Съпруги, чиито мъже пътуват по море-25

• 39 571
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
Хайде на кафенце
Натали,радвам се ,че тържеството е минало както трябва,ще видя довечера непременно снимките.
Весе,недей така ,не се сдухвай.Послушай Надето,прати всички където им е мястото и си яхвай колата.Няма да ходиш пеш я.Какви са тези пораженчески мисли.Ако трябва,ще дойдем да те вземем.А кучо ще се оправи.
Марийче,сещаш се и ти за нас.Така си по-близо до дома.
Диорче,добре сте го решили с таткото,макар че аз не съм привърженик бащите да присъстват на самото раждане.Пиши къде плава татито,кога го чакаш да си дойде.
Навън вали сняг,но не е студено.Днес е първия ден на зимата
Приятен ден ,напук на намръщеното време нека на е светло в душичщите ни. Hug

# 151
Добро утро и честита астрономическа баба Зима santa2  madnoel Nature Snowman
Весе,не се сдухвай!!!! И на кого ще направиш кофтито с тази идея за колите-само на себе си мисля аз newsm78 Смени курса на мислене бе!!!На теб ли точно да обясняваме как се прави в такива случаи като се пльоснеш по очи!!Хващаш се и се издърпваш по найбързия начин.
И точно като по поръчка,вижте какво ми изпрати тази сутрин в скайпа една колежка!!! newsm26
Снимки на стената

Внимавай, какво си пожелаваш! - притча за негативното мислене

Жена пътува в тролея и си мисли:
"Пътниците - алчни грубияни. Мъжът - пияно животно. Децата - садисти и хулигани. А аз - толкова бедна и нещастна..."

Зад рамото й стои ангел-хранител с тефтер в ръка и си записва всичко по ред:
1. Пътниците - алчни грубияни;
2. Мъжът - пияно животно;
3. Децата - садисти и хулигани;
4. А аз - толкова бедна и нещастна...

Накрая прочита списъка и се замисля:
- Боже, за какво й е нужно всичко това?! Но щом го иска, трябва да го изпълня...

Мозъка не прави разлика между отрицание и потвърждение!Той отчита действие и материализира.Внимавайте какво мислите!!!
Полезен мисловен ден ви пожелавам!!! Hug Hug Hug

# 152
Хехех с една дума Надето! Hug

# 153
  • Варна

Относно болницата не съм се спряла категорично,но лично аз май залагам на нашето си АГ ! Незнак,какво ще кажете.... Мъжо е смел да,но като се замисля как не търспя на болка..незам колко смела трябва да съм аз Simple Smile гледам да не мисля още,но времето минва ли минава :*

# 154
  • Varna
Дами,
кО ви става бе джанъм???? кВи са теЗ черни, Сатурнови дупки плюс Мариански долини #Crazy

Няма такова нЯщУ преди рожден ден, аз пък да ви кажа. Аз що не съм падала, ааа? Щом не съм падала, вие си внушаватИИИИ Wink

Надето,
ви е написала страОтна притча newsm10
Сега дЪл сЪм визуализирала Жука дето ми харесвааааа.....не съм, ама не ми е чак такъв зор, така, че не съм опитвала. Wink
Аз само мога да кажа....че мислите ли си лошо, такова ще привлечете, мислите ли си хубаво, то ще дойде. Силни жени сте....може да се справите....знам го Peace

Иначе започвам да вЪ наказвам пак из ъглите Wink ЩотУ Ангела шЪ доди да ви записва кофтито мисли.... Ако ли пък той сЪ замота някъде да люска чИрвено вино по празниците...аз ще го хвана за ушите и го пращам при вас.....да записвЪ.....ФнимаФайтИ кО си пожИлаватИ Hug Heart Eyes

Сега съм ви забъркала Ино Ангелско каЙве и отивам и аз да си направя преди тренировки.  Wink

