Отговори
# 105
  • Варна
Мда, значи ще изчакам още 2 седмици за да се види сърцето. И без това няма как да отсъствам от работа, ще си чакам отпуската.

# 106
Цикълът не ми дойде. От днес почнах да пия фолиева киселина.
Чувствам се много странно, зърната ми ме болят, гърдите ми са твърди и нетипично големи и ми се вие свят.
За тест не бързам.

# 107
Роси, последният ми цикъл беше на 3.12, само че овуто ми е било някъде по коледа, защото съм с късна овулация. Хич не ми е ясно как ги изчисляват тези термини, сигурно и затова има толкова грешки при изчисленията кога ще се родят бебетата.

# 108
По принцип начина е следния - докторския  Mr. Green
Последен ден на цикъла + 7дена - 3 месеца = на термина  Peace
Давам пример:
ПМ 10.12.2011г. +7 дена = 17 - 3 месеца на зад = 17.09.2012 г.  Mr. Green

А това е най-лесния начин http://www.bg-mamma.com/index.php?action=calculator

П.П. М/у другото искам да ви кажа, че имам голамо желание да се занимавам с новите ни бъдещи темички и мисля, че вече от следващата седмица може да я започнем и да се записват вече повече бъдещи мами и да ставаме все по-активни. Аз съм безработна, така че време имам много. Ако сте съгласни може на ЛС всяка една от вас, която смята наистина да се зъдржи в темата и да остане с нас до края да ми прати следното съдържание.
1. Ник нейм - той се вижда  Mr. Green
2. Дата на термина.
3. Град и години.
4. Коя подред бременност.
5. Вече по-нататък и пол на бебето.

Също така и идеи за заглавие на новите теми, които във началото на всяка тема ще са сложени като анкета и ще се глясува от вас, как ще се казва следващата тема  Hug

# 109
F.a.t.e. много добре си го обяснила Simple Smile . Аз  ще ти пиша в каря на другата седмица , след като мине прегледа Simple Smile

Жоржи , заедно сме значи , и аз бях на 1.12  Mr. Green

Злати fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Силви
, щом си с късна оулация , значи е рано за сърчице. Аз с Марио бях така , с късна и съотетно и сърчицето и видяхме малко по-късно. Въпреки всичко , ще те водят с термин спрямо датата на последния цикъл (3.12) , тъй като по принцип се следи възрастта на клетката , която започва да се развива още от 1ви ден на цикъла ( дано да ме разбра, че е малко омотано). Предполагам , че си за около 10.09.  Всичко е наред , наслаждавай се на бременността  Hug

Аз пък днес съм с цистит от сутринта. Много неприятно, но сега уж съм по-добре. Пуснах урина - имам белтък и повишени левкоцити. Док имакаше да ме прегледа , тъй като имах кървене след уриниране (ама не е от матката де) Та бебо е добре , още е микроскопичен , но се видя ,че пуслира  Mr. Green

# 110
rossy-pm Много лошо това с цистита ... и аз миналия месец го минах  Tired бързо да се оправяш  Hug
Иначе няма проблем ... когато искате и можете тогава ми пишете. Това е хубавото на тези теми, че могат да се редактират по всяко едно време и да се добавят постоянно нови неща  Heart Eyes

Жоржи .. утре да ни зарадваш  с един положителен тест викам аз  Praynig Hug

# 111
Здравейте и от мен момичета (бъдещи мами  Simple Smile) Два дни се опитвам да ви намеря и накрая се обърнах за помощ към маминките с термин август (много са мили  Simple Smile) Моя ПМ беше на 28.11.2011 г. (в О. бях на 16.12.2011 ), на 09.01.2012 бях на доктор, гледа ме с коремния ехо граф, но почти нищо не се видя, защото не бях пила достатъчно вода и след това ме видя с вагиналния. Потвъри ми бременност и ми каза, че съм в 5-6 г.с. и иска да отида пак на 17.01.2012г., но час и половина преди това да съм изпила литър и половина вода без да посещавам 00  #Shocked . Надявам се всичко да е наред при всичкини и да продължаваме да споделяме и обменяме емоции и опит  Simple Smile  Hug
Пожелавам на всички една лека и много приятна бременност и на финала здрави, прекрасни бебоци   bouquet

