Отговори
# 120
Да, най- вероятно ще е рано, защото моята последна М беше на 06.12.2011, след 6 дневно закъснение ходих на лекар, но ме посъветваха да изчакам още една седмица...

# 121
Жоржииии , чакамеее  Mr. Green  fingerscrossed

Честито на новите бъдещи мами
EFP

# 122
А, чакайте, мен и днес ме домързя да купя тест  Crazy за утре обещавам  bowuu

# 123
  • Пловдив
Здравейте, мили момичета!
Включвам се и аз, макар че още не съм си правила тест, но съм почти на 100% убедена  Grinning След малко се връщам да ви изчета, а аз съм убедена, защото имах имплантационно кървене на 7-10 ден след предполагаемата овулация, и ми закъснява 9 дни. Реших тест да не правя, а да отида другата седмица направо на чичо доктор  Simple Smile Трета бременност ми е и май съм вече претръпнала, но все пак с радост ще се радвам да споделяме тревоги и радости с вас. Иначе, имам момченце на 5 години и половина и бебе на 10 месеца  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
За виждане на сърчице - между 6-8 г.с. от бременността, моето сърчице предния път го видяха на 13 ден от закъснението, т.е. 6 г.с., но със супер ехограф.
Хайде и успех на всички  Laughing

# 124
Малиии ... как издържате да не си направите тестове  ooooh! Mr. Green Аз не чаках на 31.12 , вътрешно усещах, че нещо е станало или по-точно се надявах и десет дена преди МЦ си пуснах кръвен тест  Crazy след два дена още е един и се разбра каква е работата, въобще не чаках гости за Нова година  Mr. Green Стискам ви палчета и скоро да ни потвърдите  Hug

# 125
А, чакайте, мен и днес ме домързя да купя тест  Crazy за утре обещавам  bowuu
еееей , как издържаш незнам .......  Laughing Хайде утре вече е време Simple Smile

Люба добре дошла!

# 126
Абе и аз си направих теста след 1 седмица закъснение , но аз не предполагах ,че може да е станало толкова бързо (защото преди имах проблеми и предната бременност е плод на много чакане ) Мислех,че е нещо в следствие на спиране на кърмата ... НЕ ,че беше пълна изненада ...

Искате ли да направим една анкета - на кой какво му се хапва ? Незнам дали има връзка с пола , някой някаки наблюдения  newsm78

# 127
Хайде момичата това е новата ни първа тема  Heart Eyes. Нека я напълним, че да се пръска по шевовете  Mr. Green. Заповядайте и не забравяйте, че който иска да го впиша да ми изпрати на ЛС своите данни. Години, от кой град сте и коя под ред бременност е тази.

П.П. допълнително ще добавя и още линкове с полезна информация  Peace
П.П. Приемам и идеи за заглавия на теми, които ще бъдат пуснати като анкета в началото на всяка нова  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 20:16 от F.a.t.e.

# 128
 Hug

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 16:35 от F.a.t.e.

# 129
Страхотна темичка си направила F.a.t.e. Благодаря ти за нея, толкова добре оформена и изчерпателна. Супер си. При мен сърчице още не се е чуло, но живот и здраве се надявам другата седмица да го чуя. Иначе сега много ме вълнува всичко свързано с това какво е вредно и какво не е. Сега в този пълен с настинки и вируси сезон, постоянно зобам лимони и мед, и откакто съм бременна не е спирало да ме боли гърлото. На гинеколога си цял въпросник му бях написала и си записвах срещу всяко едно какво е вредно и какво не е. Един от въпросите ми беше за боята за коса и той ми каза, че е вредна по време на бременност, освен ако не открия някаква абсолютно безвредна, каквато той не вярваше, че има. Каза, че на скалпа имало нещо, което можело да отведе вредни вещества до бебето. newsm78 Както и да е няма да се боядисвам, какво да правя. Ще съм грозна, но бременна  Laughing Споделяйте и вие ако можете поръченията си на лекаря в първия триместър. Доколкото знам тогава трябва най да се внимава какво се яде, пие и взема като лекарства. Аз почнах да вземам пренатални витамини "Pregnacare" Вие вземате ли?  bouquet

# 130
  • Варна
здравейте момичета- честито на всички, успешна бременност и леко раждане. Аз от няколко дни ви чета, но не съм писала досега. Моят последен цикъл беше на 4.12 (30 дневен ми е). Правих тест- положителен. Днес обаче посетих АГ и тя неможа да види запетайката, каза,че вижда само мехурчето. Пробва първо с коремния видеозон, но понеже ми е доста обърната матката, продължи с вагиналния- но пак същото. Каза,че още не я притеснява това и ме вика пак следващия петък. Мен обаче малко ме притеснява, защото имах един несполучлив опит- 2010 и после почти цяла година нуспешни опити. Но каквото стане. Иначе по калкулатора тук съм в 5.г.с. и 3 дни. Ще видим следващия петък какво ще каже. Първото ни детенце стана от първия ни опит за бебе- Simple Smile

# 131
Аз от както бебеправим пия пробиотици Лактофлор Био плюс. Онзи ден споделих и на док. и той каза, че правя много добре и да ги продължавам. Аз също съм много податлива на настинки и за това превантивно си ги пия, освен ФК разбира се. Вече съм и на Утрогестан  Heart Eyes Иначе вчера се зачетох за чайовете които не трябва да пием през бременността, ще сложа тези дни и такъв линк към инфото  Peace
Колкото до боядисванете ... мисля че няма нищо лошо в това да се направиш хубава  Mr. Green През първата си бременност, която не завърши както ми се искаше ... не спирах да се боядисвам и подстригвам, естествено с боя която е колкото се може с по-малко амоняк, а вече има и безамонячни Peace

galinche Честито  Hug Не се притеснявай, този път всичко ще е наред  Praynig Hug

silvi_7878 Горе има линк точно какво трябва да хапваме по време на бременноста  Peace

# 132
  • Варна
а знаете ли дали е опасно за бременната варицелата- при условие,че тя я е карала? Понеже ни поканиха на гости и там децата също са я карали, но имали болни в детската градина. Моето дете също я е карало. С първата бременност ми бяха казали,че не е опасно (само рубеолата била много опасна).

# 133
Ако си я карала, знам, че не е опасно  Peace
Ето цитат:

При жени, които са прекарали варицела и имат имунитет, по време на бременността от майката преминават антитела в плода, за да го предпазят от варицела-зостер вируса. Деца, които не са получили такива защитни антитела от майката през плацентата (тъй като майката не е прекарала в миналото варицела и няма изграден имунитет) могат да се заразят тежко.

# 134
Защо нова тема , при положение ,че сме на 9та стр ?  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт