КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 959
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Теди, радвам се че сте добре Hug Hug Hug
ЕЛИ,какво ти е брее каква операция за киселини newsm78 нищо не разбрах  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 31
Ехооо, хайде и аз тук  Hug
Скапана съм, ръцете ме болят, изморено ми е, спи ми се ... Но трябва да опразня една голяма стая от всичко в нея, защото ще идват да ми циклят дюшамето /ту не зная как се пише правилно  Mr. Green/. Но после пък ще стане супер, от сега му се кефя вече. Че накрая да остане избора на пердета и съм готова с едната стая. После всичко наново, но в стаята на детето - местене, циклене ... дано да не е много прашно само, уж майстора обеща, но ще видим ...
Нямам време да се разболея и по-добре  Grinning Grinning Grinning
Ели, и аз се зачудих каква ще да е таз операция за киселини  newsm78
Зиче, ти да лежиш и да си почиваш. Пий мнооооого вода, пий чай и си вземай редовно душче - чистото тяло оздравява много по-бързо от мръсното  Peace
Тук стана студено, но още не е завалял сняг - дано да ни подмине, тъкмо се стопи и улиците са чисти и спокойно се върви ...

# 32
Ели,и аз много се интерисувам за операцията,че там имам доста проблеми от дете

Бистре,сега е работа,но после ще е много добре

# 33
Ох беее !  ooooh!
К'ви неща чета тука бре!  #Cussing out Twisted Evil Hug Hug Hug Hug Hug

Елееееей,я да ми пишеш в Скайпа моля те!....Кви са тия неща бре!......Кръстницата ми (Бог дас я прости!) беше лекар и то светило....Вътрешни болести......Та тя казваше,че е много лесно за един лекар да каже - РЕЖА И ЩЕ РЕША ПРОБЛЕМИТЕ ТИ!.......Ама е много по-;есно да се псасят нещата без операция...Щото Господ не ни е създал да ни режат квото и да било.....За хирурзите това е винаги решението......Щото така им е лесно......Пфууууу....подпалих,начи.....

Зичоно...дано си се пооправила малко вече....?????? Ндявам се де! мИ то в тоя студ и тия смени на температури(при вас топло - при нас ледено)....кво можеш да очакваш......Пфууууууу....АмАн бе..... Hug Hug Hug Hug Hug

# 34
  • Пловдив
БИСТРЕ ама пък ще ти стане хубаво и новичко нали ..А дюшеме много харесвам обожавам... Peace
Мастерче, същото лайно съм си ....сега пих парацетамакс да видим newsm78

# 35
Май съм писала много объркано.

Няма нищо сериозно-имам рефлукс на стомаха.От малка.И тъй като тук свободно мога да си купя само ранитидин от 75 мг отидох при докторката да ми изпише лекарства.Миналия път ми изписа за два месеца.Ми направо се родих-с едно хапче сутрин забрявам какво са това киселини.И така.Днес ходих пак, че свършиха и като си говорихме възможните варианти са два-хапчета или операция.Ама не е казала операция, веднага или нещо такова.Първо определено трябва да поотслабна, да спра да пуша и да огранича кофеиновите напитки(с моето едно кафе на ден кое да огранича не знам  newsm78).И каза, че принципно не е проблем да си пия лекарства за това цял живот, но може да обмисля и варианта за операция.

Ама аз май хич не съм навита.Предпочитам да си взимам хапченцата.И сега вече викам да се взема в ръце.Започнала съм диетка от преди седмица горе долу, но имам поне 20 кила  "бонус" от Анита.Като си купим кола може да се запиша на някаква аеробика, че сега ми идва далече и така.
Тая вечер Мастеронки ми даде някои много ценни съвети, почвам подред и рецептите на Зичката и Ши сЪ УпраЯ.Спокойно народе  Hug Hug Hug Hug Hug

Сега заминавам, че ме чака домашна  smile3523

# 36
Добро утро, прекрасни! Хайде на кафето

Днес е Антоновден. Честит имен ден на всички с това име - да са здрави и много щастливи в кожата си! Наздраве!!!

# 37

Зиче да са ти живи и здрави и двамата именника.
Много късмет от нас.

# 38
Добро утро мили момичета   bouquet  

Малеее, много ме е срам  Embarassed на трета страница сте вече, а аз  все не успявам да ви нагледам тия дни  Sad

Първо - Зиче, страхотна тема отново си ни сътворила  Hug  , всичко е толкова хубаво което си направила и подбрала  Hug За теб приятелко с едно голямоо БЛАГОДАРЯ    
Сега пък за твоите именници - да са ви живи и здрави, много късмет и много усмивки им желая от сърце !  Наздраве и весел празник! Hug

Гледах снимки от срещата, ама много сте хубави всички, а пък дечицата пу пу да не им е уроки. Радвам се за вас момичета, че сте се видяли и запознали, надявам се някой ден и аз да се видя с всички вас.

