Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 570
  • 725
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро! Simple Smile
Добре дошла на диор 84,надявам се да се чувстваш добре сред нас!Аз когато се записах в тази тема за първи път също бях в очакване на бебче.Мъжа ти ще бъде ли тук за раждането ?
Делта като се появи ще ти предложи терлички за добре дошла.
Аз заведох баткото на градина и съм в много приповдигнало настроение нали довечера е тържеството.А мъжа ми представете си за последен път е бил на такова когато Ники беше в яслата.Баща ми ще гледа Ивето дано да се справят,че той повече от един час с нея едва издържа и почва да ми звъни. Simple Smile
Хубав ден от мен на всички принцеси! Hug

# 136
  • Varna
Диорче,
Я слагай какината тия тЪрлъчки, дЪн ти настинат крачоните и бебенцето Wink wavey На пролет казваш ще си имате гостенче.....и аз тогава съм родена Wink

и за добре дошла да сложа и нещо горещо....малко моряшкУ питиенцИ Wink  Малко е рома вътрЯ де,  Wink

Тайфунки Wink с нежни ИмИна  newsm68 newsm68 newsm68

Студено е, но поне няма ледове за сега.  newsm44 От студ не мЪЙ страФ хич. Пакетирана съм както трябва.  Wink

# 137
dior.84 добре дошла  welcome Надявам се да ти е уютно сред нас  Grinning

И айде да сервирам кафенце

Милото още правят ремонт и вдругиден пак ще ходим към Пирея за да сме заедно на празниците.Натали едно прекрасно тържество ви пожелавам,нашето е утре.Миналата година беше много хубаво и сега пак го чакам с нетърпение

# 138
Здравейте принцеси! Hug
Добре дошла на dior 84.Надявам се да се чувстваш добре сред нас. welcome
Мария,благодаря за кафенцето.Тъкмо си го направих и сядам на компютъра.
Натали и нашето тържество в детската градина е днес,от 10.00ч,обаче ще бъде без родителите.Дядо Коледа ще им раздаде подаръците,ще им направят снимки и после ще имат Коледен театър.
Малката ми е заръчала довечера да я взема по-рано,че нямала търпение да разопакова подаръка.
Лек и според ден на всички!

# 139
Здравейте и от мен тази сутрин,Принцеси! Hug
dior.84 ,добре дошла при нас wavey.Надявам се да ти е уютно и по-малко самотно на нашето миндерче.А и отдавна не е имало тук бременна булка.Виждам,че вече Делта те е обула с терлички.В този студ трябва да си добре обута и облечена,да не настине бебо.
Марийче,радвам са за вас,че ще сте заедно по празниците.Че и като чевръста моряшка булка каква закуска си ни поднесла.  bouquet
Натали,малко остана до тържеството.Не се притеснявай,тя малката вече поотрасна,ще се справи татко ти.
Вали,и вие с тържество.Дяда Коледа май не смогва да обиколи всички дечица,почнал е по отрано.
Аз съм много добре след снощния купон,малко ми дойдоха танците,че беше тясно,но ще наваксвам на Нова година.
Успешен ден и да се обличате добре.Навън е студино и духа вятър. cold

# 140
Добре дошла dior.84!! Hug
Надявам се да ти е приятно и комфортно в нашата компания!!Това е чудесно ,че очаквате третия член на семейството да се появи!! stork-girl
Марийче,радвам се ,че си добре с морския до теб и ни наглеждаш kiss
Натали,дано емоцията от довечера ви топли дълго време след това!!
Аз след малко тръгвам да махам по задачи!!Спорен и много,много весел ден ви пожелавам!! newsm62

# 141
Здравейте момичета!
Добре дошла на Диорчето и от мен!
Тия дни ще избухна, така не ми върви тая седмица....такоз чудо досега не е било  ooooh! . Вече почвам да си мися кволи не  newsm78 ....нито ми е коледно нито празнично, атак с настроение си създадох обстановката у нас. На ръба на нервна криза съм.....иди ми да замина някъде.....
Днес за капак, след всчките бели тая седмица, отново този път джобен формат куче, нападна Чара, муцката и едното и око са в рани....така се скарах за добро утро със стопанката и такъв ритник му вкарах, че изхвърча на метър....а оная срещу мен семки люпи, ама хубаво си го отнесе. Айди при доктора, чи мн се притисних за окото и, ама додри че имат много козина тия шарпейи....иначе слята щеше да остане. А тя нашата напук на бойната си порода, не е възпитана така и се крие зад мен и досега не е нападала дори и да я нападнат....голямо пате е затова ще и поти главата. Офффф до края на седмицата има още дни...дори и не ми се мисли за тях....искам да легна да заспя и догодина да се събудя.....
Поне нека вошите дни са спокойни и приятни!  Hug

