Тихо се сипе пухкав сняг, изправи се МАЙ-чето вече на крак!

• 34 131
  • 699
  •   1
Отговори
# 270

Лече...и как така не ти се яде?Кога пък и на мен няма да ми се яде  smile3506 #Puppy dog Това ми изглежда като нещо невероятно.Аз мога по всяко време на деня да поемам завидини количества храна,без оглед на това дали съм обядвала,вечеряла,тъпкала,пила.... ooooh! Laughing

и аз мога храна по всяко време и по много smile3521
smile3516

# 271

Лече...и как така не ти се яде?Кога пък и на мен няма да ми се яде  smile3506 #Puppy dog Това ми изглежда като нещо невероятно.Аз мога по всяко време на деня да поемам завидини количества храна,без оглед на това дали съм обядвала,вечеряла,тъпкала,пила.... ooooh! Laughing

smile3516

Peace и аз..

# 272
и аз ама после ...

ДВ и ЛН че леглото зове - само на бързо да си похваля детенцето - за първи път изяде 200 грама пюре  Crazy

айде утре повече ...  Hug

# 273
Кое е любимото пюре на дребчовците ви?
а) зеленчуково (сладки картовфи, грах, тиква, моркови, пащърнак...)
б) плодово (ябълка, праскова, круша, сини сливи, банан....)
в) с месо (пиле, пуйка, заешко, свинко, телешко....)

И аз да си самоотговоря - Филип харесва:
а) - моркови и тиква;
б) ябълка , мрази банан
в) пилешко с ябълки

# 274
  • Сливен
Simple Smile

smile3516

Peace и аз..
И аз в групата, но вече е време за диетка, че никак не ми е комфортно с толкова килца отгоре... Sad От бремеността дали има +5, но преди това си позволих да натрупам доста излишни Sad Embarassed Да видим какво ще направя, но до пролетта трябва да се постарая да съм в идеална форма  Joy Blush

Hope, да отговоря на анкетката ти Wink
а) зеленчуково - картофи, моркови, спанак... май всички зеленчуци ни харесват за сега Simple Smile
б)плодово - определено круши, сини сливи Simple Smile
в)месно - пуешко със зеленчуци Simple Smile

къщичка в гората, браво на сладуранката... Елито до сега е яла 2 пъти по 190-200г - първия път беше домашно приготвено зеленчуково пюре ( картоф, морков, тиквички, малко праз) и втория път пуешко със зеленчуци на Ганчев Simple Smile
По принцип нямах намерение да давам пюрета на Ганчев, но моята сладуранка не иска да яде дръгите... Опитвах с Хип, Гербер, Сънвал, Бебевита, но напразно... До скоро само домашни, а вече и на Ганчев Simple Smile

Лека вечер и сладки сънища на всички Simple Smile

# 275
Мариса е с обрив  smile3518 Има множество ситни червени пъпчици около ануса!
Преди 4-5 дни се появиха такива, но около срамните устни (бях й взела друг вид памперси и предположих, че може да е от това). Мазах ги с пиоктанин и Судокрем по препоръка на док и изчезнаха. Но не знам тези от същия обрив ли са, защото тогава не съм поглеждала около ануса й  Banghead   Просто тя е невероятно шило и винаги като я обличам и преобувам се мята на всички страни и не съм успяла да я огледам. Но не знам дали не е нещо ново! Днес й дадох нова каша - млечна на Хип, но тя е с адапте.  Naughty
Освен това, от както започнаха диариите, всеки път, в който не разбера на момента, че е акала, за да я сменя, дори 15 мин да седи наакана, се зачервява и обрива, но такова нещо като сега не е имало  Tired
Вече не издържам! smile3514 Цяла вечер ревах на ММ, че съм лоша майка...