При мен все задачи и задачи, имаме ОДИТ, всичко е натопорчено, като за капак съм болна  Sad, вирус ли е кво е не знам ама лоша работа.

Сега изчезвам, щото времето ми е кът, на всички болнички да оздравяват бързо и лек ден ви желая милички  Hug Hug Hug

# 39
Добро утрооо!Днес докато си запаля камината/много студено бряяя/ и Биби ви спретнала кафето. Честит имен ден на имениците/ако има такива/-живи и здрави,и с гордост да си носят името!

Зичеее ,ти си яка мацка/както казват щерките/,вземай се в ръце и да оздравяваш!А децата-те също,но що така веднага на АБ?Една моя позната преди няколко дни излекува двете си деца-с бронхит само с хомеопатия.Много ми беше чудно и странно,щото малкия по празниците имаше такъв  и трябваше на всяка цена да пие АБ,за да се оправи.
На всички болнички,премръзнали и уморени  Hug !Лек и успешен ден!

# 40
  • Пловдив
ДНЕС Е АНДОНОВ ДЕН!
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМАНИЦИ!

Да ми е жив и здрав ДЕДКО и малкият ТОНИ  Heart Eyes днеска и те са именници .
Много здраве  само им пожелавам ,защото това е най важното,другото все се нарежда от само-себе си.

От един час не мога да влезна във форума нещо пак се е прецакал Rolling Eyes

БЛАГОДАРЯ ВИ  приятелки мили за хубавите пожелания към Тончовците Party
БЛАГОДАРЯ и за хубавите думи към мен ,чак се изчервих  Embarassed EmbarassedHug 

# 41
Честит имен ден на всички именници
Да са живи и здрави
Зиче,голяма трапеза си спертанала-мерси за почерпката
Бистре,мерси за сутришната доза кафенце

Аз от утре се връщам в редиците на работещите,но докога не се знае,защото ме болиии  да му се невиди

# 42
Честито на всички именници!

Зиче, да са ти живи и здрави Дедко и Тони. Пожелавам им много здраве, късмет и щастие!

За малък Тони:

За голям Тони:

А дали на "Дедко" няма да му е от полза и една такава придобивка:

При такава хубава "баба", която пък и скита сама насам-натам.... Heart Eyes

# 43
Зиче,да са ти здрави и много щастливи именниците! Да те обичат ,а ти да им се радваш!

Ели, има едни хапчета дето се хрускат-Talcid се казват,помагат безотказно при всякакви киселини!
А нослето как е? Оправи ли ти се от хремата? Аз ти бях писала за Назонекс-а,спрейчето дето Катето ползваше,ама дали си видяла?!

Да ви кжа сега при мен кви неща стават!
Вчера ми беше вери хепи дей! Mr. Green
Сутринта се чух с приятелката ми,за чието детенце ви бях писала,че има левкемия.Нали бях в Германия на лечение,може би сте прочели вчера във вестниците,писаха за Теди.
Та добрата новина е ,че вече са в Бг и са добре! Дано всичко лошо вече да е зад гърба им,че колко се намъчиха милите! Praynig

Вечерта се прибирам от работа ,а у дома ме чака писмо от Президента на Република България-Г.Първанов! Отварям го с треперещи пръсти и ...Ами ето го писмото!
http://media.snimka.bg/9936/026127989.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/9936/026127992.jpg?r=0

След тази добра новина пих едно червено вино и си легнах с кеф! bowuu

Усмихнат ден на всички! А на болните-бързо да оздравяват!  bouquet

# 44
  • Пловдив
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛКИ ЗА ПОЗДРАВИТЕ Hug Hug Hug

ТЕДИ, щом теболи защо не идеш пак на лекар бе мила ,така не може newsm78
ФЕЙЧЕ, дедко си има пищак ,ама дано не го използва срещу бабка Mr. Green Joy Joy Joy Joy Joy

СИСКА,аз съм кьорчо ,но успях да прочетамай само най важното упрощават друго не разбрах, но каквото и да упрощават е хубаво и се радвам за тебе. Hug Hug Hug
Този поне едно хубаво нещо направи, преди да си иде Hug Hug Hug Hug
За Теди дано вече всичко е наред и да са приборили гадната болест. Hug

Общи условия

Активация на акаунт