Това, което съм срещала аз, е че е препоръчително до 6-тия месец храненето да е изцяло млечно - кърма или АМ

И друго да питам - нали до годинка млечното хранене следва да съставлява около 80% и 20% за различна храна. Как става въвеждането на всички храни при това положение? В смисъл - започваме примерно с картоф, като го въведем, започвае да въвеждаме морков (примерно). Картофа спираме ли да го даваме или? Защото иначе как ще запазим съотношението млечна - немлечна храна в противен случай?
Дано съм писала разбираемо.
Извинете за правописните и всякакви там грешки - пиша с еднага ръка

Според най-новите насоки, най-важни са признаците за готовност, а не това дали едно бебе е на кърма или АМ

Като въведеш картофа, можеш да подходиш по два начина с моркова:
1. да дадеш една лъжичка чист морков и да допълниш с въведения картоф; после 2 лъжички и т.н.
2. да дадеш смесено пюре морков и картоф, като увеличаваш количеството на моркова.
Лично аз предпочитам първия вариант, защото как вече съм писала за мен захранването е за запознаване с различни нови вкусове

,както съм на диета.Е, няма ли някоя която дае удобна на всички?
Дано мъжа ти бързо се възстанови. Моят също е рибар и много добре си представих въдиците, кофите, кепчетата и всякви подобни в колата ви 

Почнах да си забравям важни неща като чантата, палтото, ботушите... и като се видя в асаньора по чехли и падам от смях, а Емо реве, картинка страшна
Иначе тя много ни гледа като ядем нещо, направо да ти стане неудобно, че си хапваш, а не даваш нищо.
за това