90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 164

• 30 103
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
  • София

Тия обикновените, мъничките, LZ.  Laughing Че по едно време бяха пуснали и големи шоколади такива.
И-де-ал-но! Точно тия си представях. Сега ще шашна мъжа ми като му кажа, че спешно ми трябват два лз-та и един черен за диетата  Mr. Green Да купи на прибиране.
Аз реших обяда със зелева салата и филия хляб. Ще ми стигне, пък и простичка работа, баш като за готвачи като мене.
Явно върнатото почти кило от вчера наистина е била вода. Тази нощ два пъти ставах за ВЦ.

# 241
- 3.5 кг за първите 7 дни, много съм доволна. Само ме е яд, че вчера във въглехидратния ден ми беше лошо и не можах да ям, а днес в плодовия имам апетит като за световно, естествено.

# 242
Link за сваляне на празната таблица. Първоначално се въвеждат дата на започване и килограмите. Останалото само трябва да го смята. После вече ежедневните кг и менюто. Защитила съм и клетките с формулите за всеки случай да не могат да се редактират.

# 243
Нинче мисля,че и ти беше в началото на диетата 9-10 ден нали newsm78 ако не се лъжа... но това е така, защото организма още не ти е привикнал според мен... аз първите 15-16 дни на тази диета, когато е спазвах предния път постянно въртях 1-2 кг надолу нагоре, докато изведнъж не започнах да свалям по 1 кг всеки ден и така първия  цикъл свалих 7кг, а имах да свалям още само 3, но нататък оплесках работата няма значение това да не се задълбочавам сега пак... Затова според мен карай си режимчето, спазвай си правилата, опитвай вечер наистина да са ти по-малки порциите от обяда и ще имаш резултат Peace в момента и на мен ми е 10-ти ден и имам -1кг Wink бяха -2 някъде, но след вчерашния белтъчен и аз имам +.. за това в най-скоро време очаквам да започна да свалям Laughing

# 244
Здравейте, момичета Simple Smile Утре ми е първия плодов ден и съм в голяма чуденка може ли да се смесват плодовете и зеленчуците.... примерно за обяд плодове, а за вечеря зеленчуци ?
Иначе да се похваля след първите два дни съм - 2,400 Simple Smile
Днес закуската я изтървах, за обяд смятам да хапна спагети с доматен сос и зеленчуци, а вечерята още не съм я измислила.
Минусов ден на всички  Hug

# 245
  • София
Link за сваляне на празната таблица. Първоначално се въвеждат дата на започване и килограмите. Останалото само трябва да го смята. После вече ежедневните кг и менюто. Защитила съм и клетките с формулите за всеки случай да не могат да се редактират.
Няма екселски файл в линка. Разширението е някакво непознато.

# 246
Blondelle_87 -  важното е до 12ч да не смесваш плодовете след това в плодов можеш да хапваш плодове и ако искаш да ги смесваш, можеш и зеленчуци, но сурови и спазвай между храненията да има 2ч Peace може до 5 хапвания през 2часа

# 247
  • Sofia
Подсетете ме моля овесените ядки за кога бяха - варива или ВХ? Че си носех една гола лещичка за обяд и ще умра от глад направо днеска.  Sad А качамак?

# 248
Савина овесените ядки са във въглехидратен, за качамака не съм сигурна, но беше коментиран и той newsm78

# 249
Няма екселски файл в линка. Разширението е някакво непознато.

Екселски файл на Open Office е. Би трябвало и Microsoft Excel да го отвори...

# 250
  • Бургас

Недялче туй е от всичките вкусни неща, които моето оЧо мерна последните седмици У фейсЪ Simple Smile

МожИ и да си права  Whistling

Диването
табличката е много добре,но си блокирала датите.
И няма как да се коригира Peace
veseto87 в горен десен ъгъл натисни  Download.

# 251
  • София
Подсетете ме моля овесените ядки за кога бяха - варива или ВХ? Че си носех една гола лещичка за обяд и ще умра от глад направо днеска.  Sad А качамак?

Ми що яде гола леща? Яж и салата.

Качамак със сладко може във въглехидратен.
Овесени ядки пак там, с компот или вода.

# 252
  • София
Привет!
Не съм много активна във форума, но на 9ти почнах диетата и ако позволите, бих се присъединила:)
до тук за 2 дни съм 2,7 кг надолу, но си имам и доста за сваляне - започнах на 94,8 целта ми е 75 (предполагам след 2то повторение) иначе засега ще се радвам, ако успея да ги докарам на 82-83 Simple Smile Поздрави на всички и успех:)

# 253
Диването [/b]табличката е много добре,но си блокирала датите.
И няма как да се коригира Peace
veseto87 в горен десен ъгъл натисни  Download.[/color]

Горе в десния ъгъл на първата страница от таблицата (Първи цикъл) пише дата на започване на диетата и под него килограмите от които стартираш. Датите сами ще се нагодят като напишеш датата, на която си започнала. Simple Smile

# 254
  • Бургас
Горе в десния ъгъл на първата страница от таблицата (Първи цикъл) пише дата на започване на диетата и под него килограмите от които стартираш. Датите сами ще се нагодят като напишеш датата, на която си започнала. Simple Smile
ТцЪ,не става  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт