Дядо Коледа подаръците стяга за Февруарското човече!- Тема 24

• 30 487
  • 697
  •   1
Отговори
# 570
Lena По повод пържолите и аз питам една приятелка какво ще прави за Бъдни вечер и тя ми казва: "ми ние сме българи пържоли ще ядем"  Joy И ММ не обича постно Whistling

Моят даже и оправдание си измисли- било на религиозна основа това и не можело да му го натрапвам , както той не ми натрапвал неговите си религиозни разбирания  Laughing  Нали ни е първа Коледа като истинско семейство и аз настоявах да сме си вкъщи само тримата и сега ми излиза през носа да мисля какво да готвя, че и да го сготвя....

# 571
Здравейте,нещо не ми остава време напоследък,все още докато ми е голямо майчинството искаме да свършим туй-онуй,сега зъбите Mr. Green Mr. Greenа за коледата да кажа,ММ не яде постно и ние ще сме на пържоли,не знам колко е правилно,но ние и без това не постим,та точно последната вечер ли newsm78иначе правя сладки,бонбони от банан и шоколад ,боб салата,баница и пържолите разбира се,ще идват свекитата ooooh!малката е добре,изтървала съм много празници и поводи,но бъдете здрави и щастливи всички,обичайте се  bouquetподаръци имаме много,но няма по интересно от кутийките и рекламите Rolling Eyesмного хубави снимчици имате ,но защото децата са ви най-красивите Hugмного съм изморена,приятна вечер Hug

# 572
подаръци имаме много,но няма по интересно от кутийките и рекламите Rolling Eyes

Оххх тея пусти реклами... ooooh! И моето дете е като зомбирано от тях, направо замръзва като започнат и недай си боже да му застанеш пред телевизора  Whistling

Преди малко от бебефонба се чу неистов рев и аз набегом в спалнята и както очаквах - Ванката беше на земята... Sad ooooh! Вече за кой ли път...как преодолява препятствията...а сега и спеше...и насън го засичам как се надупва , сяда и аха да стане...добре, че бързо реагирам и го слагам пак да си легне...Гушнахме се и спряхме рева, заспа си пак сладко, ама пусто на мен още ми треперят дрехите... Tired Явно трябва да се оглеждам вече за хубаво дървено легълце, че кошарата сдаде багажа и е само за игра отдавна...

Лека на всички ...

# 573
  • Варна, морето, сините вълни...
подаръци имаме много,но няма по интересно от кутийките и рекламите Rolling Eyes

Оххх тея пусти реклами... ooooh! И моето дете е като зомбирано от тях, направо замръзва като започнат и недай си боже да му застанеш пред телевизора  Whistling

Ооо и ние сме така с рекламите  ooooh!
Амидала ама се прехвърля през кошарата ли? Ох много гадно така. Но то какво легло, сега няма смивъл вече тепърва да вземате кошара с решетка. Може да е по голямо обиновено детско легло и за сега да вземете такива решетки допълнително.  newsm78

Айде лека и от мен.

# 574
Добро утро!

Да ме пита човек защо съм станала в 5.30 и то за да се изкъпя и да си направя маникюр и прическа  Rolling Eyes
По въпроса за рекламите-едно от любимите ни занимания (тогава е най-кротка  Laughing).Има си хас някой да застане пред ТВ,докато гледа  hahaha.
За трапезата на Бъдни вечер-боб,сърмички,пита,компот,плодове,орехи,чушки едва ли,дуго не се сещам  newsm78.
За Коледа ще мариновам едни пържоли в подправки и КМ и на скарата  newsm22 и после с винце newsm24  smile3508

Приятен ден !

# 575
  • София
Привет,

Амидала, много лошо това с прехвърлянето...това ми беше и едно от съображенията да вземем дървено креватче с решетки. Сестра ми имаше подобно като бебе и знам, че удържа набезите на хуни като мен и нея...И аз се присъединявам към съвета за детско легло с допълнителни решетки /и възглавници долу/.

Да се похваля, от снощи вече сме в 21 век и имаме вода  Party. Така че днес ще започна голямото готвене /ако не ми спрат тока  #2gunfire, щото с тия майстори във входа не знам!/.

Ще отида и за час на работа, моята заместничка напуска и ще видим какво ще може да ми предаде. Стискайте ми палци!

Хубав ден на всички!

