Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 918
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Емили, Тути,   Hug!
Ние проведохме мероприятието успешно.  Whistling В крайна сметка отидохме при майка ми и баща ми, мм успя да проправи път през преспите, за да могат свекърите да излезнат и да дойдат, и всичко мина добре. Зори си избра портфейла.  Flutter Бяхме го нарочили за банкер/ финансист. Твърдо отказа да мине по белият чаршаф, обаче. Много подозрителен й се стори и разумно го заобиколи  Laughing . После танцува и пляска сума време за забавление на възторжената публика.  Party
Емили, виждам, че и вие сте имали премеждия. Голям сняг, голямо чудо... Добре, че сте се оправили.
Мрънка много вече дребното, отивам да я паркирам и пак ще се включа.

# 406
Забравих да поздравя всички именници! Да си носят имената със здраве и дълги години и да им носят много късмет!

Буби, честит банкер/финансист! Страхотно е, че сте преборили преспите за да си изпразнувате след всички приготовления.

Не е истина как снега за пореден път успя да блокира цяла България...

# 407
Честит Първи Рожден Ден на порастващите днес - Нели,Ивайло, Ивон, Емил Пиотр,Костадин! Бъдете здрави мили деца и много усмихнати и добри за радост на мама и татко!

На всички именници - Честит Имен Ден! Бъдете живи и здрави и с гордост да носите имената си  bouquet /ако имах момче щях да го кръстя Ивайло - любимото ми мъжко име Heart Eyes Ама явно ще трябва да си търся друг мъж - моя само девойки прави Laughing Laughing/

Емили Hug Добре,че сте се прибрали живи и здрави Hug  Praynig Оф,тия снегове....

Буби Ха,честита ви банкерка /най -после някой да не доктор Crazy/ Laughing

Бебеш
Силно гуш и от мен! Бъди силна! С Вас сме Hug

# 408
Честита първа годинка на Нели,Ивайло, Ивон, Емил Пиотр,Костадин! Желая ви безоблачно детство и много усмивки!   bouquet

Специални поздрави за Нелката  Hug Heart Eyes Страхотно празненство и страхотна торта!   bouquet

Честит имен ден на Жанчето и Ивайла на Мила, на Калоян на Калифорниа, на Ива на Ети, на Ивайло на Светослава и на всички, които забравям! Със здраве да си носите името!   bouquet Hug

Бебеш  Hug Hug Hug

# 409
  • sofia
Пате, ние сме още тук, страх ни е да тръгнем. Дано да изчистят тези дни. Ще ти звънна ако решим да излизаме.

Бебеш, като се прибера ще дойда да заместя ТМ, не се шашкай. Ети ми се обади, честно ти казвам не знам как не си полудяла( особено това с дрешките преди операцията би ме съсипало), ти си една много силна жена. През нощта не спах и си мислех за вас. ММ постоянно пита какво става, всички сме с Тея. Прегръщам те.
Явор тръгна ли на градина?

# 410
Бебеш,кураж и от нас!
Най-тъмно е преди зазоряване,нали знаеш! Peace
Лека вечер на всички!

# 411
Здравейте!!
Този път закъснях с поздравите но нашия татко е именник.
Честита първа годинка на Нели,Ивайло, Ивон, Емил Пиотр,Костадин! Желая ви безгрижно  детство и много усмивки! 

Честит имен ден на всички именници.Нека името ви  бъде свято!!!!  bouquet  bouquet
Бебеш стиснати палчета Hug Hug

# 412
Бебеш, кураж  Hug!

# 413
Нели, Ивайло, Ивон, Емил Пиотр, Костадин, бъдете живи и здрави, усмихнати, спокойни и много щастливи!

# 414
  • Велико Търново
Докато не е станало късно, Нели, Ивайло, Ивон, Емил Пиотр, Костадин, честит първи рожден ден, мили дечица! Бъдете здрави и весели!  Hug

Честит имен ден на днешните именници!  Hug

# 415
  • Сандански
Буби,честита ви банкерка!!!Имали сте препятствия,но важното е,че всичко е минало добре  Hug
И ние утре ще правим прощъпулник,да видим какво вещае светлото бъдеще на младежа Wink

Бебеш  Hug Непрекъснато ви мисля с Тея и децата всеки ден ме питат как е.Да знаеш,че няма начин при толкова позитивна енергия да не се оправят нещата Heart Eyes Представям си сега какво ти,но го приеми като най-тежкото изпитание,защото съм сигурна,че от тук натам само хубави неща ви чакат Praynig
(ТМ и Явор в Димитровград ли са си?Явор започна ли да ходи на ДЯ и ако да - как приема новата ситуация?)

кака рала как е Марти?Мина ли му червеното?

# 416
Днес Божидар става на 1 годинка!!
Цитат:
Вестителска новина:

"Днес в 1.15 се роди нашето бебче Божидар, 3.450кг, , 51см ; От нормално раждане до секцио;
Мама Senedra 73 "

Пате  Hug
Тук сме на няколко часа.

На тази снимка е 5 дни преди днешния ден.

Честит Рожден Ден и на нашите астрални братчета и сестрички.Пожелавам им едно щастливо и усмихнато детство
Самуил на мама Emilly1212
Ема на мама Inka-
Лъчезара на мама Danito1

Даниел на мама bimbim
Борис на мама an_kata -
Кристиана на мама markochka
И сега да почерпя за здравето на малкия ми пораснал мъж и  за здравето всичките  които се родиха на този ден:

# 417
  • София
Гледам 12ч минава и вече е 8 януари. Преди година Грозното пате ви съобщи това:

Вестителска новина!

"Вече съм мама.Днес се роди Даниел, 3.450кг, 50см, нормално раждане.Целувки на всички.
BimBim"

Почерпете се за здравето на Дани

Честит рожден ден и на

Ема на мама Inka-
Лъчезара на мама Danito1
Борис на мама an_kata -
Божидар на мама Senedra 73

Всички дечица да са здрави и да имат щастливо детство

# 418
  • Велико Търново
Честит първи рожден ден на:
Божидар на Senedra 73
Ема на мама Inka-
Лъчезара на мама Danito1
Даниел на мама bimbim
Борис на мама an_kata -

Да растат здрави, весели и умни деца!

Момичета, в чуденка съм каква торта да направя за Калинката. По-точно чуденето идва от сблъсъка на желанията с възможностите ми. Въпреки това, решено е, аз ще я правя, че да става за ядене и от дребните.  Тути,  Praynig, дай сайта, дето ти го е пращала Бебеш!

# 419
Среднощен поздрав и от мен  Hug
Почти не съм писала, но ви чета редовно и много благодаря, че споделяте опита си  Heart Eyes
Сега просто нямаше как да не се включа!

Първо искам да честитя на днешните рожденници:
Божидар на мама senedra73
Ема на мама Inka-
Лъчезара на мама Danito1
Даниел на мама bimbim
Борис на мама an_kata

Да растат живи и здрави, щастливи, безгрижни и да радват и усмихват мама и тати!

И най-вече искам да пратя положителни мисли към Бебеш и Тея! Пожелавам всичко да минава и заминава, нещата да се подредят и лошото съвсем скоро да е зад гърба ви!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт