... Казаха ми да чакам след 20-ти януари ... Документи съм подала миналия месец веднага щом ми дадаха акта за радане

... Казаха ми да чакам след 20-ти януари ... Документи съм подала миналия месец веднага щом ми дадаха акта за радане

та хората подават документи, аз още без акт ходя

Дивна е по-добре.
Вчера и днес и давам да суче от гърда към 10-11 часа след като си изяде АМ. Но ще става постепенно. Ако зачести изхожданията -сега са по 2-4 на денонощие, ще спра кърмата. Така каза докторът. 
каза, че съм станала като момиченце. Диетата си казва своето. Само ориз, морков, картоф, пуешко, пиле, свинско и ябълки и жито.

Дивна е по-добре.
Вчера и днес и давам да суче от гърда към 10-11 часа след като си изяде АМ. Но ще става постепенно. Ако зачести изхожданията -сега са по 2-4 на денонощие, ще спра кърмата. Така каза докторът.
Днес пак не е акал. Надявам се да не продължава така и за напред, а да си ака по 2-3. Иначе всеки памперс е напишкан. Хапва си на 2-3 часа, но не знам по колко. Не съм се изчеждала за да видя някакво ориентировъчно количество.

Минахме временно на ХА мляко, мажа два пъти дневно с Exomega на A-derma и има бърз резултат
-иначе 6 пъти по 120мл-прбвахме 7 хранене,но не става-в смисъл в началото педи каза да го будя,но ефект нямаше цокваше малко и до там........пък и аз си мисля,че е голяма голяма глупост да се буди за храна-щом спи спокойно...не налагам мнение

-в началото обаче се бе запекъл и имаше вид на дробчета,пишкаме добре,даже прекалено-особено като правим гимнастика

. 
Препоръчани теми