# 576
  • София
Здравейте момиччета,
Пожелавам ви много хубава и уютна Коледа и късметлийска 2012 г  Heart Eyes
За мен тази година беше много успешна- станх мама на едно лъчезарно Криси  Heart Eyes
И по повод днешите ни 11 месеца ви почерпвам виртуално  Hug

# 577
  • София
Джоана, честита месечинка...освен сладкото, моля някой да постне вода, защото пак ни я спряха  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 578
  • София
За тебе винаги  Blush

Целия август  и септември бяхме така-сменяха колекторни тръби (май такива бяха) съпроводено с разбиване на асвалт за смяната им през целия ден....Познай Криско как спеше- егати нервите имаше това дете и ние покрай него де  Twisted Evil

# 579
Здравейте,взимам си от кафенцето и от искусителните сладки. Grinning
Кое ли бебе не замръзва като почнат рекламите. Joy
Марти като ги види и веднега се завърта към телевизора. Joy
joana_an честита ви месечинка. smile3525

# 580
  • област Варна
Дива, честит рожден ден и от нас със Сонката!
Честити месечинки от последните няколко дни!
Палчета и за всички болни бебчета. Тея менингити и тем подобни да ги няма за празниците.
Аз май нищо не запомних от последните 5 страници, та ще карам както си знам.
Последни данни от ДК - 9600 гр., 72,5 см.
Кърмим се вечер за приспиване и сутрин за събуждане, останалия режим е
6:30 попара
12:30 манджата от кухнята
15:00 десерта от кухнята
17:30 супата от кухнята
Вода от както захладня пием по малко - може би около 100 мл. на ден и главно веднъж през нощта около 3-4 часа.
Ако се колебаете за подаръци, отивате с детенце и каквото то си хареса.
И ние си купихме кубче, ама не лидълското, а това http://rayatoys.com/details.php?offer=7229
Ние вече почти не се подсичаме, нали стоим на гърне през половин час.
С ходенето сме до държене за пръста на мама или по мебелите. Е до сега имам три падания назад на паркета, ама явно главата й е здрава.
От оня ден съм й много ядосана и казах, че вече няма да я приспивам на ръце през деня. И днес до 10:10 ходи из стаята, после се въргаля 40-50 мин в кошарата. Ама накрая я взех да я гушна, че наистина много се изнерви и заспа за по-малко от минута и вече час спи. Ако ще и по един път да спи на ден, мен ми писна да я дондуркам и вече така ще процедирам.
Тук вчера валя, ама нямаме и милиметър натрупано.
За празниците не знам какво ще е менюто. Дала съм пари на свекърва ми, тя е готвачката вкъщи. Със сигурност знам, че ще има баклава.
На Соня вчера й спретнах едно коледно облекло, но ще Ви я покажа след празниците.
Олях се.
П.П. Аааа сетих се да се похваля. Към 10:00 звъни бабата (майка ми) по ГСМ-а и накрая на разговора й викам "Хайде, чао!", ама Соня е в ръцете ми и от нейната уста се чува нещо подобно сдъвкано "Айе, сао!"
П.П.2 Така е, като не пиша често. Всичките коледни джуджанки са страшно хубави! Пу-пу!

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 11:33 от espinoza

# 581
  • София
Благодаря за водата...явно водопадът в комбинация с Калашника, който сложих ВЕЧЕ дойде и УСПЯХ да се изкъпя като бял човек...

# 582
Еспиноза ти ме разби 6:30 попара  Shocked направо те съжалих  Crazy Аз понеже хич не обичам да ставам рано де  Peace

Прибирам се от разходка. И май ще ми е последната до напролет. Обиколилс дъм доста градове (да живея, а не само на разходка) и си мислех че поне тук ще е по добре, но уви. Тротоарите са непочистени .елите (не ми работи буквата) в киша  #Cussing out #Cussing out #Cussing out едвам се предвижвах, нагоре да изяза от един подлез буксувах допкато успея да се изкача  ooooh!

# 583
  • област Варна
Е, добре де - в 7 без 15  Joy
Ами ние ставаме в 6:30 (щото татето тогава става) и се кърмим. Преди давах попарата чак към 8:00, когато си изпратим татето на работа, обаче явно вече не й стига сутрешната кърма (от месец време поне) и като види баща си на масата да закусва и почва да реве и тя за ядене и за това попарата я изместих. Как издържа после до 12:30 за обед не знам.

# 584
Сега да допродължа  Mr. Green  много ви е хубаво кубчето, дори по ми харесва  Crossing Arms
И Мони го приспивам на ръ.е от няколко дена и той само се гърчи и не дава да гу притисна към мени да го гушна, абе гоялма мъка  ooooh! и за това вчера видяхте как го приспах. Но бая бутане падна с колата му.
Браво на Сончето че казва чао Hug

Мони пък го научих да щрака с пръсти  Joy ама го е правих 1-2 пъти, и то не да щрака ами си търка пръстчетата, много е смешен hahaha

Общи условия

Активация на акаунт