Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 913
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Честит рожден ден на всички пораснали мъничета - Ема, Кристиана, Лъчезара, Божидар, Самуил, Даниел и Борис!
Бъдете много здрави и късметлии!

# 421
Добро утро ! Благодаря ви за пожеланията за Ивчо  Hug
Честит рожден ден на Божидар, Самуил, Ема, Лъчезара, Даниел, Борис и Кристиана !! Пожелавам им здраве и безоблачно детство! Честит празник и на мамите им Simple Smile
Бебеш  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

# 422
Честит Рожден Ден, сладки мишлета Simple Smile

HugЕми и Inka Hug, Самуил и мама Emilly1212, Божидар и мама senedra73, Даниел и мама bimbim
Бъдете здрави и се радвайте от сърце на всички мигове прекарани заедно.

# 423
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Божидар на Senedra 73
Самуил на мама Emilly1212
Ема на мама Inka-
Лъчезара на мама Danito1
Даниел на мама bimbim
Борис на мама an_kata -
Кристиана на мама markochka
 newsm59 newsm67  Gift  party023

# 424

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на порасналото ми момченце Сами! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на астралните ни близначета Ема, Божидар, Даниел, Лъчезара, Борис и Кристиана! Hug

Да растат здрави, умихнати, лъчезарни и щастливи деца!

Прегръдки и целувки за мамите им!

Благодаря на тези, които вече ни поздравиха!  Hug

Буби, честита ви финансистка! Heart Eyes

# 425
ЧЕСТИТА  1-ВА ГОДИНКА НА РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС- ЕМА, САМИ, БОЖИДАР, ЛЪЧЕЗАРА, ДАНИ, БОРИС И КРИСТИАНА!
 ДА РАСТАТ  ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ! 

# 426
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Божидар на Senedra 73
Самуил на мама Emilly1212
Ема на мама Inka-
Лъчезара на мама Danito1
Даниел на мама bimbim
Борис на мама an_kata -
Кристиана на мама markochka

# 427
  • София
Добро утро!

Честит рожден ден на Ема, Сами, Божидар, Лъчезара, Дани, Борис и Кристиана! Да са живи и здрави! Другото да го постигнат!

Колко е хубаво да имаш мили съседи с интернет и кафе Simple Smile

Много изпуснах, но ще опитам днес да наваксам с четенето.

На нас ни се случи поредната интересна случка. Яна е на лагер на Мальовица и вчера трябваше да се прибере. Естествено, заваля малко сняг и блокира държавата. Вчера цял ден беше - ще тръгнем, няма да тръгнем... Накрая не успяха да тръгнат. Надявам се днес да си видя детето.

Буби, честита финансистка!

# 428
Колко предмета сложихте на прощапулника? И на маса,или на пода,или на стол ги сложихте?

Вал,много се смях на видеото на Стаско.

# 429
eх мамитааа, благодаря за поздравите! От вчера съпреживявам всеки момент от миналата година, ех  къв къф, пак искам да раждам  Hug
Хайде почерпете се-

# 430
Привет!
Честит първи рожден ден на малките сладури!
Бебеш  Praynig
Дайте малко сняг насаааам  Cry тук е сухо като....като нзм какво.Два дни ни издави дъжд,грам снежинка не сме видяли  Crossing Arms

# 431
  • Пазарджик

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Сами, Ема, Божидар, Даниел, Лъчезара, Борис и Кристиана,много здраве и късмет им желая! Hug
Тонита заповядайhttp://www.flickr.com/photos/41132251@N06/sets/,нашата е поръчах вътре да е домашна торта,че децата много я обичат.
Буби, честита финансистка!Малкия бонбон,с характер е детето,ще го карате по белия чаршаф да минава Laughing

# 432
Божидар, Самуил, Ема, Лъчезара, Даниел, Борис и Кристиана, честита първа годинка, мили деца! Растете здрави, усмихнати и щастливи деца! Весел празник!

Сенедра, Бим, помня ви смс-ите и колко щастлива бях, че имам цели 2 вестителски новини в този ден. Пазя всичките и ги препрочитам понякога  Hug

Тонита, с моделираща маса ли ще правиш тортата? Защото и аз ще правя на Дани и търся някой, с когото да си я разделим. Купувам я от Торнадо, около 35-40 лв е за 4 или 4,5 кг ( трябва да погледна).Половината стига за 2 торти и ми остава за още една малка, например. Зависи на колко дебело разточвам.Иначе вътре ще е рафаело крема с пандишпанови блатове. Пиши, може да се комбинираме.  Hug

# 433
Честит рожден ден на Божидар, Самуил, Ема, Лъчезара, Даниел, Борис и Кристиана!
Растете здрави, весели и безгрижни!

Пате, имаше в един сайт (не се сещам в момента кой, но могад а потърся) за 1кг готов фондан за 12.30лв. Ако прецениш, че не стига поръчваш 2 кг., мисля че си заслужава.
И аз ще се пробвам с тортата, поръчах си вече боички Simple Smile

# 434
Бенджи, кой е този сайт? Забърсвам веднага!

---
Намерих го!
Сигурно за това става дума?
http://www.cookibooki.bg/vmchk/15-%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0 … %D0%BA%D0%B3.html

Общи условия

Активация на акаунт