Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 178
  • 699
  •   1
Отговори
# 225
Светле, за глутена - първо дадох каша от спелта, води се за много добре приемащ се глутен. Второто беше едно-две макарончета от чинията на батко му (без сирене и захар). После малко хляб, солетки.. овесени ядки. След тези, които бяха по-скоро запознаване с вкуса Митко опита безмлечни каши с 3 и 6 вида зърна от ДМ каквото намерих.. И това беше прословутото въвеждане. Сега давам всеки ден на закуска каша, много му харесва и си хапва с кеф. От утре обаче кашата ще е с вода, вместо с мляко.. свършиха запасите Simple Smile
Иначе идеята е по-скоро от по-лек глутен да се мине към по-тежък. Това, което вашата док е препоръчала не е лош вариант, но спокойно може да се съобразиш с него в рамките на седмица-две.. по-натам няма какво да го мислиш толкова..
за Митко - вече е много много по-добре. Инхалации до утре вечер ще правим, т.е. още 2 и приключваме, няма хрипове, няма нищо. Лека хрема и чистеща се кашлица.
за излизането - излиза той я с баща си, я с баби и дядовци.. аз не знам кога ще посмея. В тази поледица, за която само слухове чувам надали ще се пробвам.. Иначе след седмица, в петък ще ми свалят шината. Много ми е притеснено с раздвижването как ще се случат нещата.. помня че сестра ми дълго ходеше на рехабилитация, след операция на коляното.. та не знам. Но парка ме зове, та ще гледам бързо да си стъпя на краката  Mr. Green
за щангите - ходехме с мъжа ми на фитнес доста и аз се увлякох по т.нар. силов трибой - клек, лег и тяга. Тези, които са ходили на фитнес знаят за какво става дума предполагам. Че чак на състезание тръгнах да се явявам на един осмомартенски турнир през 2006-та. (имам сребърен медал в моята категория фууук Simple Smile) Но на загрявката при клякането ми причерня и залитах с щангата със 100 кила и се стоварих много лошо.. в резултат си намалих с по 20-30 кила най-силните движения за състезанието, ама нищо. Оказа се, че съм била бременна с баткото и явно ми е дошло повечко натоварването. Та така завърши безславно тогавашната ми страст Simple Smile Ходи ми се на фитнес та две не виждам, но на тоя етап няма как да стане. Не са ми съвместими тежестите със сегашното натоварване и психическо и физическо. А ей така само да ходя на нещо като женски фитнес не става.. След първото раждане ходих доста на аеробика, хубаво беше с хореография и т.н.. ама не е за мен. Оглеждам си се аз за нещо като на Джуфчето. Ама пак докато кърмя, в близките години ще е.. не искам на нищо силово или ударно да ходя.. Страх лозе пази, ама не искам да си докарам някое запушване..
Айде че много се увлякох пак Joy
Редактирам се, че изпуснах нещо  Mr. Green Mr. Green
Митко има 3 съвсем избили зъбчета, + още един поне, ама нещо кривичко почва да расте. Марте, ще ти пращам снимки да гледаш и да даваш идеи.. На горния венец не е отдолу, ми отпред все едно, оттам ще излезе. Или поне сега така изглежда. Не първия голям зъб, ами втория.. абе странно е, ама дано само така ми се струва. Иначе отдолу венците са така яко нащърбени.. че не знам привижда ли ми се или ще излязат всички бройки едновременно.

# 226
Момичета, много благодаря за хубавите пожелания за моето слънчице  Hug Да ви се връщат стократно  Hug
А бе аз не знам Тиянка има ли си мъж  newsm78 ТЕДИ??!  С малкия синеочко  сватосахме ли се, или той при толкова много ухажорки не е взел окончателно решение  Thinking Да взема,  щото ще мЕтам оферта на джуфчето, тъкмо с нея ще ходим на бокс, докато младите се ухажват  Sunglasses Аз имам неколкомесечен опит от преди две години, а сега само се каня  Crazy
Искам да ви кажа, че бебето ми преди малко заспа - при положение, че днес е спала два пъти по половин час!!!  Каква е тая издръжливост, какво е това чудо #Crazy
Ще я последвам и аз, е след малко ще почне да се буди  Tired лека нощ  Simple Smile

# 227
 Можете да ми честитите преди малко се върнахме от спешен Sad В 9 часа тая вечер Ралица започна да повръща.Отначало си помислих,че си е притиснала много корема,че се въртеше от гръб по корем,ама после...... като се почна една серия и бегом на спешен.Обзавели сме се с вирус Cry
сега мляко AL110 ентерол,сложих свещичка за повръщането.От половин час не беше връщала ама току що.....

