Шеф, мултиварка или както ние го наричаме Кукър!

• 149 467
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
  • София / Баня
Един въпрос към момичетата които вече имат мултикукъра на Филипс. Купих го за Коледа на майка. Като се включи варене отгоре излиза страшно много пара като при тенджера под налягане - това нормално ли е? При вас случва ли се? За има - няма десет дни в кухнята й е избила влага.
Сега се чудя дали да ходя да го връщам.

# 391
  • София
Един въпрос към момичетата които вече имат мултикукъра на Филипс. Купих го за Коледа на майка. Като се включи варене отгоре излиза страшно много пара като при тенджера под налягане - това нормално ли е? При вас случва ли се? За има - няма десет дни в кухнята й е избила влага.
Сега се чудя дали да ходя да го връщам.
Да пуска на задушаване, с по-малко течност, ври по-бавно и няма толкова пара.Наистина има много пара на варене.Аз си реших проблема, като го слагам под аспиратора и го пускам да смуче или на балкона и открехвам прозореца!

# 392
  • София
Аз имам кукър НЕО, но и при него на програма "варене" излиза много пара, даже не само от вентила отгоре, ами и отстрани на капака. За готвене ползвам предимно "задушаване", след това "печене" ако искам окончателно изпаряване на течността, а ако искам да къкри - "претопляне". Иначе и аз го държа върху печката и ползвам абсорбатора.

# 393
Делиманото било с тефлоново покритие.
Към кой кукър да насоча майка ми - Филипс или Тефал?

# 394
Делиманото било с тефлоново покритие.
Към кой кукър да насоча майка ми - Филипс или Тефал?
Аз имам този на Филипс и съм супер доволна. Всичките ми приятелки се зарибиха и си купиха и също са доволни.

# 395
  • София
Не  знам какво е покритието, но е светло кафяво повече прилича на керамично.Не знам къде да прочета какво е.Но трябва да се пази от надраскване, аз ползвам силиконови бъркалки и щипки със силиконови накрайници.

Днешната супа топчета.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 12:27 от Тайна

# 396
Моля ви за съвет- реших да си купя мултикукър, видях в Технополис, че имат два модела - на Tefal ( с 8 програми за готвене) и на Philips (  с 22) - ппоне броят на програмите мисля, че бяха разликите помежду им. Нямат съществена разлика в цената, а като сметнем, че вторият върви с подарък пасатор - нямат никаква Mr. Green но съм на принципа - питай,който е използвал Thinking та? Кой от двата според вас е по- удачен като избор?

# 397
  • Бургас
И аз това се чудя newsm78

на Тефал ми се струва по-компактен -форамата му е кръгла и е по-малък, но пък Филипса-има повече функции - напр.кисело мляко, което си е голям плюс.Само тази издължена форма не ми харесва.

# 398
  • София
  Ами аз понеже съм с Филипс ще кажа Филипса, друг ще каже друго, затова сами трябва да си решите  Wink! Всеки ще похвали неговото! Peace

# 399
  • София
И аз това се чудя newsm78

на Тефал ми се струва по-компактен -форамата му е кръгла и е по-малък, но пък Филипса-има повече функции - напр.кисело мляко, което си е голям плюс.Само тази издължена форма не ми харесва.

С филипса съм, но няма да го хваля само заради това  Simple Smile
Погледни покритието на двете купи, това на тефал е с едни многоъгълничета и като цяло тефлона видимо не ми допада като качество. Сравни ги в някой магазин и реши. Аз не бих взела Тефала, но това си е мое лично мнение.

# 400
В държавите от бившия СССР имат доста марки и модели, Филипса е най купуван и хвален, не е случайно него са внесли в БГ Naughty

# 401
  • Бургас
Много сте полезни, момичета   bouquet

Аз имам вътрешното усещане, че Филипса е по-добрия избор, но Тефала ми е по-симпатичен. ooooh!

# 402
  • София
За този ли Тефал говориш или има друг, с по-голяма вместимост?

http://zora.bg/tefal/rk302e31/24626

# 403
Не  знам какво е покритието, но е светло кафяво повече прилича на керамично.Не знам къде да прочета какво е.Но трябва да се пази от надраскване, аз ползвам силиконови бъркалки и щипки със силиконови накрайници.

Днешната супа топчета.

Скрит текст:
А кой модел пасатор е подаръкът?

# 404
  • София
Нямам подарък,купих го от магазин, където не даваха подарък и нямам представа какъв е пасатора.Чух от други,че по други магазини бил с подарък.

Общи условия

Активация на акаунт