През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 714
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе/Germany
Биберон, Боби много отдавна не иска.

Задържам го да стои на едно място както казах, стои и блъска по тоалетната чиния. Голям е кеф. Бубата я дърпам (тя е забелена) като застана зад него и го подпра на моите крака, така с едната ръка дърпам а с другата държа слушалката. Не знам до кога ще бъде кефа да блъска и да стои на едно място, но за сега това е решението.

# 466
Здравейте и от нас! Не съм писала, че ми е гръмнала главата от преди нова година, че и все още! ooooh!
Да сте живи и здрави мили майчета и бебета! Това е най- важното и това пожелавам само!
Ние минахме за три дни през болницата, че малката ни изкара акълите падна и забели очички....изписаха ни на 31- ви. На 1-ви като вдигна една температура 39 гр. направо щях да се застрелям никой доктор не вдига абе ужас  #Crazy оказа се че е от зъб /доколкото може да е - това вече сме го коментирали тук/ това го оправихме за ден и половина и зъбчо изникна. Тамън се успокоихме и снощи в 1.30 като почна да повръща  ooooh! . Горкото ми детенце много му се събра да страда. Сега спи, но не иска да яде нищо - по точно давам НАН ал 110  и не го харесва хич, трябва да пие вода да не се обезводни, а тя много не иска.....абе мъки. Дано да свъшат по бръзо, че вече ще откача.
Стиснете по едно палче и за нас, знам че това винаги помага! Hug
Набързо и за РД -в голяма чуднка съм вече не ми се събира с никой покрай тези болести , най вероятно ще е с родата - баби, чичовци и кръсниците - и то някъде навън. newsm78 ММ иска в къщи, ама аз нещо не съм съгласна.
КГ - имам ще 3-4 и то на корема - редовно продължават да ме мислят за бременна. bowuu

# 467
Доместика, палчета и за вас! Представям си какво си изживяла!  Hug

# 468
А забравих бибероните залъгалки. Нямам намерение да я отучвам, поне докато не избият зъбите.
Ползваме го за приспиване, с него си чеше венците и се успокоява. Продължавам да смятам, че хиляди пъти биберон, който след време можеш да хвърлиш, отколкото от нямане на какво да почне да си смуче палеца. А бибероните вече са ортодонтски и не представляват никакъв проблем за зъбките, не се изкривяват от тях, но виж от палец - да.
Аз взех едни много яки на Бебе Конфорт, даже са още по-тънички в основата и сме супер доволни.
на 178 стр.

http://www.premaman.com/wapr/en/int/cat_paper.jsp

Доместика, стиснати палчета имате и от нас!

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 16:28 от Бенджолина

# 469
Доместика  Praynig палчета и за вас, мила  Praynig Praynig Praynig не мога да си представя какъв ужас си преживяла  ooooh! дано минават вече лошите неща и от сега нататък все здравички и леко никнене на следващите зъбки  Hug

# 470
Палчета за Мимка и за Доместика и техните зайчета  Praynig Praynig Praynig

# 471
domestika  стискам палчета и за вас и бързо да изчезват тези болести от дечицата. Praynig Praynig Praynig

# 472
domestika, имаш и моите стиснати палци Praynig

Лили, все забравям да ти кажа Лорис как се радва на Бобо като го види на снимката тук. Ей досега му се е лендзил насреща Laughing

# 473
За бибата - аз съм на абсолютно същото мнение като Бенджи - биба се отучва, ама пръст имам примери до първи клас че и отгоре дечица  ooooh! А иоще не съм видяла детенце на 3-4 години с биба...ние също я ползваме само за приспиване, като заспиобикновено я плюе, някога си спи с нея -следобедни сън -  не мисля, че е проблем все още  Peace

Лолитка - апарата е ето такъв:

http://www.photographyblog.com/reviews/fujifilm_finepix_s3200_review/

Скоро в продавалниак попаднах на страхотни столчета за къпане, незнаех, че има такова нещо, за подобно говоря - мисля, че е много добра идея за вана примерно  Peace

http://prodavalnik.com/stolche-za-kapane-neizpolzvano-i2808987

# 474
Интересно столче,но как ще му мия дупето с тоя стол  не ми сава ясно. Shocked
Аз лично не бих си взела такова столче,но си е до мнение и до  различното всяка една от нас. Peace

# 475
Лили, все забравям да ти кажа Лорис как се радва на Бобо като го види на снимката тук. Ей досега му се е лендзил насреща Laughing

Сигурно го помни!  Mr. Green

Ние имаме голям проблем с тая биба! Аз ли го научих, той ли сам се научи, не знам, но подозирам че отучването ще е интересно. Навън все му я слагах да не се мокри от лигите лятото, после като захладня да не му е студено от лигите и сега все с бибата си ходи. Като се събуди и не може да я намери в леглото и започва да реве!
Ние сме на МАМ голямата, но като се загледах много пък голяма ми се струва!  Rolling Eyes Тръгнах да му я сменям веднъж, че имах други видове от преди и той не иска - плюе ги.
Сега като му купя нова, че последната я беше изгризал и той си я сложи - смуче, смуче, извади я да я повърти, да я разгледа и пак я слага!  Joy

# 476
  • София
Плачета за Мъро и Анитка  Praynig Hug. Всичко да бъде наред и да оздравяват по-бързо.

Момичета, влизам да се похваля Blush, мъжът ми ми направи страхотна изненада  Hug. Подари ми лаптоп от малките. Направо не мога да ви кажа колко съм щастлива, изобщо не съм очаквала. А днес да ви кажа цял ден си мисля, че е петък 13-ти, на мен много ми върви на тая дата в петък. И сега си мисля и казвам на Тими: "Знаех си че днес ще се случи нещо готино, петък 130ти е...", а той ме гледа милия и не вдява, а аз чак след секунди се усетих за стотен път днес, че не е 13-ти! Абе, много съм щастлива! Много!

# 477
Дива - както го мия и до сега - накрая като стане и като го изплаквам, столчето е по-скоро за да не се пързаля и да е стабилен на едно място  Peace

Колко много мами на балконаааа    Heart Eyes

Ади - какво стана с календара на Памперс си мислех тези дни, снимаха ли Венци?

# 478
Мария Praynig Дано Мъро бързо да се оправи Praynig
Доместика Hug, стискаме палци и за Анитка, миличката колко се е измъчила Cry

Да не забравя да честития на Дейзи  bouquet
Да си жива и здрава и винаги толкова готин човек Hug
Честит имен ден и на всички останали именници
bouquet
Боряна, Борис, Борислав празнуват на 02.05. Peace
Аз успях да дремна малко Simple Smile,ама сега вали и не можем да излезнем Crossing Arms
Ставам..

# 479
  • Варна, морето, сините вълни...
КАто казахте за бубата...препоръчайте ми добър уролог (или каквото там трябва) в София. Надали помните нашите тревоги дето уж ММ я забели, но не е било цялата, даже малко пак си е слепнала и сега е само наполовина. ММ не иска да я пипа повече (откакто цяла нощ след това Мони се буди с писъци) а аз явно не го правя както трябва. А искам да я забелим колкото може по скоро  Peace

Общи условия

Активация на акаунт