# 112
vanilav значи ти си почти с мен, моята ПМ беше на 27.11 /О около 17-18 декември/ Аз вчера бях на доктор и се видя и сакче и сърдечен ритъм. Ти просто си отшла рано, а и с коремен толкова рано няма как да се види нещо, само с вагинален на този етап. Другата седмица със сигурност ще се види вече, успех и те чакаме с хубави новини   Hug

# 113
Наистина е страхотно, че има място, като този сайт където можем да споделим тези хубави емоции и новини без някои да има лоши мисли и да се притесняваш, че си споделил толкова рано Новината  Simple Smile На мен лично ми идва да изкрещя на целия свят, но за сега съм се ограничила само до най близките ми хора  Mr. Green  Много се радвам, че сме с доста близки термини, така до последно ще се поддържаме  Hug
F.a.t.e. със сигурност ще се похваля с новини  Peace вече нямам търпение да отида да вида как се развива точицата  Praynig

# 114
На мен лично ми идва да изкрещя на целия свят, но за сега съм се ограничила само до най близките ми хора  Mr. Green

Всички сме така  Mr. Green но за сега с мъжа ми се въздържаме от суеверна гледна точка  Whistling

Хайде Септемврийки ... хайде идвайте при нас за да напълним темата с най-големия бебевалеж  Hug

# 115
[Здравейте на всички бъдещи септемврийски мами. Моят последен цикъл бе на 01.12.2011.....по мои изчисления темина ми е на 6 сеп. 2012.....ако е рекъл господ. Преди две години имах спонтанен аборт в първия триместър и повече от година неуспешни опити да забременея....но ето че се случи дано този път всичко е наред......много ми е притеснено. В понеделник съм на лекар за парви път дано новините са добри. Желая на всички лека бременоост/моята за сега не се очертава да е такава много ми се гади нямам сили за нищо тежест в корема/  Преди 14 години по същото време бяж бременна с моята дъщеря и всичко бе така лесно ......бременност без никакви проблеми ..но явно годинките си оказват влияние.
Аз не живея в БГ и тук където съм системата е много объркана...бихте ли ме посъветвали кага е най добре да се направи видиозон за да се чуе сърчицето........Sad(( това което преди две години така и не чух.
Благодаря на всички предварително!
http://bg-mamma.com/ticker/88786

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 06:23 от lia1977

# 116
  • София
 Здравейте. И аз да се запиша тука. Последната МЦ беше на 3.12.2011. Теста е положителен  Grinning
 Сега да ви питам кога да ида на лекар, ако отида тази събота рано ли ще е?

# 117
  • Варна
Здравейте. И аз да се запиша тука. Последната МЦ беше на 3.12.2011. Теста е положителен  Grinning
Моята последна М беше на 12.12.2011 и ходих на лекар на 09.01.2012. Установиха бременността със сигурност. Така, че не ти е рано.

# 118
  • София

Не ти е рано, моята преди година беше на 29.11. и на 06.01 бях на док и се установи бременността.
И все още си я няма Simple Smile)))))))))

# 119
lia1977 тихичко честито мила, този път всичко ще е наред - ще видиш  Hug Иначе най-добре и то с добър ехограф и лекар може да се види съм 6-7 г.с тогава ще се чуе и сърдечен ритъм. Така, че може да отидеш на лекар към 15-16 януари  Peace

gfrty Събота ще е раничко да чуеш сърдечна дейност, иначе сак може да се види. Аз просто съчетах двете на веднъж и изчаках търпеливо да минат десетина дена от закъснението ми  Hug Така, че ако искаш да видиш сак ичуеш сърдечен ритъм изчакай до другата седмица  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт