) Но на загрявката при клякането ми причерня и залитах с щангата със 100 кила и се стоварих много лошо.. в резултат си намалих с по 20-30 кила най-силните движения за състезанието, ама нищо. Оказа се, че съм била бременна с баткото и явно ми е дошло повечко натоварването. Та така завърши безславно тогавашната ми страст
Ходи ми се на фитнес та две не виждам, но на тоя етап няма как да стане. Не са ми съвместими тежестите със сегашното натоварване и психическо и физическо. А ей така само да ходя на нещо като женски фитнес не става.. След първото раждане ходих доста на аеробика, хубаво беше с хореография и т.н.. ама не е за мен. Оглеждам си се аз за нещо като на Джуфчето. Ама пак докато кърмя, в близките години ще е.. не искам на нищо силово или ударно да ходя.. Страх лозе пази, ама не искам да си докарам някое запушване..
Да ви се връщат стократно 
ТЕДИ??! С малкия синеочко сватосахме ли се, или той при толкова много ухажорки не е взел окончателно решение
Да взема, щото ще мЕтам оферта на джуфчето, тъкмо с нея ще ходим на бокс, докато младите се ухажват
Аз имам неколкомесечен опит от преди две години, а сега само се каня 

лека нощ
В 9 часа тая вечер Ралица започна да повръща.Отначало си помислих,че си е притиснала много корема,че се въртеше от гръб по корем,ама после...... като се почна една серия и бегом на спешен.Обзавели сме се с вирус 
за страхотния жест към двете изстрадали момичета!
Стискам палци бързо да минава!

Много искам да ги запознаем с Маги, но и това ще стане като се позатопли времето. 
-ами според мен е редно момчетата да поискат дамите, които са им на сърце-ето нас така ни поискаха и сега си имаме перкрасен момък! 
Колкото до силовите спортове...не съм им фенка (и изобщо на спорта-много ме мързи
Сега често слушам класика, рядко гледам балет и фигурно пързаляне, а още по рядко плувам или карам ски и кънки 

Тази нощ Магдалена е спала от 22.00 до 5.15 и след кърменето до 9.15!
А сега познайте в какво настроение съм днес-
За ето такива работи си мисля

) Бяхме някъде 3-те на лагер, в една обща спалня. Вие дойдохте, оставихте багажа и се наложи да се върнете за нещо забравено, а аз да го разопаковам- и като започнах да вадя едни красиви рокли и дрехи...много ви завидях и започнах да ги пробвам
и поне на сън се почувствах като истинска принцеса
....извинете, че ви рових из багажа.....просто Маги ми отпусна време за дълго сънуване...
. Радвам се, че вече е по-добре 

, легнахме си в 1 часа, а аз наспана кукнах в 5.30ч 
. Той се представил много добре,будил се, нооо и бързо си заспивал... 

може би за части от секундата, но спря. В този момент сякаш някои ме попари с вряла вода. Както си стоеше на стола уж да яде, изведнъж започна да пищи неистово, посиня и дотам
Ни звук, ни стон. Баща и веднага разбута табли, откопча я и бегом на терасата. Обърна я наобратно, потупа я, не знам какво прави и след малко се разрева. Не съм на себе си направо, тотално неадекватна съм и дори нямам никаква представа какво става с това дете от 4 дни. Знам само, че си познавам детето много добре и то не е такова, никога не е пищяло без повод, дори като вади зъби не разбрахме че ги е извадила. Нямам никакво логично обяснение за случващото се през последните 4 дни. Като бяхме на консултация казаха че е здрава, нищо не съм променяла, мислех да не е от храна, но тя нищо необичайно толкова не е яла. Това всичко съвпадна с въвеждането и на глутена и не знам дали си въобразявам или не, но все си мисля да не е от него, но надали.

Болните да оздравяват 

Браво на момчето...Боример е още беззъб 
За крещенето - и аз съм истеричка

той си пее човека, наспан. Полюлях около час, после вече взе да се тръшка че му се доспа, та успешно в 3.40ч заспа! Поне днес нямаше истерии, другите дни беше с викове. Не знам какво е това, но определено не смятам да си играем в 3ч нощем. За храненето- ядем всичко наред, въвела съм всичко почти без риба и от частната кухня съм вземала храна - всичко се яде и даже не стига, винаги на финала има драма!

.
, да те питам: Да купя ли на каката електричска четка за зъби?
, нещо не й се отдава обикновенната, все е надъвчена, сякаш влак я гази, а не зъби се мият с нея
/ по снимки/. Гушкайте се, слушкайте се, после е Еди ще се татосвате по скайп
, много е изтормозен този вирус, точно един ден, още ли върлува, да м...... При нас каката го изкара, пробвай с Вометосхил-ако успееш, да го набуташ, знам че бият Деган, но при малко бебе, за голямата знам, че половин ампула е дозата.
.
.
.
.
.
/ по снимки/. Гушкайте се, слушкайте се, после е Еди ще се татосвате по скайп 

Доколкото съм чела, мозъка не подава команда за дишане, но обикновено до 30 секунди всичко се оправя. Принципно не било опасно, ама сега не знам то различни теории......... Гоголино редовно се захласваше, като по-малък при всеки по-силен рев и ние всички изпадахме в паника. После му духвахме в лицето да се стресне и да започне да диша. Но не е посинявал.