КИВИ + КОМ = КИС - 18

• 31 963
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Добър вечер и от мен  Hug

Сутринта изобщо не смогнах да пиша, сега вече съм седнала да почивам. Досега лакирах дюшамето, сега ще ви покажа какво става
http://prikachi.com/images.php?images/60/4485060b.jpg

Анкасче, на пазара нямаше нищо интересно (за мен поне), но хубавичко се разходих. Е, купих си чорапи, да не съм без хич де  Laughing От тази зима започнах да нося от тези чорапи с бамбука, много съм доволна. Мекички са, не стяга изобщо ластика. И не са кой знае колко по-скъпи от другите.

Юле, купи й на таз дружка един ваучер са СПА почивка с процедури - поне ще си запомни подаръка със сигурност. И може да отиде сама, а ако е за двама да си вземе дружка. Току виж теб поканила да другарче  Laughing Това беше шегичка, като идея е добро. Аз бих се зарадвала на такъв подарък определено.

Хубава вечер от мен  Hug

# 676
  • Пловдив
ЮЛЕ, ти нас ли питаш бреее Flutter толкова хубави идеи винаги имаш че едва ли нашите  идеи ще са по хубави от твоите. Hug Hug
Бистрето ти е казала една много хубава идея но зависи и от човека дали обича такива неща.

Бистре, дюшемето е станало прекрасно мила ,много харесвам такива подове натюр Hug

# 677
# 678
Хейй, добро утро и от мен  wavey

Мони, щом си ни поканила идвам да изпием по кафенце  Heart Eyes Hug

Юле, не се коси за зимата, все пак  се е задал Априлко и после и Май  Simple Smile, тъй че времето за биричка на теферич тепърва предстои  Heart Eyes Hug  За подаръка, много ми хареса идеята на Бистрето. Ние  миналия месец  ходихме на такъв юбилей на братовчедка и й подарихме комплект сваровски - обеци и колие. Тя много се зарадва, но аз бях проучила от щерака й, че има мерак за това, а няма.

Бистре, много готино при тебе , абе дървото си е дърво  bowuu и аз много обичам, но за сега сме на ламинат. Честити ти чорапки (чорапки, чорапки ама все е нещо ней без хич, ааа като оная приказка - шамар да е кяр да е  Laughing), бамбука и аз го уважавам.

Зиче, как е кръстчето след процедурите  Thinking   Hug Hug

За сега чаф момичета, лека и доходна днес   Heart Eyes Hug Hug

# 679
Добро утро и от мен
Мони,мерси за кафенцето ще пийна
Момичета,аз още съм на АБ,но от утре съм вече на работа
Скоро една колежка имаше 50 години и от градината и подарихме сребърна гривна с пръстен-тя си ги беше харесала и ние само ги купихме без тя да знае и много се зарадва
Аз трябва да мисля за няколко скромни подаръчета за 8март,скромни защото трябва да са 15 поне-дайте идейки

# 680
Добро утро.

Ароматно кафе.

Съблазнителен чай.

Дъх на пролет.

Какво друго му трябва на човек?!  Hug

# 681
Привет сладурки.
Аз пак се позатрих ама не сколасвам с времето  Embarassed Днес сме си вкъщи с Анита.Три дни валя и духа като за последно тук.Такъв вятър не ме беше брулил скоро.И вчера в това ужасно време да вземат да ги изкарат на двора в градината и както Анита ми обясни скачали в кални локви  ooooh! Та и резултата н е закъсня-сополи, кашлица и температура.Ми не знам вече какво да им казвам-принципно нямам против да ги изкарват във всякакво време, нали трябва и да се каляват.Ама като вали и духа поне на сушина да стоят като ще са вънка  Tired Както и да е, няма начин.Така поратсват децата.

Днес се натъкнах на една статия  цък и няма как да не кажа
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН АНКАСЧЕ.Много здраве, щастие, усмивки и прекрасни мигове с любимите хора

Бисе, мярнах дюшамето  Heart Eyes Вчера мислих да те питам как стана.Направо е страхотно.Умирам си за естествени подове и аз.Много ви е хубавко  Hug

Зичони ти как си слънце?Как са болежките?Надявам се бързо, бързо да ги преборите с Жорката  Hug

Мастерче
ами твоята ръчичка как е, минава ли  Hug

Отивам да ви прочета по-обстойно сега  Hug

# 682
....Три дни валя и духа като за последно тук.Такъв вятър не ме беше брулил скоро.И вчера .........в това ужасно време да вземат да ги изкарат на двора в градината и както Анита ми обясни скачали в кални локви  ooooh! Та и резултата н е закъсня-сополи, кашлица и температура.Ми не знам вече какво да им казвам-принципно нямам против да ги изкарват във всякакво време, нали трябва и да се каляват.Ама като вали и духа поне на сушина да стоят като ще са вънка  Tired Както и да е, няма начин.Така поратсват децата.

