Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
  • Мнения: 0
Здравейте! Исках да попитам, някоя от вас променяла ли е датата на менструацията си с Ясмин и ако да, как протече? Кога ви дойде? И друго важно нещо: в паузата между двете кутии защитата от бременност остава, нали?

# 1
  • Мнения: 0
Доколкото видях, повечето от вас приемат Ясмин. Наистина ли никои не знае нищо по въпросите? Sad

# 2
  • Мнения: 505
Здравей,от темата не разбрах ти приемаш ли Ясмин или сега ще започваш за първи път!
Може да промениш датата на цикъла,като съкратиш седем дневната пауза между опаковките с толкова дни с колкото искаш да ти дойде преди датата в която ти идва обикновено.
Иначе ако приемаш правилно таблетките без да пропускаш хапчета си защитена в седем дневната пауза.

# 3
  • Мнения: 0
Благодаря ти! Аз го приемам от години, това за защитата го питах заради друго, не е от значение:) Важно ми беше дали някоя от вас си е променяла датата, защото аз досега не съм и ми е притеснено, но се налага. .

# 4
  • Мнения: 505
Аз дори съм отлагала цикъл,като не съм правила седем дневна пауза,а направо започнах нова опаковка,и нямах никакви проблеми,дори и пробивно кървене не се появи,както е описано в опаковката,че може да се случи при прием на две опаковки без почивка.

# 5
  • Мнения: 30
Здравейте, имам следното чудене  - пропуснах една таблетка от 3-тата седмица, но я взех наведнъж със следващата както пишеше в листовката. Днес ми е 5-ти ден от почивката, а все още не съм получила кървене. Това нормално ли е и кога трябва да започна следващия прием на таблетките? Искам само да отбележа, че не съм правила секс от пропускането ми на таблетката до сега!

Общи условия

Активация на акаунт