със свалянето на пижамата!Ама защо ли?
На какво ли може да се дължи?Свива се,но и така яко се иззака докато сменях памперса,че
Доста рядко ми се стори,за първи път го виждам без памперса 
, а няма видима причина ... 
благодаря на всички за мненията за слинг/кенгуру и везните ми наклониха към слинг - хем ми се струва адски удобно, хем и инвестицията не е чак толкова голяма, че ми писна от излишни покупки, а и не е нещо обемисто, че и място вече не остана...
, купихме подарък, който й дадохме на изписването (много добре и на време дойде) и мога да кажа, че съм много приятно изненадана от детето, направо е влюбена в бебчо и с нас си се държи както обикновенно, но и тя си е вече голяма и разбира, че нещата са се променили....не се притеснявайте, дечицата, особено по-малките им трябва повече време да се нагодят към новата ситуация, важното е че се държат добре с бебчетата 
Просто му дай дуфалак, той не се усвоява и преминава през червата на бебето, за да се изходи...
вечно е запекана милата!Изписа ни го педито тогава ама то си и пише,че е и за бебета..2,5мл ако не се лъжа трябва да даваш.
честито на всички месечинковци!

блгодарско за темата, да ти се неначуди човек, как се оправяш...

Така ми се иска да се затопли и да започнем с разходките. Направо се побърквам в къщи, а и толкова съм обездвижена, че ... всичко ме боли.Препоръчани теми