През новата година да е здрава ФЕВРУАРСКАТА дружина!- Тема 25

• 26 709
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте и да се гордеете с прекрасното си име всички-ЙОРДАНКИ И ЙОРДАНОВЦИ,БОГДАНОВЦИ и сродни  Hug-бъдете здрави!!!

БИба-яко се смуче  Mr. Green
Чура-не е пипана Wink
Анкетата-у нас с родата Party

Хей-я честитоооооооооо и аз намазах днес предварително подарък за утре Mr. Green Mr. Green Mr. Green колие със Сваровски Laughing ама искам още дарове,така че утреееееееее може да ме огрее нещо друго Twisted Evil

Дреб спинка ама за кога ли
ТУк вали цял ден не съм мърдала.....гледах ТЕНИСА-супер са Григор и Цвети(Григор е много секси Whistling)

Айде мяуууу

# 481
  • Стара Загора
Мен лично Гриша не ме кефи,но да ви кажа заребила съм се със сериала Дневниците на вампира.Невероятен филм.Някоя от вас гледа ли го?

# 482
Палчета за Ани и Мъро Praynig Не искам болни да има  Cry

Аз честно да ви кажа се дразня като почнат да ме критикуват заради на Симо биберона. Има няколко човека в обкръжението ми, които от време на време все ще изкоментират нещо, включително и майка ми  Close Най обичам изказването, че се опитвам да му запуша устата   Twisted Evil От родилния дом е с биба, не се е отказвал да суче, нито на зъбите му има нещо, не виждам проблем

# 483
  • Стара Загора
Ние дори да му махнем биберона,той си го взима сам и си го пъха в устата  ooooh!

# 484

Ади - какво стана с календара на Памперс си мислех тези дни, снимаха ли Венци?
 Whistling Не питай- зачекна болната ми тема!!!! Не ни снимаха. Crossing Arms щото допуснали грешка! Имало дете с повече точки от нас  Whistling и това го научих в четвъртък следобед,а петък бяха снимките. При това аз звъннах,защото още не бяха отговорили на въпросите ми....ако не бях звъннала не знам дали нямаше да разбера като бия целия път до София!  #Cussing out

# 485
  • Русе/Germany
Хей, някой знае ли нещо за Галики newsm78
Май скоро не е писала Crossing Arms нека мине да драсне някой ред Hug

# 486
Привет, момичета!!

Честит празник на всички именици! Да са здрави и щастливи!
Стискам палци на Мим и се надявам Мъро да се пребори с болестта съвсем скоро!
Доместика, стискам палчета и за вас!

Биба- не се притеснявам и критики от рода на голям е за биба, памперси, АМ не ми пречат. И по-големи деца съм виждала с биби.
Амидалка, тези столчета за вана тук се ползват от много хора и са много удобни. Повечето бани са с вана и със столчето е много удобно. Аз лично душ слушалка тук не съм видяла . Мъж ми го обучавах в Бг как се ползва  Wink
За фотоапарата- ние имаме такъв( подобен, де) - ако си видяла нашите снимки можеш да прецениш колко е стока.  Laughing Ние тъкмо щехме да купуваме Nikon ( Nikon си е  Nikon) , но от трябваше да се отървем от точките, които се събират от ползване на дебитна/кредитна карта от банката на мъжа ми и получихме фотоапарата и разни други дреболии безплатно. Кофтито е , че е с батерии и бързо се изхабяват. Иначе съм много доволна , нали е без пари хаха.

За анкетата- не знам оффф...Наи-вероятно ще идем да хапнем някъде с родата на мъж ми. Още го мисля...

# 487

Ади - какво стана с календара на Памперс си мислех тези дни, снимаха ли Венци?
 Whistling Не питай- зачекна болната ми тема!!!! Не ни снимаха. Crossing Arms щото допуснали грешка! Имало дете с повече точки от нас  Whistling и това го научих в четвъртък следобед,а петък бяха снимките. При това аз звъннах,защото още не бяха отговорили на въпросите ми....ако не бях звъннала не знам дали нямаше да разбера като бия целия път до София!  #Cussing out

newsm09 к....... тъпи! Аделини  Hug прекрасен ни е сладурко  Naughty без него календара ще е  Sick Нали знаеш и за нашият конкурс .....същата работа...

столчето май е за във вана  Thinking иначе къде ще са му краката. Аз бях гледала в Чиполино едно, като дълбок леген и вътре в легена имаше столче-хаха как обясних-видя ми се доста удобно, но стуваше 40лв, пък и Бобо става и тръгва, ако няма колани  Blush.
Бобо нищо не е ял днес, ама нищо-със зор една трета от кисела-набутах вътре адапте. Сега му варя тиква с морковчета пък да видим.

Доместика, палчета и за вас миличка да се оправяте в най-скоро време и да свършват проблемите Ви!

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 19:24 от Мама на Боян

# 488
  • Варна, морето, сините вълни...
Вижте какво намерих за кивито  Peace http://www.bb-team.org/articles/3760_kivi-malka-vitaminna-bomba

# 489
За Мъро и Анитка  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Честит празник на имениците, специално на Дейзи  smile3525и на Бобовците ни, които празнуват днес  Hug!