# 228
  • София
Здравейте,момичета.
Ми да взема да попиша малко и аз,че от няколко дни го играя върл воайор.Шегата настрана,но едвам успявам да ви изчета.На две на три наистина,но поне съм в час със събитията в темата.Причината е среднощният купон,който яко се вихри напоследък у нас.Незнам на какво се дължи,но вече и аз разбрах какво е бебе да реве нощем.С носталгия си спомням как доскоро се будеше 1;2 през нощта,хапваше,малко игра,приспиване и най-много след час всички спяхме блажено.Докато сегаааа....е безутешен рев часове наред,никой и нищо не е в състояние да я успокои и цялата къща е на крак.Слава Богу през деня поне не реве така,но пак се приспиваме 100 часа и спим 20-30 минути,мрънкаме,киселеем...абе изобщо хич не ми е скучно.
За колата-преди исках да си взема Рено Сценик,но като забременях парите отидоха за осигуровки и така си останах беэ кола....засега...
Витамин Д,давам всеки ден по 2 капки,заедно с млякото.Вигантол пие.
Dessinse,не си въобще майка-идиотка.Просто си много уморена.Разбирам те напълно.Аз също сутрин се опитвам да си открадна още малко сън,като слагам всички възможни безопасни играчки в кошарата при Никол ,та да си играе с тях,докато стана по-адекватна.Добре,че на Павче му няма нищо!
Гледането в къщи,мисля да бъде до края на платеното майчинство/май2013/.
Лече-Буболече,Елито е просто прекрасна!Да ти е жива и здрава!
И другото Ели на Жужи  е много сладко!Слава Богу и при вас от падането няма последици!Честито столче за хранене.Много пюренца и попарки да изядете в него и то с апетит!
На всички болни-бързо оздравяване!
Честито и на тези,които са имали празник в последните дни!
Честити зъбчета на озъбилите се наскоро!Да са им бели и здрави!
И макар че,постът ми стана дооооста дълъг,не мога да не отбележа чаровната Марисинка на Мариетка.
  Марте,Жени и Луси newsm51за страхотния жест към двете изстрадали момичета!

За друго не се сещам,ако съм пропуснала някой или нещо,съжалявам!
Лека на всички и доскоро.

# 229
  • София
 ДД  и от нас! Laughing
ЗУ: От къде го лепнахте този гаден вирус  newsm78 Стискам палци бързо да минава! Praynig Hug
Мариетка: Мариска е невероятно сладка и искрено се надявам, че и е забавна новата играчка! Hug Много искам да ги запознаем с Маги, но и това ще стане като се позатопли времето. Peace
Гледам нова вълна на сватосване се надига  hahaha-ами според мен е редно момчетата да поискат дамите, които са им на сърце-ето нас така ни поискаха и сега си имаме перкрасен момък! bowuu
Жени: Радвам се, че Митето е по-добре! Хайде и ти- сваляй тази шина и тръгвай да кръстосваш белия свят! Peace Колкото до силовите спортове...не съм им фенка (и изобщо на спорта-много ме мързи Mr. Green) Аз си падам по изящните неща- като малка исках да стана балерина, но ме записаха на пияно ooooh! Сега често слушам класика, рядко гледам балет и фигурно пързаляне, а още по рядко плувам или карам ски и кънки Rolling Eyes Искаше ми се Маги да поиграе балет, но като гледам с каква фигура е- май ще се насочим към сумо или борба Crazy
Ние: Петък 13-ужасен ден!!! Маги опищя орталъка, незнайно защо..докара ме до истерична криза..по едно време се усетих, че и крещя и..тогава излезох от стаята и преброих до 10...не знам какво и беше, но дано не се повтаря! Praynig
 И за да има равновесие в новините- номерът с кашата действааааа!!!! smile3521 newsm10 newsm44 Тази нощ Магдалена е спала от 22.00 до 5.15 и след кърменето до 9.15! Peace А сега познайте в какво настроение съм днес- newsm47 newsm08  newsm57За ето такива работи си мисля 4470 newsm56
 И накрая Шени: Тази нощ те сънувах миличка, имаше и сестра в съня ми( не знам дали имаш в действителност Joy) Бяхме някъде 3-те на лагер, в една обща спалня. Вие дойдохте, оставихте багажа и се наложи да се върнете за нещо забравено, а аз да го разопаковам- и като започнах да вадя едни красиви рокли и дрехи...много ви завидях и започнах да ги пробвам hahaha и поне на сън се почувствах като истинска принцеса bowuu Hug....извинете, че ви рових из багажа.....просто Маги ми отпусна време за дълго сънуване... newsm62

