И ММ не обича постно 
Моят даже и оправдание си измисли- било на религиозна основа това и не можело да му го натрапвам , както той не ми натрапвал неговите си религиозни разбирания
И ММ не обича постно 
иначе правя сладки,бонбони от банан и шоколад ,боб салата,баница и пържолите разбира се,ще идват свекитата
малката е добре,изтървала съм много празници и поводи,но бъдете здрави и щастливи всички,обичайте се
подаръци имаме много,но няма по интересно от кутийките и рекламите
много съм изморена,приятна вечер
И моето дете е като зомбирано от тях, направо замръзва като започнат и недай си боже да му застанеш пред телевизора
Вече за кой ли път...как преодолява препятствията...а сега и спеше...и насън го засичам как се надупва , сяда и аха да стане...добре, че бързо реагирам и го слагам пак да си легне...Гушнахме се и спряхме рева, заспа си пак сладко, ама пусто на мен още ми треперят дрехите...
Явно трябва да се оглеждам вече за хубаво дървено легълце, че кошарата сдаде багажа и е само за игра отдавна...
И моето дете е като зомбирано от тях, направо замръзва като започнат и недай си боже да му застанеш пред телевизора

.
.
и после с винце

. Така че днес ще започна голямото готвене /ако не ми спрат тока
, щото с тия майстори във входа не знам!/.
Аз понеже хич не обичам да ставам рано де 
едвам се предвижвах, нагоре да изяза от един подлез буксувах допкато успея да се изкача

и за това вчера видяхте как го приспах. Но бая бутане падна с колата му.
ама го е правих 1-2 пъти, и то не да щрака ами си търка пръстчетата, много е смешен