# 155
Диор,аз съм раждала и двете си деца нормално в ''Майчин дом'' Варна с епидурална упойка.Също не търпя на болка и второто ми раждане мина много лесно.Много зависи кой ти води раждането,аз бях при д-р Бейлерян и съм много доволна от нея.А щом не търпиш на болка в АГ епидурална упойка няма.Ако нещо те интересува по-конкретно съм насреща. Hug
За АГ то нямам хубави впечатления но всеки сам си решава.От нашата отчетна варненска тема някои момичета се бяха насочили натам и в последния момент се пренасочиха към ''Майчин дом''
Аз сега чакам моята приятелка с детенцето ще идват на снимки.Тя роди един ден преди мен и се запознахме в болницата. Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 дек 2011, 15:42 от Nataliiiiiii

# 156
Добро утро!

Днес съм ранобудна, ама как и да не съм....вече 24 ч неспира да вали....голяма приказка е навън, но пък това временце за мен голяма работа ми отваря, фитнес не ми трябва  Wink , щото докато изрина снега си правя тренировките  Laughing . Притеснено ми е, че днес Мони ще пътува с негов приятел с кола....от Варна, дано нямат проблеми с пътя и дано са го почистили....
Днес и аз ще излизам да пазаря за предстоящите празници, ама само какво време си избрах, във виелицата.....  Желая ви спорен и приятен ден!

# 157
Добро утро!
Весе,дано се прибере лесно синът ти.За фитнеса лошо няма,тъкмо за поддържане на форма. Wink
Днес и аз имам излизане до мола,кой знае каква предколедна суетня цари.
Момичета,весело изкарване на празниците и нека всяко ваше съкровенно желание се сбъдне! Hug
Лек ден !

# 158
Добро снежно утро! Hug
Весе,като си най-ранобудна каква красива закуска си ни спретнала  bouquet
И тук вали сняг,но пусти вятър,на места ще те отвее.
Ние снощи направихме последните покупки и днес след обед започвам готвенето,че нали трябва да има поне 7 постни блюда на Бъдни вечер.
И като минавахме снощи през центъра,на площада пее Веселин Маринов.Дъжд вали,хората наоколо с чадъри,а той пее коледни песни от сцената,че и балерини имаше.Малко радост в това мрачно време.
Желая на всички хубаво празнично настроение,да прогоним мрачните мисли и да си пожелаем Весела и бяла Коледа.

Бяла Коледа
Утрото ми се усмихва
сгушено във снежен шал.
Целият свят днес е бял -
коледен сняг е валял.

Слънце във снега рисува,
в детството се връщам пак.
Моите мисли тънцуват
светли като първи сняг.

Коледа е! Коледа е! -
Бяла като приказен сън.
Шепнат със вълшебен звън
белите дървета вън.
Коледа е! Коледа е! -
И от обич всичко блести!
Приказки светът шепти,
стоплен от безброй мечти.

Нещо промени във мене
коледната белота -
влюбено гледам света.
Чувствам край мен любовта.

Коледа ли е причина
или този весел сняг?
Все едно щом догодина
ще ме омагьоса пак!

# 159
  • Varna
ДобрЮтрУУУУ Hug

Охааа, и закуска си имамеее и стихотворениеееее smile3508

Веселче,
Ако знаЙш, точно такива маслени курабийки ми се бяха прияли. Много ги обичам. А за Мони пожелавам, леко прибиране. Във Варна снега е мокър а и явно е по топло щом не е на трупало. Което е голямо щастие за мене newsm47 Не я ща тази бяла приказка, като знам какво следва след това rotfImao

Моткам сЪ още по пижама но трябва да влизам в банята и да се приведа в ред, че и аз имам излизане. На мойтУ пират каЙвето свършило и подметна тази сутрин преди да иде на кораба, моето каХве..
По късно ще сЪ домъкна пак да ви видя, и тогава шЪ има пожелания за Коледа Wink