# 230
jenajena ПЕТЪК 13 НАИСТИНА Е СКАПАН ДЕН!!! #Cussing out
 Каката го домъкна вируса мисля Tired И на мен ми се случва да истерясвам и да крещя,но е просто неизбежно.Понякога и на теб ти кипва,все пак сме хора не роботи.Умората,ежедневието и проблемите си казват тежката дума. Tired

# 231
  • на североизток
Жени, искаме го Митето, как да не го искаме bowuu. Радвам се, че вече е по-добре Hug

Зу, много е неприятен този вирус. И ние вкъщи го изкарахме преди Коледа. Бързо да отминава и при вас!

Марте, браво на Магито. Дано все така да си поспива сладураната и ти покрай нея. Ния също спи по - спокойно тези дни - пу-пу.

Лече, Ели е страхотна! Много е пораснала! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мариетка, Мариса много хубаво си играе с новата си играчка.Много е сладка Heart Eyes

За сега толкова - алармите се включиха, а пък трябва и диктовка да правим...

# 232
Добро утро,  Hug

Снощи бяхме на ..."ракийка" тааа бебо спа тази вечер при баба си  newsm08 newsm47, легнахме си в 1 часа, а аз наспана кукнах в 5.30ч  #Silly
Ама да не мислите, че станах, амииии.... нахраних младежа и заспахме отново дооо... 8.45часа  newsm44 newsm68. Той се представил много добре,будил се, нооо и бързо си заспивал... Sunglasses
Свеки пожела и тази вечер да спи с малкия, а ние с тати - ДАААААААААА можеее! Mr. Green Blush

Зуу, бързо да оздравява малката ми снахичка! Ух, много е гадно с тези вируси  ooooh! Hug

За крещенето - мии и аз си имам такива моменти!  ooooh! Tired

За тренировки - браво момичета!!! Азззз няма да ходя по такива мероприятия, по простатата причина, чеее си отслабнах до краен предел Mr. Green, ама трябва да се постегна малко за лятоска Blush Mr. Green

Нелиии, страхотни снимки  и както виждам, татито ви се е справил страхотно с гледането на - Елито! Много е пораснала и е станала още по - красиво момиченце! Mr. Green
(ще открадна идеята за легена) Blush Mr. Green

# 233
Добро утро, поне доколкото е възможно  Cry

Снощи беше най-тежкия ден в живота ми сигурно за тези 25 години ! Вечерта към 3 часа Виктория спря да диша  Cry може би за части от секундата, но спря. В този момент сякаш някои ме попари с вряла вода. Както си стоеше на стола уж да яде, изведнъж започна да пищи неистово, посиня и дотам  Cry Ни звук, ни стон. Баща и веднага разбута табли, откопча я и бегом на терасата. Обърна я наобратно, потупа я, не знам какво прави и след малко се разрева. Не съм на себе си направо, тотално неадекватна съм и дори нямам никаква представа какво става с това дете от 4 дни. Знам само, че си познавам детето много добре и то не е такова, никога не е пищяло без повод, дори като вади зъби не разбрахме че ги е извадила. Нямам никакво логично обяснение за случващото се през последните 4 дни. Като бяхме на консултация казаха че е здрава, нищо не съм променяла, мислех да не е от храна, но тя нищо необичайно толкова не е яла. Това всичко съвпадна с въвеждането и на глутена и не знам дали си въобразявам или не, но все си мисля да не е от него, но надали.  Rolling Eyes
По всичко личи да са зъби, лигите и текат като река без да спират нон-стоп, все нервничи, отказва да яде, всяка нощ ми се буди по никое време. Такова нещо не се е случвало след 1-я месец изобщо !

