През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 716
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Стара Загора
Snejinka86 Като го къпиш в банята не го ли е страх от душа  Thinking Чувала съм,че малките деца имат страх...И аз искам да пробвам,но реших,че е най-добре като се стопли времето,в тоя студ не рискувам  ooooh!

# 451
Sori za lat....
Prieha ni s Muro v pediatriqta, otdelenie po pulmologiq. Stisnete po edin palec.....

# 452
Snejinka86  аз още ползвам обиколниците,но се чудя дали вече не им е време да се махнат. newsm78
За къпането с душа,ами и ние се къпем с подвижния душ и не го е страх а даже много често се опитва да хване струята с ръце. hahaha
maria_m  стискам палчета да се оправя бързо Мъро и  да си се приберете у дома.  Praynig Praynig Praynig

# 453
  • Варна, морето, сините вълни...
Ох Миме стискаме палчета да се оправи скоро Мърко  Praynig Praynig

Мони отдавно го къпя в банята със слушалката и мн се кефи, но седнал де.

# 454
  • Стара Загора
Интересно ще го пробвам тия дни да видим,че днес ни биха ваксина и не трябва да го къпя  Sad

# 455
  • Русе/Germany
Миме, стиснати палче имате и от нас. Дано бързо го оправят и да се прибрете. Хайде стига с тези болести вече, побъркаха ви Hug

Изобщо не го е страх. Той си стои прав и си блъска а аз къпя. И той се мъчи да хване струята Mr. Green

# 456
  • Стара Загора
М да крайно време е и аз да пробвам Simple Smile

# 457
Миме, стиснати плачета. Дано вече оздравявате и никакви болести вече!  Hug
Сирене- направо дадох колкоро кибритена кутийка в попарата барабар с масло.  Mr. Green Първоначално обесолявах,ама не беше прието. После пробвах без да го кисна и така го ядем сега.  Embarassed
Къпане- в банята със слушалката,ама седнал в коритото.
Обиколник- махнах го наскоро.

# 458
Къпане- и ние вече се къпем прави във ваната с душ слушалката, като тя се хваща за маркуча hahaha, а отдолу съм сложила едни подложки против хлъзгане. Първите 2 пъти имаше лек страх, но вече се хили като ряпа. Joy

Обиколници, ползвам още, защото нашата кошара е дървена, а Краси е голямо шило, постоянно се мята и се удря в решетките.

Марийче, стиснати палци и на ръцете и на краката.

# 459
Мойто сине уж нямаше днес да празнува, ама както е тръгнало ... да метна по кюфте за здравето на именника!  Mr. Green

Да се поправя, че салатката не излизаше!  Mr. Green

Честито и на останалите празнуващи, най - вече на Дейзито!   bouquet

Миме, палчета и от нас!  Praynig Аман вече от болници и болести!

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 15:41 от QueenBee

# 460
За много години на всички... Hug да се включа и аз с голямо закъснение  Simple Smile.
Честит имен ден на всички именници днес да са живи и здрави   bouquet.
За рождения ден-в къщи само най близките ще го отпразнуваме торта ще поръчам детска още не съм решила от къде.
Мария много много стиснати палчета от нас не се тревожи Hug.
За сиренето аз и давам в попарата може би беше на 7-месеца вече забравих от кога Grinning, а някой път и вечер с малко хлебче на нея много и харесва и си го хапва с голямо желание.
Снежи аз използвам още обиколника за креватчето той нашия не е много висок,но все пак я пази малката трътка да не си удря главата в решетките ,защото тя много се върти докато спи.
За коледната украса аз я махнах вчера...можеше да поседи още малко но така малката не можеше да си обикаля на воля всеки път заграждах елхата и заради това най вече.
Всички дечица са страхотни на снимките Grinning.
За срещата в мола бих дошла с удоволствие но ми е доста далече и няма кой да ни закара пък и аз съм си за бой така и не взех да изкарам шофьорска книжка и да съм си по независима ама и това ще стане някой ден  Sad.
За къпането - в банята но не я къпя още с душа,че и без това от известно време така се дере като и мия главата.
Имаше и още много неща но изключих сега...

# 461
Миме, тискаме Ви палчета и силно се молим в най-скоро време да сте си вкъщи милички  Praynig!

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 15:49 от Мама на Боян

# 462
Почерпете се и за Бобово здраве!
Къпя си го редовно с душа-всъщност не съм го къпала по друг начин никога.

Снежи, като го къпеш прав как му забелваш пишката? Бобо, като го пусна веднага тръгва. На снимките едвам го удържахме на едно място.

# 463
Миме, дано да се оправи бързо Мъро Praynig
Обиколниците не смятам да ги махам скоро, защото Лорис е пристрастен. Като си легне и си ги гушка Laughing
Лорис го къпя седнал във ваничката и го поливам с душа.
За залъгалките беше питал някой. Лорис ползва само, когато заспива, ще го отучвам, когато му дойде времето Wink

# 464
Миме  Praynig Praynig Praynig стискаме ви палчета, мила  Praynig Дано лекинко да мине престоя в болницата (до колкото е възможно) и скоро да се приберете с Мъро здравички вкъщи  spoko

Да са ни живи и здрави Божидарчо и Боян   bouquet Пък мамите им да почерпят пак на набелязаната дата, ние няма да се сърдим  Mr. Green Целувки на сладурите   love001

И аз къпя с душ-слушалката, но все още успявам да го задържа седнал с една любима негова гумена мечка, която си го чака в коритото всяка вечер и той си я гризка  Wink но и това ще е до време... напоследък е станал много шавлив, нали си ми беше мързеливичък и лесно го забавлявах ако трябва да сменям памперс, като го обличам и къпя, но от 1-2 седмици направо дъх не ми остава докато ги свършим тези работи  ooooh! ама вие знаете де  Grinning
Аз още не мога да смогна със сортирането на снимките, които да изкарвам за албум  ooooh! прегледала съм едва около 1000 снимки, а ми остават още толкова  Crazy така сме се оляли с фотото  Mr. Green опитвам се да ги редуцирам поне до 300 снимки, които да побера в един албум до първата му годинка, ама май няма да ми се получи номера  Rolling Eyes

Бобчо и аз да кажа за залъгалката  Naughty моя отдавна вече не я иска, но аз не бих му се разсърдила ако отново си я потърси. Не я лишавай сега малката Ради от ръфането на биберончето, че така сигурно се успокоява. Те сега нали са направени ортопедични и мисля няма място за притеснение... или поне не още  Peace

Общи условия

Активация на акаунт