От кога на кино?

• 3 626
  • 49
  •   1
Отговори
# 30
 Според мен на към 6-7 години, все пак за да разбира какво става около него и да не се стресне от тъмната зала и големия екран.

# 31
Аз го заведох за първи път миналото лято, т.е. на 5 години.

# 32
Моята още не ходила, но вече виждам има интерес към филмите, и изпитва желание да отиде на кино. Скоро мисля вече да я заведем  Rolling Eyes

# 33
Не сме стигнали все още до 3Д, защото имаме проблеми с очите. На обикновена прожекция бяхме преди месец за първи път и не издържа до края на филма.

# 34
  • Варна
На 6-7 годиники беше. 3D гледа на 9.

# 35
Моята още не ходила, но вече виждам има интерес към филмите, и изпитва желание да отиде на кино. Скоро мисля вече да я заведем  Rolling Eyes
И при нас сега проявява интерес,лятото ще заведа Wink

# 36
Зависи от детето. Някои на 3 стоят и гледат културно, други на 7 не ги свърта и се държат малоумно.
Ако в къщи гледа, шансовете са големи и в киното да гледа.

# 37
Синът ми беше на 4 години , когато го заведох за първи път и то на 3D , беше му много интерсно и стоя неподвижен през цялото време , а иначе е  много палаво дете  Peace

# 38
От 5 годишен го водим на кино,а може и по-малък да е бил не съм съвсем сигурна.

# 39
  • Luxemburg
От тази тема се почувствах баба. Не бях ходила на 3D пълнометражен филм поради смесените коментари от приятели (само на тези документалните по 45мин бях ходила), а оттук разбирам че има 4D и дори 6D waw!
Първият пълнометражен филм гледах сега по Коледа с дъщеря си на 3г.5м.  - Котаракът в чизми, но въпреки че на детето му хареса и нямахме проблеми с дисциплината според мен филма си е за големи деца, а не ни го казаха на касата на Арена, въпреки че попитах кой филм ще е подходящ за нейната възраст.  

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 11:14 от ronicat

# 40
  • на последния етаж
От тази тема се почувствах баба. Не бях ходила на 3D пълнометражен филм поради смесените коментари от приятели (само на тези документалните по 45мин бях ходила), а оттук разбирам че има 4D и дори 6D waw!
И аз като теб...

# 41
4Д? 6Д?
Какви са тия щуротии при положение, че живеем в триизмерен свят?  Thinking
Някой да не е решил да преустройва Вселената  Joy Joy Joy

# 42
На 5 години, успя да изгледа цял филм.  Laughing Първият път на 3D кино, си свали очилата по средата на филма. Вторият път вече гледаше без да мърда и не свали очилата. Peace

# 43
От 2г.и 8-9м. ходи на кино. Имат традиция с баща му да ходят по мъжки. Още първият филм на който го заведе е бил 3D, както разбрах по-късно. Но те мъжете са си такива, много много не му мислят. Mr. Green Синът ми изглежда по-голям и не са ги върнали. Издържал е целия филм без проблеми и от тогава е гледал и други без да се оплаква, че е шумно, страшно или скучно, а иначе е такава фурия.
Така, че си зависи от детето.

# 44
На 3г. 4-5м. го заведохме на колите 2, много му хареса иска пак, но ако можело да е по тихо. Излизахме два пъти, защото звука наистина беше много силен. А с очилата повечето време беше с тях към края започна да ги сваля.

Общи условия

Активация на акаунт