Снощи забелязох, че докато пиеше млякото като суче и създава силен вакум и директно метна шишето и започна да крещи неистово. Това си го обяснявам единствено с това, че и е притиснало венеца и я е заболяло, с нищо друго. Смених бибата с 3-ка, там пък ми изцоква млякото за точно 5 минути по часовник и пак започва да крещи, сякаш не е яла. Не знам какво да правя вече, в тотална безизходица съм. От 4 дни няма сън, няма ядене, ахвам от преумора просто.
От снощи не смея да заспя, не смея да я оставя за секунда дори, през 5 минути ходя да проверявам дали диша.  Cry Cry Cry

Моля се само Господ да ми даде сили да изкарам тия дни, защото съм пред тотален разпад !  Cry

# 234
  • Стара Загора
Добър ден  Sick
Писна ми от болести #Cussing out Болните да оздравяват Hug
Слави го закрепих...сега Боример е с разстройство Twisted Evil Неще да пие лечебните млека...неще оризова вода, неще чай от лайка...смекта немога да му вкарам в устата...кара на преварена вода и ака качествено Twisted Evil Пие от време на време Лактаната и успявам да вкарам някоя и друга ампула нормофлор Rolling Eyes Вече съм пред истерия и незнам какво да правя. Вчера нещо се опитах да се разболея аз...ставите ме боляха, гърба и кръста Close
Джей  Hug
Сумааа този твоя сън още го помня Mr. Green
Гери С. направо съм яко завид  Mr. Green Когато го иска...давай го, че ти да си почваш.
АЗ ще почивам когато ида в Рая  Crossing Arms
Зу  Hug
Жени вие направо армия от зъби Hug Браво на момчето...Боример е още беззъб Twisted Evil Браво и за състоянието ви...че се оправяте де Heart Eyes
Марте викаш...друго си е кашата Mr. Green Важното е че си се понаспала  Hug За крещенето - и аз съм истеричка Mr. Green
Сега отивам да дочета, че се включих набързо докато Борис спи.

# 235
Опала.....
Снощи писах ли писах, станах за малко от компа, че алармата изквича и ей го на, затри се. Сега не мога да възпроизведа всичко, ще се включа където мога. Тук и без това времето е отвратително ветровито, та ще си поседим днес вкъщи.

Джей, преди няколко дена даваха при Гала за захласването (така застиват за миг без да дишат) да не е нещо такова? Не си го внушавай да е от глутена де, може и да не е.

Хера, то какво няма да ти писне от болести, от колко време, все избутваш някой от двамата. айде да се свършва ии това да е последното боледуване.

Люфис, браво за бокса. И аз онзи ден тръгнах на тренировки, че само се канех. Съвсем друго си е да излезеш да разпуснеш и да потренираш.

Жени, браво за зъбите, как пък ги изкарвате наведнъж.... И Максим няма нито един зъб и май няма и да има.

Зу, да се оправя Ралито по-бързо, да сте го овладяли  Hug Praynig

Гери, мятай го на свекито Едик, ч еи без това скоро ще офейка татито, да се погушкате на спокойствие.

Марте, браво че е подействала кашата. И аз отдавна прилагам този номер, но не като теб да измествам кърменето, ами направо си прибавих едно хранене към 19ч с каша "лека нощ" и после след баня кърменето и по същия начин си спи до към 6ч.

Мариетка,
страхотна е Мариса, и аз купих този пеликан за Коледа и му се радва, но за сега само слага кубчетата в устата и ги блъска и яде Simple Smile

За нас: Максито последните 4 дни се буди в 2ч (като по часовник) и заспива към 3-3.30, предните вечери с писъци и ревове, а снощи с песен. спя си аз и чувам пеене, не мога да си отлепя очите, викам си "толкова ли е тъмно пък днес и така да не съм се наспала" поглеждам, то 2.10ч  #Crazy той си пее човека, наспан. Полюлях около час, после вече взе да се тръшка че му се доспа, та успешно в 3.40ч заспа! Поне днес нямаше истерии, другите дни беше с викове. Не знам какво е това, но определено не смятам да си играем в 3ч нощем. За храненето- ядем всичко наред, въвела съм всичко почти без риба и от частната кухня съм вземала храна - всичко се яде и даже не стига, винаги на финала има драма!
Вчера бяхме да проверят пробата на БЦЖ, та е хванала и не го боднаха пак  Peace

Друго не помня какво имаше, хайде до после, че се събуди!

