КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 962
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
Анкасче, да ти е жив и здрав именника и да си носи хубавото име с кеф дъъъълги години до дълбоки старини! Hug

Момичета, благодаря ви най-сърдечно за милите поздрави относно моят Андон!
  bouquet

СЕга ви оставям, защото днешния работен ден започва по-късно, но затова пък се очертава да се прибера по нощите  ooooh!.

Хубав ден, дружки!

# 61
Ида,идааа.
Анкас ,честит имен ден на момчето ти!Да е жив и здрав,и много да ви радва! Наздраве!
Днес понеже ми беше много студено сутринта и решихда се поразвъртя,че да се стопля малко.Поизчистих къщата,домъкнах си дърва за камината/щото благоверния забрави да ми донесе #Cussing out /,запалих си я и вече на топло се наместих пред компа,чеее по обяд и следобяд ще търча по задачи в студа.

# 62
Честит имен ден на момчето ти, Анкасче! Много здраве, късмет и успехи   bouquet

Ели, провери при вас дали продават Талцит, но във формата на гелче. Преди седмица докторката ми го предписа за три дни 6бр. - сутрин и вечер 10 мин. преди хапване. Отваря се като течните малки медчета и направо се излива в устата. За мен не беше неприятно...леко ментово и не остава в устата като таблетките...Пробвай  Hug

Ако има и други празнуващи да им е Честито името!  bouquet

# 63
  • Пловдив
Сискааа и аз грабвам една метла и идааааааа

Люска ма ти много фейшън бре... на тази метла hahaha hahaha hahaha

БИСТРЕ, почини си ама като знам че и майстор ще идва за дюшемето та незнам дали ще можеш...

ТЕДИ, лека работа ...как са дечицата да ги нацелуваш от мен Hug

ПАЦЕ концерт ли ще имаш та толкова късно ще се прибираш Hug

КУИНЧЕ ,какво прави куклинка? Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

АНКАСЧЕ, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ СИНА!
Много щастие и любов му пожелавам от сърце!

# 64
Ето мееее!  Wink

Честито на именниците днес.

Анкас, специално на твоето момче: да ти е жив и здрав, много късмет да има, радост и гордост да ти бъде и да ти доведе най-добрата и хубава снаха.
 Hug

Паце, със закъснение  Embarassed , да ти е жив и здрав мъжът, да се обичате много и да споделяте много поводи за празнуване. Наздраве.

Зичка, душо, туй не го разбрах много.

ФЕЙЧЕ, дедко си има пищак ,ама дано не го използва срещу бабка Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Аз по тия думи една друга асоциация си правя и се чудя защо пък го не щеш....  smile3534

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 14:11 от Пролетната Фея

# 65

ФЕЙЧЕ, дедко си има пищак ,ама дано не го използва срещу бабка Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

Аз по тия думи една друга асоциация си правя и се чудя защо пък го не щеш....  smile3534
[/quote]
Е,нееее.Както бях ядосана те това ме накара

# 66
  • Видин
Привет, момичета Hug

Минавам набързо да ви почерпя, че днес с Данчо имаме кристална сбатба - 15 години брачен живот! Grinning
Заповядайте:

# 67
 wavey  

Благодаря ви мили мои момичета за страхотните пожелания към момчето ми  Hug, Дай Боже от вашите уста в Божиите уши и да ви се връща и на вас   Hug Hug Hug АА и да ви кажа още, че съм предала и съм показала  всъщност вашите поздравления   Simple Smile детето много ги хареса и вика - абе мамо кви работи правиш ти из нетното пространство бе и какви са тия дами, познавате ли се..... и иозбщо един куп въпроси от този род, казах му че само виртуално и той вика - еее еванла бе браво, да ви завиди човек, да им благодариш и от мое име и все така да сте  Simple Smile  

Аз все още съм вирусна  Sad, кашлям, хреми, кихавици, изобщооо  Mr. Green Снощи направих една  торта за довечера, а иначе свеки предложи и ще наготви щото и свекъра е Атанас, та довечера ще сме на гости - от мене само тортата искала и да се занесем ние всите де  Simple Smile

Люска, и аз като се ядосам и винаги тук момичетата ми оправят настроението  Peace Hug Hug

Сега изчезвам, чеее мамата си джаса пак тук в службата  Mr. Green, ама ще се оправим де  Laughing

Жаки, писали сме почти едновременно, сега го виждам 

Честита ви годишнина! Да сте живи и здрави, все така да се обичате и още много годишнини да прануватее заедно    Весел празник, наздраве и ГОРЧИВООООО        Heart Eyes Hug Hug

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 15:50 от Анонимен

# 68

Извинете, позакъснях леко ама много натоварен трафика  hahaha

Анкасче да ви е живо и здраво момчето и много късмет да има. А и приятно прекарване довечера  Hug

Жакинце живи и здрави миличка, още много пъти по 15 да празнувате.И все в любов, разбирателство и щастие да са  Hug

Куинче мерси за предложението мила  Hug
Имам лекарства за 2 месеца после ще видя какво ще реша.

Бисе приятна почивка днес ама с майстори  Thinking каква ли почивка ще е.Дано поне не направят много поразии след себе си  Hug

Зичке аде бе душа, разкарвай ги тия вируси  Naughty

Паце, Тединка лека работа момичета.И не се презорвайте.Че тя никога няма свършване  Hug

Уф почти е време да отивам да взимам дребосъчка.После пак ще намина  Hug

# 69
# 70
Жаки, честита годишнина.
Бъдете здрави, щастливи и се обичайте, както в деня на сватбата ви.

# 71
Жаки, още много пъти 15-годишнини да празнувате, да се обичате и да сте си най-добрите приятели  Hug Hug Hug Наздраве!

Ех, че е хубавичко в темичката ни - именници, рожденници, годишнини от сватби, опростяване на майчиства и най-важното готини сме си. Ха наздраве по тоз случай  Wink

# 72
  • Видин
Благодаря ви, милички Hug
След малко изчезваме, Дачо ще ме води на вечеря Grinning

Анкасче, да ти е живо и здраво момчето!
С гордост и късмет да си носи хубаво име!

ЗИЧЕЕЕЕ, посъвзе ли се, душко? Hug

# 73
  • Пловдив

Аз по тия думи една друга асоциация си правя и се чудя защо пък го не щеш....   smile3534

doh doh dohВиж пък какво съм писала пък аззз doh doh doh
бе кой се отказва от захарен пищак брееее smile3508 smile3508 smile3534

ОХХХХ  rotfImao rotfImboумори ме от смях    rotfImbo rotfImbo smile3532 smile3532
  златни сте ейййй за това СИ ви ОБИЧАМММММ newsm51 newsm76 Two Hearts

За питащите -По добре съм момичета днеска баба се готви за пищака... smile3532 smile3534 smile3534 smile3534 smile3534

ЖАКИ, ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА !
От здраве да не се отървете и от още 50 х 15 години да чествате този ден!

# 74
Мойто превозно средство е туЙ

Зичееее...айде отивай да пробваш захарния...таковата де......Пищак!  hahaha Joy
Ох,умрях от смях 'начи....

Анкасче,ЧЕСТИТ ТИ ИМЕННИК! ДА МУ Е СВЯТО ИМЕТО!

жАКИ,ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ И УВАЖАВАТЕ!

Общи условия

Активация на акаунт