Ти ми мАни ръката....Тя не е важна.... Аз пощурях заради твойто дете..... ooooh! Twisted Evil

Едно време като ходех на градина и като беше времето лошо......Сдяхме вътре и тъчахме на едни дървени станчета разни чергички...Или лепяхме анимации(с готови шаблончета)....Или рисувахме.......Или(най-ггадното нещо беше....)
Учителката да ни чете приказки......Пък ние седяхме на столчетатас ръце отзад(зад гърба)......ЪФ!  ooooh! Twisted Evil.......
нАЙ-ХУБАВОТО БЕШЕ,ЧЕ ......Готвачката по някое вртеме чукаше на вратата и показваше Мечо(едно плючено мече) дето ни е слушал отвън,колко сме били послушни...... Laughing

Оффффффффффффффффф....Спомени,спомени....мА ме Фана ЯД ,че са изкарали децата на студа без да има защо...... ooooh! #Cussing out

# 683
Скрит текст:

Ти ми мАни ръката....Тя не е важна.... Аз пощурях заради твойто дете..... ooooh! Twisted Evil

Едно време като ходех на градина и като беше времето лошо......Сдяхме вътре и тъчахме на едни дървени станчета разни чергички...Или лепяхме анимации(с готови шаблончета)....Или рисувахме.......Или(най-ггадното нещо беше....)
Учителката да ни чете приказки......Пък ние седяхме на столчетатас ръце отзад(зад гърба)......ЪФ!  ooooh! Twisted Evil.......
нАЙ-ХУБАВОТО БЕШЕ,ЧЕ ......Готвачката по някое вртеме чукаше на вратата и показваше Мечо(едно плючено мече) дето ни е слушал отвън,колко сме били послушни...... Laughing

Оффффффффффффффффф....Спомени,спомени....мА ме Фана ЯД ,че са изкарали децата на студа без да има защо...... ooooh! #Cussing out

И аз имам такива спомени.Но честно казано не искам и да ги държат под похлупак.Изкарали ги да дишнат малко чист въздух-ОК, супер.Ама гледай ги да не подгизват, да не се мокрят, да не скачат в кални локви.И като я взех ми обясняват как от влагата й се накъдрила косата(което няма как да стане ако не се е намокрила).Тук са доста по-неглиже от БГ.Децата и в студ и в пек все боси, голи, сополиви.И никой не им обръща внимание.Ма след последния бронхит и тикане с два антибиотика да вземат да поразмърдат сивото вещество там горе Naughty

# 684

И аз имам такива спомени.Но честно казано не искам и да ги държат под похлупак.Изкарали ги да дишнат малко чист въздух-ОК, супер.Ама гледай ги да не подгизват, да не се мокрят, да не скачат в кални локви.И като я взех ми обясняват как от влагата й се накъдрила косата(което няма как да стане ако не се е намокрила).Тук са доста по-неглиже от БГ.Децата и в студ и в пек все боси, голи, сополиви.И никой не им обръща внимание.Ма след последния бронхит и тикане с два антибиотика да вземат да поразмърдат сивото вещество там горе Naughty

newsm48 newsm61 smile3511

Ша ИДВАМ до Англия да ги строявам!!!!......Аааааа........ smile3511 smile3513

# 685
Айде чакамм те и съм приготвила точилките  Hug

# 686
Айде чакамм те и съм приготвила точилките  Hug

Да избера коя метла да яхвам и идвам....... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 687
Привет дружки!  Hug

Анкас, честит имен ден и от мен. Все така със здраве да си носиш името и да красиш дома и света   bouquet Наздраве!  bouquet

Най-накрая приключих с дюшамето. Става много хубаво наистина. И някак си стаята така се отвори, остана сега само едни хубави пердета са си взема и съм готова.

Ели, за студа иди дойди. Ама вече и като вали да не ги изкарват, да стоят на сухичко. Нищо явно не можете да направите, те си знаят там техния начин на работа и възпитание и това е.

Мастерче, грабвай няколко накуп - така ще е по-мощен мотора и по-бързо ще долетиш до Ели   Mr. Green Mr. Green Mr. Green А и повече сопи ще имаш за даскалиците в градината  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 688
.... А и повече сопи ще имаш за даскалиците в градината  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Maмка им....'нАчи...Още ме е яд.......Половинчо тука ми се смее,че беснея за Ели и детските градини в Английско...... Twisted Evil ....мА не мога бе!Яд ме е и тва е!.....Офффффффффф......

Twisted Evil

Бистре,видях ти дюшемето! Много е хубаво! Да ви е честито!....Много се радвам така,како някой си направи ремонт.....Да му е чистичко,новичко и хубаво и уютно.....Много се радмвам да знаеш! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 689

Добро утро.
Хубав и спорен ден на всички. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт