Монодиета -част 4

• 21 971
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Момичета при мен положението засега е ОК
Все още съм на една кофичка кисело мляко и не съм умряла от глад.
Тоя път с водата съм по пестелива - ще ги докарам до 3 литра щото изглежда от водата пълнея  rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

по късничко ще хапна още една кофичка кисело мляко с овесени ядки /мисля към 17:00/ и довечера няма да ям. Утре като се измеря /знам че казах че няма ама  Outta Joint/ ако не ми покаже минимум кило в минус ще го изхвърля през прозореца тоя кантар  smile3508

# 391
  • София
Софи захранването после е много много важно
както са си отишли така и бързо могат да се върнат
особено при японската диета после бързо се качва, но това зависи от теб а не от диетата. Японската диета е доста строга и предполага по голям йо-йо ефект, при мен не се получи докато се храних балансирано и внимавах с какво. Ама после като го дадох на уволнение - ела да видиш.

Просто трябва да внимаваш иначе се сваля доста от нея
Дидка, благодаря за подкрепата  Hug Решила съм вече сваля ли ги веднъж да ги поддържам. Ами то от 5год. откак каката се роди, та и сложи месеците бременност не мога да се видя в добра форма  Sad Аз и двамата ги кърмех до късно и си хапвах, ами гладна си бях. То добре, че беше тичането по децата, иначе сигурно щях да съм над 70кг  ooooh!

Аз досега съм на 2 яйца. Купих портокали, дали може да си хапна един  Thinking

# 392
Диди и аз съм на млекце днес  Peace добре че съм на родителска среща по-късно , та може и да отърва късното ядене   Praynig Mr. Green

# 393
Диди и аз съм на млекце днес  Peace добре че съм на родителска среща по-късно , та може и да отърва късното ядене   Praynig Mr. Green

хи хи и аз така снощи с кафето с приятелка  Wink

Софи по добре остави плода за утре сутринта, сега хапни още яйца ако си гладна  Wink

# 394
Здравейте момичета-аз си диетувам по моното-днес съм на печена скумрия на фурна.Не съм се теглила -чакам 27.01 и тогава ще се кача на кантара.Водата и на мен ми куца-едва докарвам до 1.5л.Още два дни до денят на истината остават не се предавайте.Сега ще се кача на кростренажора за  да са раздвижа.

# 395
Браво на всички  момичета, ще се слабее то е ясно. Аз още ям кивита довечера съм на народни танци като се върна ще си обеля портокал или грейфурт не съм решила още. Спорна вечер на всички и умната от това зависи красотата ни и самочуствието  Laughing Laughing Laughing
Диди с толкова литри вода нищо чудно че не сваляш  newsm78 newsm78 по три литра не задържаш ли течности???????????
qvili и аз съм скарана с водата особено зимата. И като не ям свинска мръвка да ме пари на вода кък да я преглъщам водата  #Crazy #Crazy #Crazy

# 396
Мимс нищо не задържам моме, ода до ВЦ-то по 20-25 пъти на ден.

Аз сега набивам второто мляко с овесени ядки и едвам го преглъщам.
Довечера право в банята и в леглото и никакви прегрешения

# 397
Мимс нищо не задържам моме, ода до ВЦ-то по 20-25 пъти на ден.

Аз сега набивам второто мляко с овесени ядки и едвам го преглъщам.
Довечера право в банята и в леглото и никакви прегрешения
по колко лъжици овесени трици си слагаш във всяко мляко?

# 398
.......
по колко лъжици овесени трици си слагаш във всяко мляко?

по 2 супени лъжици, по веднъж на ден обаче. Обикновено за обяд а не по късно за вечеря, но днес си сложих вечерта в 17:00 - това ми беше вечерята. Днес се ограничих с 3 лт. вода и мисля от тук нататък да не се наливам чак с 4-5 както онзи ден  Wink

Момичета днес вечерния маршрут е спазен и всичко е ок - вече няма какво да се обърква защото избягвам кухнята  Joy Joy Joy

# 399
Момичета днес съм супер. Сутринта на кафето- два фреша, на обяд- зеле, вечеря- супа от спанак, но без ориз, картофи- само спанак и лук, с две думи буламач. Железна съм ви казвам. Не се теглете всеки ден, казаха на едно интервю при Гала, че ако всеки ден сваляш това са вода и мускули. Пробвайте да се мерите със см. или по дрехите. Кантара два пъти в месеца- е тогава, удоволствието от минусите е супер. И никога преди МЦ-то. smile3501
Брех, че съвети давам, а в таблицата само аз съм с О свалени кг  newsm45

# 400
Свърших с яйцата, утре мисля да съм на фазан, че имам малко и пиле. Обаче едва ли ще покаже нещо меренето, защото съм с цикъл, и ще имам 1кг за 10 дни, егати Simple Smile Това не е било никога толкова без нищо Simple Smile Лека ви нощ !

# 401
Момичета днес съм супер. Сутринта на кафето- два фреша, на обяд- зеле, вечеря- супа от спанак, но без ориз, картофи- само спанак и лук, с две думи буламач. Железна съм ви казвам. Не се теглете всеки ден, казаха на едно интервю при Гала, че ако всеки ден сваляш това са вода и мускули. Пробвайте да се мерите със см. или по дрехите. Кантара два пъти в месеца- е тогава, удоволствието от минусите е супер. И никога преди МЦ-то. smile3501
Брех, че съвети давам, а в таблицата само аз съм с О свалени кг  newsm45

Кет супер са ти съветите - аз си ги знам тия работи ама пусти акъл съм като и без него  Hug

# 402
Супер сте момичета,само аз нямам какво да правя по цял ден и си стоя в нас...Мъжа ми като се прибера става 8-8.30 супер уморен ,и аз само си стоя вкъщи,чистя и му готвя,а дори нямам апетит.. скоро ,ще започна гоблени да плета   Sad ,скукаааа

# 403
Запис и от мен !

Първи успешен ден само на пилешко месо.  Crazy

Утре ще съм само на кисело мляко и екскуиза-извара.

Лека нощ, дами !  Hug

# 404
Супер сте момичета,само аз нямам какво да правя по цял ден и си стоя в нас...Мъжа ми като се прибера става 8-8.30 супер уморен ,и аз само си стоя вкъщи,чистя и му готвя,а дори нямам апетит.. скоро ,ще започна гоблени да плета   Sad ,скукаааа
А Виви не така маце. Да вземеш да си намериш занимание и да не се занимаваш само с чистене и готвене newsm75 1dishes
бяла лястовица браво на тебе. Утре пак на линия.
Диди да смятам че си се катурнала вече в леглото  и дори не си минала покрай кухята  newsm78 newsm78
Кетунче Хубави са ти съветите но пусто като немож да трае все се кекна на кантара  ooooh! ooooh!
Аз съм си режимна за вечеря малко грейпфурт и един портокал а също и един час танци.
Лека вечер момичета знам че можем с общи усилия ще победим килата. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт