днес опитах метода с компресията, както беше обяснено по-рано в темата, с цел да се насуче по-бързо, но нямаше ефект. В същото време останалите й хранения са с продължителност около 40-50 мин , защото заспива по време на кърмене. След всичко прочетено до сега смятам, че имам достатъчно кърма - сменям памперс преди всяко хранене (на 2-3 часа) и само един-два са без ако, детенце е жизнено, на консултацията на 20-тия ден беше наддала от раждането 600 гр. Уж всичко върви според правилата, ама защо ми е толкова изнервено
Стана дългичко, ама имах нужда да споделя.
Галактик поздравления за прекрасната тема 
Реших да кърмя колкото мога.Леко се пооправих след кошмарно запушване на канал.Няма такава болка.
Сега обаче съм добре надявам се никога повече да не ми се случва. Съвет от мен за да избегнете такива екстри ' Не спете по корем,не носете стегнати сутиени и спете при всяка възможност
' 

С напредване на дните и месеците ще нарастват както силите така и умението за ефективно сукане на нашите малки съкровища. След още някой месец и ще започнат да пълзят и по- малко време да са в нашите прегръдки. За това сега се наслаждавам на момента, въпреки че гърбът, кръста, ръцете и краката ме болят

Препоръчани теми