно конюктивитче, което било заради това че му растяли зъби!  Rolling Eyes За първи път чух, че от зъбите може конюктивит да получат, ама тъй рече госпожа докторката. Даде някакви капки да капем и така.

Като си говорите за Бъдни вечер и започват да ми текат лигите като се сетя за чушките с бобец!  newsm22

Не знам дали щях да пиша друго ... Ако се сетя ще се върна!  Hug

# 563
Дейзи,и аз като Амидала натискам за 2 пъти дневно че после е ад.

# 564
Юлето пък е голяма поспалана-спи по 3 пъти на ден за около час- час и нещо и нощта си спи яко-пу smile3507 понякога пропуска третия сън към 7 вечерта на за тва пък в такива случай си ляга рано Party

# 565
и аз се боря за 2 пъти на ден и сега повече успявам отколкото през лятото- веднъж към 11 за час и после към 3 за час-час и нещо...доскоро ( до вчера!) няколко майки моржове висяхме на едно външно кафене по време на този сън в 11 сутринта и после на кухня... Mr. Green

# 566
  • Варна, морето, сините вълни...
Лори ние взехме кучето, а за това конче моята пр-ка във варна има и 1 път не съм я видяла да му се радва малката. МАйка и също каза че 1-2 пъти да е сядала на него.

Мерси за милите думи за Бонбончето...Лори  Hug и най-вече за ТМ  Mr. Green

И аз иска да го отбивам аам нали всеки ми казва че зимата не било хубаво и аз не знам защо  newsm78 Но мисля скоро да махам сутрешното и после и вечерното.

# 567
Хей ние се върнахме с подаръците на Марти за коледа. Mr. Green
Марти в момента е толкова развълнуван от новите неща,че чак ме шашка. Mr. Green
Купихме му кучето на ФП което той много хареса.
Също му взехме едно много сладко рибарско столче и коледно костюмче за коледа..
Ето и малко фотоси с костюма.

# 568
Наядох се  Mr. Green

Честит рожден ден на Дива!

Стискам палчета за болните мъници. Дано да преборят тежките болести... Аз доколкото знам ваксината против менингит не е от задължителните.. за жалост.. Да ни държите в течение какво се случва смалките герои.

Говорите си за празнични трапези и на мен ми се стичат лигите. С ММ направихме една тридневна предпразнична диета, но сме пределно наясно какво ще се случи по време на празниците. Аз още нямам идея какво да правя за Бъдни вечер. Мъжът ми иска пържоли  Laughing Аз му обяснявам , че само посто, ама тц. Мисля за бобец , оризец , ама пити и тиквеници (мммммммммм  Heart Eyes ) няма да правя.

Прощъпулник - също няма да правя. Най - много някакъв хлебец да спретна и да си го ям сама  Flutter

Много хубави подаръци сте спретнали на малките. Дано да им се радват..... Днес му "подарих " картонените конуси от опаковачната хартия и той беше на седмото небе .

bouquet Чао

# 569
  • Варна, морето, сините вълни...
Lena По повод пържолите и аз питам една приятелка какво ще прави за Бъдни вечер и тя ми казва: "ми ние сме българи пържоли ще ядем"  Joy И ММ не обича постно Whistling

Общи условия

Активация на акаунт