# 160
Здравейте принцеси. Hug
Едва сега сядам да почина малко и да ви пиша.
Маме,хубаво,че още вчера сте напазарили за празника,че днес беше голяма лудница.Като видях в Кауфланта колко хора има и се отказах да вляза,та отидох до Пикадили-там поне беше по-спокойно.Но важното е ,че напазарих и утре сутрин мятам гозбите.
Весе,страхотни са курабийкте.Аз сега пия слетобедното кафенце.
Маме,благодаря ти за хубавите стихове!
Натали,гледах във фейса баткото на Коледното тържество-много са сладки всички дечица.Толкова ги харесвам тези тържества и празници.В нашата детска градина са имали Коледен куклен театър и после Дядо Коледа и е раздал подаръците.Радвам се че е имало професионален фотограф и е направил страхотни снимки.
Това е за сега от мен.Лека вечер на всички. Hug

# 161
Привет момичета!
Ние днес сме добре,от цицината няма и помен, само една голяма синина.Откарахме половин ден в мола ,нямаше много хора предпразнично.Направихме една фотосесийка с приятелката на Ивет днес. Simple Smile
Вале,не е имало професионален фотограф аз снимах с фотоапарат ,мъжът ми с камера. Simple Smile
Охх много ми е празнично вече! Grinning
Красива вечер от мен! Hug

Последна редакция: пт, 23 дек 2011, 18:06 от Nataliiiiiii

# 162
Добър вечер!!!! newsm03
Мнооого интензивен живот беше два дена,ама сега по план скица неееееема да мръдна от къщи,до Христов ден на обяд,щото трябва да съм на имен ден!! smile3503
Да ви се похваля за концерта на ВМС!Беше чудесен,този път не бяха само валсовете на Щраус,а имаше от репертоара на АББА,Куин и джаз.Разтопих се от кеф smile3521После на чай и приказка по женски и финиширах посреднощ,голям хайманлък се получи!!!
Натали,връщаш ме в годините,когато момчетата бяха дребоси и всяка Коледа и Нова година беше неописуема въртележка от подаръци,гости,купони и емоции.Не стигаше времето да отидем навсякъде по баби,лели,вуйчовци и .....цялата рода.Сега малко затишие Joy Joy Joy.Радвайте им се,тези години са най сладките и се помнят цял живот!!Чудесно е,че сте с пълно коледно настроение newsm68!!!
Весе,изринахте ли се от снега???Представям си каква приказка е в Шумен сега!!Прибра ли се юнака безпрепятствено?
Аз го удрям на безочлив мързел относно готвенето,само един боб ще направя и с помоща на съседния магазин вече имам 5 вида сладки Joy
Морския влезе в пристанището за празниците и се чухме,а ако се добере и до нет ще е чудесно!!!
Аз се чаршафосвам с един филм от нета!!Лека нощ smile3524  love001

# 163
Добро утроооооо!!!  love001Хайде принцеситеееее!!!Почнахте ли постните манджииии!!
Обаче първо чая и кафето!!! newsm03

Пожелавам на всички тиха и спокойна вечер  пълна с много,много любов и разбирателство и весела Коледа!!

Ако бъдем хора, вместо победители, aко бъдем честни, вместо безразлични, ако сме толкова сърдечни, колкото интелигентни, ако притежаваме толкова обич, колкото и съмнения, ако бъдем щастливи, вместо прави, то може би сме добри християни.  newsm76

Последна редакция: сб, 24 дек 2011, 08:10 от nada8

# 164
Здравейте Русалки!
Снощи бях на РД на една приятелка и днес немога да сеизлюпя  Laughing , щото от танци и питиета до зори хубавичко се подредих  Joy  Joy  Joy . Май вече годинките си оказват влияние  Wink
Давидим днес от де ще я захващам  ooooh! , че ще готвя 7 ястия.
Наде, благодаря за чая точно няколко чаши ще обърна, че да се оправя, и за хубавите поелания  Hug

От мен малко коледен аромат, навън е приказка във бяло, тихо е и кумините пушат....красота и настроение! Жалко е  че много хора сякаш загубиха и ориентира си за това кои са истински важните неща в живота.......
За себе си пожелавам една мечтена Коледа със семейството ми около пълната маса.....не помня от кога не сме били всички заедно на този семеен празник...но пък за това са мечтите.....и очаакването е желано...
На всички желая весел празник!

Общи условия

Активация на акаунт