# 236
Ох, Джей, баси ужасията ... ooooh! #Crazy
Но наистина може да е захласване, както казва Мушето, имаше такава тема при Гала.. Надявам се, повече да не се повтаря, не мога да си представя какъв ужас си изпитала... Hug

Муше, при нас също има почти след всяко хранене ДРАМААА... незнам вече колко количество храна да му давам - вече слагам сухар във пюрето, даже давам и половин бурканче плодово за десерт, ми то не му стига бе...  Crazy
Ама да ми е здравичък, пък да си хапва, че ако е злояд, още по - голяма грижа и тревога Peace

# 237
Добро утро!:))) На минус едно дете съм и бързам, да се запиша  Mr. Green.
Сума идваййй, само да здрави децата, Нелка все като ми звънне сме болнннннннннннннни  ooooh!.
Мариета е как, да не я иска, стагям му багажа и го пращам  Mr. Green.
Марте и без това си изтрещяла  Wink, да те питам: Да купя ли на каката електричска четка за зъби? newsm78 newsm78 newsm78, нещо не й се отдава обикновенната, все е надъвчена, сякаш влак я гази, а не зъби се мият с нея  Laughing Whistling Laughing?
Джени щангите ще ти се разминат за дълго, но ще го удариш на джогинг в парка.
Гери не мога, да не похвая, че изглеждаш перфектно  Flutter/ по снимки/. Гушкайте се, слушкайте се, после е Еди ще се татосвате по скайп  Mr. Green.
Зу  Hug, много е изтормозен този вирус, точно един ден, още ли върлува, да м...... При нас каката го изкара, пробвай с Вометосхил-ако успееш, да го набуташ, знам че бият Деган, но при малко бебе, за голямата знам, че половин ампула е дозата.
Хера що туй чудо пък сега, ей после защо на майките им побелявали косите. Аз винаги имам капки Био Гайя в хладилника и сама дава на своя воля 3х7 капки.
Джей не от глутена, по-скоро много я болят зъбите милата  Hug.
Мери Лу скорошно оздравяване Praynig.
за сополи Сребърна вода по една капка. водни сополи Алиум цепа 15 3х5 гранули, ако е много лошо положението и на 3 часа.
глутена въведох с кифла  Laughing, сега смуче коричка хляб, не е много по храната, за разлика от кърмата  Joy hahaha Joy.
Виждам, че е имало срещичка  Heart Eyes Hug Heart Eyes.
Сигурно изтървах 5-6 момичета  newsm78  Mr. Green Hug.

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 14:12 от elissee

# 238

Гери не мога, да не похвая, че изглеждаш перфектно  Flutter/ по снимки/. Гушкайте се, слушкайте се, после е Еди ще се татосвате по скайп  Mr. Green.

Оооо Благодаря, Елисче, имаш специална почерпка... ама чак пък перфектно - не съм  Blush

newsm20

# 239
Ние втора вечер се понаспахме. Събуждане чак в 08.00. Заспа към 22ч. Но предполагам е временно.Все пак е прекрасно да си се понаспи човек. Освен това тук от няколко дни му намерих цаката за дневния сън/ той нали е еднократен/ и се поуспокоих.
Глутена въведох с бисквитена каша. Пробвах да му дам коричка хляб, не му е интересна. Simple Smile
А колкото до попарите, първо му бях дала масло в зеленчуковото пюре, по-късно прибавих и сирене към това пюре. но вече в комбинация със сухар - не и не. Той още не може да преглъща дори малки трохички, дави се от тях и връща. Но пробвах и пасирано всъщност и пак не му хареса.
Как така дават на детето да яде каквото имало на масата. Това ми се вижда недопустимо. Майката определя какво да яде детето!!
Джей, дано не ти се случва повече това.. Hug Доколкото съм чела, мозъка не подава команда за дишане, но обикновено до 30 секунди всичко се оправя. Принципно не било опасно, ама сега не знам то различни теории......... Гоголино редовно се захласваше, като по-малък при всеки по-силен рев и ние всички изпадахме в паника. После му духвахме в лицето да се стресне и да започне да диша. Но не е посинявал.
За зодията все забравям да кажа, че съм риби с асцендент овен.
Ние още нямаме зъби, сигурно след годинката. Simple Smile
Ох, мили дечица оздравявайте бързо! Hug

Общи условия

Активация на акаунт