Биба моето диване така и не се научи да цока. Амидалка, тук не е рядкост да видиш и 4-5 годишни деца с биберони. Рая до две годишна възраст заспиваше с биба, навън не я ползвахме някъде след шестия месец и я махнахме без никакви драми - тя сама я изхвърли, че била стара и скъсана  Wink. Та не се плашете, не е задължително отказването да стане с рев и безсънни нощи, дори и на по-късен етап Simple Smile.

# 490
Честит имен ден на празнуващите днес! Носете си името със здраве и бъдете щастливи!  bouquet

Миме, стиснати палчета имате и от нас!Горкичкия Мъро,дано бързичко да му мине и скоро да сте си вкъщи! Praynig
Палчета и за Анитка,да се спира до тук вече с тия притеснения! Praynig

Днес така хубаво се е оживила темичката ни,не мога да ви изчета! Party Иии забравих поне половината от коментираното...
Да видим колко ми е читава още паметта  Mr. Green

Бибите- Ами Крис тъкмо почти ги беше отказал и изведнъж не знам какво му стана се пристрасти страшно много.Преди рядко заспиваше с биба,сега не заспива без нея и си я смъче цяла нощ,ако случайно заспи по-дълбоко и я изгуби някъде из леглото се буди с писъци да му я дам Whistling Честно казано не ми се ще вече да я използва,но никой не ме пита,надявам се скоро сам да се откаже Mr. Green

Миленка,апарата не мога да коментирам,нямам представа за какво иде реч,а столчето и на мен ми хареса,даже скоро и аз гледах такова и се замислих дали да го купиваме,но засега няма нужда,Крис си го къпе татко му във ваничката,на стойката като малко бебе,но двамата добре се разбират,иначе аз сама не мога да се преборя със звяра,признавам си Laughing

За конкурса- гласувах за всички наши сладури,които познах, само Марти на Дива не го намерих, Дива,дай пак линка да пусна и за вас едно гласче Simple Smile
Анкетата- още не сме решили къде точно,но най-вероятно ще празнуваме 2 дни,защото РД се пада в понеделник-тогава с другите дечица,а в събота вероятно вкъщи с възрастните.

Чурата- и преди съм писала,че не трянва да я пипаме,на последната консултация педито го прегледа и там и каза,че всичко си е наред,нищо не трябва да правим и толкова засега. Разчитам на докторите и не се натискам д го тормозим детето.

И последно,но не на последно място- Мнго ви благодаря за отговорите за сиренето!Златни сте,ей! Та реших аз като оздравее моето дзвер да започна да му давам пюренца с масълче няколко дни,след това ще пробвам с козе сирене (ако открия тук Whistling) и след това май рибата и жълтъка,че още и от тях не съм му давала Embarassed- това шубето си е голям страх...
Останете си със здраве!
Желая ви приятна и спокойна вечер,с послушни и любящи мъже (моят сега е в банята с Крис,мие му дупето и сменя пампата,мама да ви драсе 2-3... странички с писания  hahaha ) и много добрички,здрави дечица! Hug

# 491
  • Полски Тръмбеш
 Praynig Praynig Praynig ЗА АНИТКА И МЪРО  Praynig Praynig Praynig ПО-БЪРЗО ДА ОЗДРАВЯВАТ  Praynig Praynig Praynig
МН  Hug Hug Hug ЗА МИЛИТЕ ИМ МАЙЧИЦИ  Hug Hug Hug 

БЛАГОДАРЯ ВИ МН ЗА МИЛИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ИМЕННИЦИТЕ МИ  Hug

ЙО  и аз отдавна я къпя права в банята- голам кеф й е  Party държи се за мен и аз я чипкам  Heart Eyes а като й сложа шампоан на косата и се търка и тя  Crazy Heart Eyes

# 492
Ето го линка към снимката на Марти и който иска може да гоподкрепи- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=351077148251210&set= … ype=1&theater
Бибата си я ползваме и мисля,че си е нормално за възраста му да я ползва още. Peace
Пацата ни е заголена от около 2 месеца вече.
Та аз пак да ви питам дали някой ползва спално чувалче и доволни ли сте ?
Вече е реалния линк на снимката ,че доде го оцеля кое е. ooooh! Mr. Green

Последна редакция: пт, 06 яну 2012, 21:40 от diva21/Лора

# 493
  • Варна, морето, сините вълни...
Гласувах И за Марти  Hug

НИе ползваме спално чувалче, от месец някъде. ПОнеже нали се "възпитавахме" да спи цяла нощ, а той ставаше и после ако тръгна да го завивам се буди. Супер е няма да се притеснявам че се е отвил. Той постоянно се мести, и го заварвам във страхотни пози  hahaha

Ето такова не нашето синичко. За на лято мисля пак да взема.

# 494
Албена спи в лятно чувалче.Тое съвсем тънко,отдолу е облечена с боди с къс ръкав и тънка пижамка!Така спи вече цяла зима,но в спалнята ни е топло около 22-23 градуса.Много ми е удобно,обличаш детето,мяташ го в чувала и айде!Не мислиш дали е отвито,студенко ли му е...

Общи условия

Активация на акаунт