. На нас болестта ни се размина само с хрема, едни капки за нос и едно сиропче, за което съм страшно благодарна. Уж леко минахме, а 2 пъти ходихме при доки, хвала на бога, че я има тази жена
. В понеделник за 3ти път ще ходим, да боцне Данинчи, че и без това закъсняваме с ваксините. Даде ми и бележката дето искат за кухнята, та в понеделник ще си взема и декларацията за попълване и ще се мятаме. Майка се познавала с тези дето работят в кварталния пункт, така че няма да ни направят проблем, че сме с месец по-малки от нужната възраст за кухня. Всъщност Дани така или иначе вече седмица яде храна от там. Една приятелка на майка ми работи в кухнята, където готвят и ни носи манджички от там, като при това отделя нещата които той не е опитвал. То вече почти не останаха такива неща де, имам предвид храната, която се полага на 9-месечно бебе. От нашата не съм му давала, щото мисля че ние се храним адски нездравословно
(добре, че не знае вкуса на шоколада
. Да видиш и ти какъв кеф е детето да яде всичко (има един недостатък само, много го мъчат зъбите милото и кат влезе в серия става страшно, но това едва ли ще те уплаши, щото ти си гледала повече бебета от мен). Пък Борето може да прихване малко от нашия апетит, у нас няма слаби и недящи хора. А за 24ти Гери спомена, аз си уредих вече баба за вечерта (че на Дани надвечер не му е силната част от денонощието
и да се сберем тайфичка.
!
. Естествено, става дума за пюре, което яде, защото нали нееднократно се оплаках, че ми е злоядо диването и не яде всичко. Но ако е нещо, което харесва /например месно пюре или каша/, рита с краката, отваря уста, реве, ужас, с какво ще го храним туй детИ, ще ни изяде ушите 

.

Дано е от пустите зъби!
Замислих се да не би просто на мен да ми се е искало да е 200
Полудях направо
Тази сутрин в ранни зори го замъкнах в частната клиника и се оказа,че не е от храна,шарка и прочие дадени диагнози от мен самата,а просто кожата му е много суха и чувствителна и съответно пъпките са налице.Изписаха ни Фенистил-капки и едно мазило на Биодерма,за което този път взех тестери от аптеката,защото у нас стана половин дрогерия вече,всички скъпи мазила са налице....освен аз да си мажа задника с тях,друго не виждам 
а сЯ се сети за кво говоря 

Това ми изглежда като нещо невероятно.Аз мога по всяко време на деня да поемам завидини количества храна,без оглед на това дали съм обядвала,вечеряла,тъпкала,пила....
Здравейте и от нас

То и аз искам една по-малка и компактна, но ще е за около годинката... За сега ще сме си с Перфектата на Чиполино 
Незнам мила какво е да ти расте мъдрец, защото моите не ги усетих как излизаха, но съм чувала че доста боли при някои
Дано отминава бързо 
Липсваше ни 

Полудях направо
Тази сутрин в ранни зори го замъкнах в частната клиника и се оказа,че не е от храна,шарка и прочие дадени диагнози от мен самата,а просто кожата му е много суха и чувствителна и съответно пъпките са налице.Изписаха ни Фенистил-капки и едно мазило на Биодерма,за което този път взех тестери от аптеката,защото у нас стана половин дрогерия вече,всички скъпи мазила са налице....освен аз да си мажа задника с тях,друго не виждам