# 276
  • Варна
Мария, а ти какви пюрета даваш? В смисъл в тях няма ли мляко? Ако има, значи няма да АБКМ, а нещо от АМ. Все ви мисля. Пиши какво е станало с Валентин

Нели, не съм давала пюрета с мляко, нито с масло /т.е. на Ганчев не съм давала, те май всичките техни зеленчукови имат мляко и масло/. Давам на Хип, Сънвал, Бебивита, Гербер и домашни правя напоследък много, като чета етикетите и вземам само такива, които нямат мляко, масло, сол, захар... Утре сме на преглед при алерголог, ще видим какво ще каже лекарката.

За яденето - и аз в отбора на способните да ядат по всяко време по много, но също така мога и изобщо да не ям, ако нямам време Laughing. Но обикновено моментите на неядене са редки и после ги наваксвам Embarassed. Но от утре започвам диета, че не мога да се гледам вече, а ММ и той покрай мен, че няма време да готвя за двамата различно Laughing. Пък и той също има нужда, не знам за вашите мъже, но моят караше солидарна бременност с мен и също натрупа килца по време на моята бременност, само че нищо не роди Joy.

По въпроса на Хоуп:
а) зеленчуково - яде само тиква, пащърнак и морков и нищо друго.
б) плодово - яде всичко, каквото съм му дала, като че ли круша харесва най-много
в) месно - най-много уважава заешкото с моркови на Гербер, ама пусто му, защо е само в малки бурканчета... И риба обожава.
г) няма "г", но аз да добавя "каши" - най-много харесва елда, но досега съм давала само оризова, елда и отскоро овесена

Мариета, дано скоро лекарите разберат какво й е на Мариса, много ми е мъчно като чета такива новини от теб Hug Не си лоша майка, избий си тези мисли от главата, ти си най-добрата майка за малката принцеса Hug

# 277
Marieta, такива ситни червени пъпчици по дупето могат да се получат от претопляне и спарване. Проветрявай я повече и не се притеснявай много. Ако е алергия ще има и по коремчето и сгъвките на ръцете и краката.

За пюретата:
а) тиквички и картоф със спанак
б) ябълка
в) не харесва

А тиквата зеленчук ли се води?

# 278
Оливър, резонен въпрос за иквата - нека си седи така обаче.

Мариетка, ти води ли я в Сф за пълни изследвания???? Филип се беше изприщил така, от подсичане. Предписаха му Нистатин, кремче. Дано и при вас е подсичане!  Praynig

# 279
  • София
 ДД сладуранки! Laughing Laughing
 Първо, да ви почерпим с Маги за днескашната и месечинка- вече сме на 8 месеца!

Мариетка: Много ти е трудна задачата, постоянно трябва да разграничаваш обикновен обрив от алергичен и да съобразяваш всяка храна с индивидуалните нужди на Мариска. Не се укорявай постоянно, че си лоша майка- сигурна съм, че се справяш чудесно, а Мариска постепенно ще израсте проблемите и ще останат само спомен! Peace
Хоуп: а: Любимият ни зеленчук е тиква, но вече ядем всичко.
                    б. Ядем рядко плодови, но да няма банан в тях- него го ядем натурален!
                    в. Месото много го обичаме във всякакъв вариант! Peace Но...от Гербер съм разочарована! Попаднах на месно пюре с едри парчета копър, от които Маги повръща и плака цяла нощ! #Cussing out
                    г. Каша- любимата ни е елда с круша на Хумана!
За яденето: Мисля, че и кучетата са разбрали, че съм хиена, прасе и сладкоман в едно! Mr. Green Тъпча се от сутрин до вечер и само се оправдавам с кърменето! Затова, въпреки многото грижи и неспане изобщо не отслабвам повече, обаче и не качвам, за което благодаря на Бога! Hug

# 280
Да отговоря на анкетата на Хоуп:
а) зеленчуци - яде всичко с охота
б) плодове - яде всичко с охота
в) месо - яде всичко с охота
и на допълнителния въпрос
г) каши - яде всичко с охота (отказа само чистите след като свикна да ги яде с плод или сиренце)

Само се чудя на кого прилича повече на майка си или на баща си newsm78

За яденето - и аз в отбора на способните да ядат по всяко време по много, но също така мога и изобщо да не ям, ако нямам време Laughing.

Аз как успявам винаги да намеря време да ям, сама си се чудя. Ама то си ми и личи де Joy. И да не си помисли някой, че бебето ми е спокойно Mr. Green. Дори ревящото бебе в едната ръка не е в състояние да ме спре да натикам нещо в устата си с другата #Cussing out. В такива моменти озверявам още повече.

Мариета, дано скоро лекарите разберат какво й е на Мариса, много ми е мъчно като чета такива новини от теб Hug Не си лоша майка, избий си тези мисли от главата, ти си най-добрата майка за малката принцеса Hug
Присъединявам се към думите на Мария Hug Hug Hug

baloni Честита месечинка на Маги!!!  baloni

# 281
 baloni Честита месечинка на Маги!  baloni Да е много здравичка, весела и да спинка малко повечко!  Wink

Оли, в интерес на истината вчера я претоплихме!  Sad Излязохме, тя беше много опакована и отидохме в бебешкия магазин, а там се забавихме. Тя доста се прегря, а и беше пишкала. Следобед, като беше акала я оставих на татито да я сменя, а не съм сигурна колко добре я е почистил  Thinking Ох, дано да е от това, да не е нещо по-сериозно  Praynig
Хоупи, не съм! За да я заведя трябва да ходим двете сами по влакове и автобуси, а в това време ми се струва неудачно  Sad Може да я разболея много повече... Ще я водя при още една лекарка тук! Но ако и тя не помогне и проблемите продулжават, ще я водя.

Относно запитването на Хоупи: Мариса преди еднакво не харесваше всичко, а сега яде всичко, което съм й дала до тук - отваря една голяяяяяяма уста! Както ви бях казала, май я е страх да не започна пак да й давам само мляко  hahaha

# 282
  • на североизток
Честита месечинка на Маги! Да ви расте жива и здрава и много да ви радва!

Марте, не знам колко ядеш, но изглеждаш перфектно - на мен много ми харесваш, лъчезарна си и въобще съм ти фен Heart Eyes

Джей, прегръщам ви! Много е неприятно това, което сте преживели! Дано Вики никога повече да не преживява това!

Мариетка, защо не отидете в Сф при специалист? Милата Мариска! А ти въобще не си лоша майка, според мен трябва да разберете причината за тези проблеми при малката сладурана.

Гери, браво на вас!

Луси, бързо да минава обрива на Венцулини Hug

За анкетата на Хоуп:
а) зеленчуци - яде всичко без спанак
б) плодове - яде всичко, напоследък си хапва сама банан
в) месо - всичко без риба
г) каши - яде тези на Милупа основно, любимата й - с бисквити.

# 283
Опаа привет,  Hug

Честита месечинка на Маги! Благодарим за хубавата торта от мама!

Хоупи:

а) яде всички зеленчуци с кеф;
б) яде всички плодови с кеф;
в) яде заешко, пуешко, пилешко и риба пак с кеф;
Т.е. няма нещо ужасно любимо, всичко му харесва на мойто дети  Mr. Green Heart Eyes
По едно време имаше някои любими, но сега вече всичко си хапва.

Телешко не съм вкарала още, свинско мисля към годинката да вкарам.

Еди яде и сурови плодове - круши, банан, ябълка и малко мандарина.  Peace Яде попари, каши, кус-кус, бисквити, коричка хляб.
Вкарах му и йогорт, тааа тази седмица ще предложа и кисело мляко.

Мариетка, Еди също има от време на време такива пъпчици, но те са или от спарване, когато съм му слагала чорапогащник (когато сме навън), или пък просто е подсечено дупето. Използвам си судокрема. Винаги когато видя, че леко зачервенее... Peace

# 284
Честита месечинка на Маги!!!   baloni

Общи условия

Активация на акаунт