Намаления 2012 (4)

• 102 533
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Ееее, наистина ли Sad ама на моята колежка са точно такива, е, естествено, може и да е от обувките. Sad

# 211
  • Пловдив
   Момичета , нищо не казвате за Карфур и очакваните намаления от 70% ! Simple Smile
Не чакайте намалението да стане 70 %!
Зимното намаление стига до 50%, лятото е 70%!  Peace

# 212
  • зад парка
ECCO - 30% /боти по 180-190 лв./
Andrew's /дамския/ - не лоши палта по сто и малко лева- сиво пепит, черно, червено, няколко модела

# 213
Някой може ли да ми каже телефонен номер на Карфур. Искам да се обадя да питам за една сметана която видях в Гръцки Карфур ,но мъжа ми не е могъл да  я намери в Софийския.  Мерси предварително.  bouquet

# 214
  • софия
н амен ми трябват едни кухненски нещица и не мога да си харесам - търся си захарница от Нова година, а кажете ми, може ли всчики да са толкова грозни?
Самсара,в Айко има много хубави кухненски аксесоари,пък и сега имат намаление

# 215
Някой може ли да ми каже телефонен номер на Карфур. Искам да се обадя да питам за една сметана която видях в Гръцки Карфур ,но мъжа ми не е могъл да  я намери в Софийския.  Мерси предварително.  bouquet

Гугъл може да ти каже всичко.

# 216
н амен ми трябват едни кухненски нещица и не мога да си харесам - търся си захарница от Нова година, а кажете ми, може ли всчики да са толкова грозни?
Самсара,в Айко има много хубави кухненски аксесоари,пък и сега имат намаление

Благодаря Simple Smile
До кога е имаш ли представа?

# 217
Moмичета, трябва ми топло яке с гъши пух, качулка и дължина, покриваща дупето. Моля споделете ако сте попадали на такива напоследък.

# 218
Някой може ли да ми каже телефонен номер на Карфур. Искам да се обадя да питам за една сметана която видях в Гръцки Карфур ,но мъжа ми не е могъл да  я намери в Софийския.  Мерси предварително.  bouquet

София - 9:00-22;00 ч.
тел.02/4860300
Бул."Цариградско Шосе'' 115
The Mall

# 219
Moмичета, трябва ми топло яке с гъши пух, качулка и дължина, покриваща дупето. Моля споделете ако сте попадали на такива напоследък.

Zara , Mango  Почти навсякъде  има такива

# 220
  • София
Аз космато яке никой ли не е виждал Sad

# 221
  • София
Момичета, имате ли представа дали в момента в Хиполенд има щанд с -55 % намаление?
И още едно въпросче - днес ще ходя до Сердика център - имам ли шанс за намалени детски дрехи от някъде? Повече блузки ме вълнуват, че преди месец накупих панталони от Зара.

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 12:26 от tonkabonka

# 222
В Хиполенд има  постоянен щанд с артикули с до 55% намаление,като мисля че на 2седмици сменят някой от играчките.

# 223
Zara , Mango  Почти навсякъде  има такива
В Манго точно такова няма, а и искам с гъши пух 600гр., а там са с доста по-малко.

# 224
  • София
Момичета, имате ли представа дали в момента в Хиполенд има щанд с -55 % намаление?
И още едно въпросче - днес ще ходя до Сердика център - имам ли шанс за намалени детски дрехи от някъде? Повече блузки ме вълнуват, че преди месец накупих панталони от Зара.

Да, има в Хиполенд щанд с -55%. За блузки погледни в Карнивал кидс- когато бяха масовите намаления там казаха, че ще намалят в края на януари, та вероятно още има избор.  Peace И сподели, ако отидеш.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт