Kalalily, и при нас положението е горе - долу като при вас - суче лакомо и бързо, заспива на гърдата и следва повръщане 
Сега естествено калпазанина си спинка блажено и хич не му пука, че майка му и баща му не са спали 
Като се върне за почивните дни си го гушка, целува, приспива, но това са само два дни, а детето расте
Моя бебчо много си го гушкам и целувам. Има моменти когато съм много изморена и отчаяна в опитите си да го успокоя, но запазвам спокойствие и не се изнервям. Идвало ми е да се гръмна, ама не съм
благодаря гала, точно за това гледах и аз, направо ще поръчам, че не ми се сваля количка за ходене до магазин например
каката смучеше биба до 2 годишна, но от самото начало си я хареса, притеснявах се за зъбките й, но въобще не й е навредило, сама се отказа и в момента има перфектни, здрави и прави зъбки, знам за случаи с 2 мои приятелки с другите два навика - бебчето търсеше гърдата неутешимо вечер 3 месеца след като беше отбит, и от смучене на пръст на приятелката на дъщеря ми и е изкривена цялата захапка + зъбките са напред, а и е успяла да си деформира пръста, но това вече е тежък случай, няма лесно отказване, а си е просто до детенце 

.Малката плаче само вечер и тогава си я гушкам,защото съм сигурна че е от коликите.Случва се да я оставя малко да плаче,ако трябва да сложа на баткото да яде,че сме си сами вкъщи и тази работа няма кой да я свърши.През деня е спокойна,така че тогава не ми се налага да я оставям да плаче.
Като се върне за почивните дни си го гушка, целува, приспива, но това са само два дни, а детето расте 
. 
супер са упражненията от този линк. ще ги правя стига да имам време. 
вие какво мислите за температурата. малкия има сухи секрети в нослето ще ги махам с аспиратор ли и аз незнам, но ги има още от изписването и го чистя постоянно. иначе го тресат коликите, а вече трябва да минават. ох дано се оправи, да спре да плаче изведнъж, че вече не се издържа. за коликите давах лефакс, но свърши и сега съм на инфакол. 
супер са упражненията от този линк. ще ги правя стига да имам време. 
вие какво мислите за температурата. малкия има сухи секрети в нослето ще ги махам с аспиратор ли и аз незнам, но ги има още от изписването и го чистя постоянно. иначе го тресат коликите, а вече трябва да минават. ох дано се оправи, да спре да плаче изведнъж, че вече не се издържа. за коликите давах лефакс, но свърши и сега съм на инфакол. Препоръчани теми