# 142
Марийче, извени ме мила, дори не видях колко хубава закуска си сервирала!
Валии, Маме, Наде, Делти,Натали  Hug  Hug  Hug

# 143
  • Varna
Марийчеееее Hug Hug Hug
Радвам се, че ни наобикаляш newsm47 Ей, сЯ шЪ сИ перна от всичко което си ни оставила smile3503 smile3508

# 144
  • Варна

Мерси момичета за приветствията тук Simple Smile таткото ще присъства на раждането по план,но да видим...В тази професия тяхната не се знае какво може да се очаква :* Надявам се милички Simple Smile

# 145
  • Varna
Диорче,
Дано таткото да е курназ, че няма да забравя като ходих на времето да ми вземат кръв за иследване...правих медицинско за брак....Та там преди мене един голям млад мъж чакааа. Влиза той и след малко едната сестра изхвръква уплашена и вика....момиче ела да помагаш, че три сестри не можем да го изправим тоя големия мъШ....Припаднал завалията от кръвта ooooh!

# 146
Делте,има и смели мъже моят например.Раждането на Ники го изкара цялото,на Ивет май докторката не беше привърженичка на гоститеи чакаше в коридора но пък нея много бързо я родих.Диор,пожелавам и на теб такова леко раждане.Коя болница си си избрала или още е рано?
Тържеството тази вечер беше чудесно.Много се бяха постарали учителките,голяма програма голяло нещо. Simple SmileНики получи голям конструктор Лего и сега го сглобяват с баща си.И Ивето се бяха слушали с дядо си.Хеххх завърнах се в моето детство. Party
Весе,не унивай мила точно преди Коледа моля те!!!Като дойдеш на 28.12 ще ти повдигнем настроението обезателно.Гледай по отгоре отгоре на нещата и дано всичко с кучето е наред.
Я да ви питам какво ще готвите на Коледа?Моите мъже тази година като никога се съгласиха да бъдем на постно.Давайте идеи,освен боб и сърми нищо не ми идва наум,не съм добра готвачка. ooooh!
Хубава вечер момичета! Hug

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 21:07 от Nataliiiiiii

# 147
Веси дано черната ти серия да е приключила и да имаш много поводи за усмивки  Hug
Натали видях ви снимките във фейса,прекрасни сте!Направо се размазах от кеф като видях децата с носиите,чергите,питките...Изглеждаше много хубаво тържество   bouquet

# 148
Веси,дръж са.....в сатурнова дупка си-кат гледам направо си я направила цял трап. Weary
Промени посоката на мислене,забрави всичко това,колкото и да ти е трудно и започни да действаш и мислиш в съвсем друга посока.Колкото ги мислиш тези проблеми,те толкова повече те затрупват-не се автосугестирай!!!! #2gunfire
Както казва Наталка,изтрай докато дойдеш при нас или вземай жипа travel,както казва Делти и идвай!!!
За кученцето,ще му мине като на куче,не бой се Joy Особено като се има предвид,че е пекано и вече е минавало по този път!Пръскай с фърста колкото можеш повече да му мине по бързо!!
Натали,много се радвам,че тържеството е било хубаво!!Сега ще вляза да разгледам снимките!!
Тази вечер и аз бях на една малка принцеса на 4-ти рожден ден,на племенницата ми!!!Толкова разтоварват тези невинни душици с истинската си неподправена си емоция 4470
Мога с часове да ги гледам и да се занимавам с тях!!!
Лека вечер на всички!!!В babydust7ълшебни сънища!!!

# 149
Оффф Наде, не  сатурнова дупка , ами Марианската падина  Sad  .....одавна не съм била там  Rolling Eyes
Незнам в каква посока  да мисля като всичко е на главата ми и за каквото си помислиш нося отговорност, ама и аз незнам защо са ме натоварили  newsm78 , може би щото досега съм се оправяла със всичко и всеки....уморих се....Дори незнам дали ще дойда... ....щото няма да се кача на колите , дори и на джипа, , а с обществения транспорт няма да пътувам...ще ги оставя да ръждясат  Wink от стоене  hahaha  , за фърста незнам как да стане щото ще и пръсна в окото може би с марля като компрес  newsm78
Натали видях ви снимките във фейса,тържеството е било прекрасно, браво на учителките...като си спомня за далечното минало когато и аз бях учителка, колко време отделяхме и каква подготовка за тържества правехме с децата  ooooh!  ми стана малко жално....но винаги сме имали аплодисменти от родителите! Хубави дни бяха...
Марийче  Hug , липсваш на компанията!
И от мен лека вечер и сладки сънища!

Общи условия

Активация на акаунт