За тези, които четат любовни романи №2

• 90 816
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • в сърцето на един мъж...
Всички говорят за втора книга на Роза през зимата.Аз лично нищо такова не намирам.Дайте малко инфо за нея и евентоално от някъде за теглене

В читанка я има, на корицата е показана само първата книга, но във файла са и двете части.

# 736
Аха ясно.

# 737
понякога двете са в един том а не на два отделни моята е точно такава

# 738
Прочетох двете части на Роза през зимата и спокойно мога да кажа,че ми става един от любимите любовни романи. Heart Eyes Много добре е написан,не ми стана скучно нито за миг докато четях. Сега съм започнала "Неуловимият пламък" интересна е засега,когато я приключа съм си набелязала "Викинг", и "Пиратът принц" на Кони Мейсън.

# 739
  • Wonderland
Приключих с ``Ухание на жасмин`` на Джуд Деверо и мога да кажа, че книгата ми хареса...  bouquet Накрая вече ми стана толкова интересно, че не можах да заспя снощи докато не я прочета цялата... Peace
Сега започвам с ``Вихрената годеница`` на Ирис Йохансен.....
Само като ви слушам за ``Роза през зимата`` и....с нетърпение чакам свекървата да дойде и да ми ги донесе....представете си колко много искам книгата, за да чакам свекървата с нетърпение.... Mr. Green

# 740
Убедена съм,че "Розата" ще ти хареса. Разбира се,после ще споделиш впечатленията си. Simple Smile

# 741
Аз пък четох The madness of Lord Ian Mackenzie  на Дженифър Ашли и мноого ми хареса....исторически роман с хм, нещо като Монк, недевствена героиня, и интересен сюжет
И най- хубавото- част от поредица за шотландски лордове

# 742
  • В страната на чудесата
Много, мерси на Geia за бързия отговор Hug

# 743
Аз пък четох The madness of Lord Ian Mackenzie  на Дженифър Ашли и мноого ми хареса....исторически роман с хм, нещо като Монк, недевствена героиня, и интересен сюжет
И най- хубавото- част от поредица за шотландски лордове

Има ли ги някъде на български? Звучи интересно.

# 744
Мисля че не, а и на английски едва го намерих, добре че едно момиче ми ги прати
Но отдавна не бях чела толкова приятен исторически роман
Авторката не беше направила захаросани девствено-глуповати герои, но книгата ме остави с мило чувство. Напоследък издават много хубави книги на бг, дано някой издаде и тази поредица.
Довечера почвам втора книга от общо 4

# 745
На Дженифър Ашли съм чела двете преведени книги за пиратите и ми харесаха. Доста добър хумор. А аз не обичам особено пиратски истории. Вероятно поредицата за лордовете ще ми допадне дори повече, като се замисля.

Янтра, ще се мъча някой ден с ''Реквием-а'', вероятно отгоре-отгоре.

# 746
Втора книга също е по-необичайна. Лорд Макензи и жена му се женят скандално веднага щом се запознават, но само след 3 години се разделят. Той е брилянтен художник-алкохолик, и младата му, едва 18 годишна жена не вижда друг начин да запази разсъдъка си, освен да го напусне. След почти 4 години раздяла, той е готов на всичко за да си я върне- завинаги. Но тя не е готова веднага да му повярва че се е променил, макар че вече не пие.

# 747
Ааа, ще се надяваме на превод, явно.Интересно и четиримата мъже герои ли им има нещо? Единия с мании, другия алкохолик... Като ги прочетеш дай по едно резюме Embarassed Може да е смешно, но обичам резюмета Grinning

Хич не се мъчете с тоя Реквием, направо обрив ми изби докато я довърша и наистина-от 30тата страница отгоре-отгоре.

# 748
Според мен една книга е хубава или лоша според настроението в което си докато я четеш.Дявола ми хареса много.Не знам защо.От доста време съм на такава вълна.Вампири върколаци и сякви такива.Искам да попитам знаете ли нещо за фен преводите дали ще се качват някъде другаде.Домъчня ми за Лора Лей и Породите.

# 749
Ами втория беше алкохолик- гениален художник, както казах. След като жена му го напуска, в продължение на година отказва пиенето, после малко се сърдят...все пак раздялата им е болезнена
Скрит текст:
раздялата им е след като тя помята  в 3 месец, докато той е някъде из Европа, когато брат му го намира и го довежда, той е толков апиян, че повръща на килима в краката й, а после търси утеха от нея, вместо обратното  Sick
Освен това има паралелна история с един stalker и дори двойник, който фалшифицира картините му
Третия също нещо му има, ама тъкмо го почнах и знам само че е обсебен от коне, и има син на 15. Първата му жена изпада в някаква лудост и иска да убие бебето и него, оставя му огромен белег на лицето преди да умре...спекуалциите са че той я е убил. В тази книга май ще има шпионски истории, нещо за писма на кралицата. Отделно сигурно ще има доста коне, защото той е де факто коневъд.
Четвъртия е дука, главата на семейството, той предлага брак на голямата си любов, но тя отказва, после се жени за някаква плаха женица с цел политическа изгода, която умира по време на раждане. Имал си е дългогодишна любовница, една по-дъртичка маман, но тя умря в 1 книга, имал си е и други през годините, но не се жени повече. Той има, хм, по-нестандартни сексуални вкусове, поне така загатнаха в 1 книга... подчинение, душене и т.н. което няма лошо де. Иначе като цяло е политик, и доста студен човек, та неговат мания била политиката и понеже съм любопитка, видях че неговата книга ще е за някогашната му любима и ще ги съберат някакви компромати. Не обичам много книги, в които героите са разделени от големи паузи, но се надявам да е добра, Отделно досега той е описван като голям задник...ама дано компенсира поведението си.
Изглежда авторката се е постарала за доста разнообразни сюжети за 4те книги, което е добре.

Общи условия

Активация на акаунт