Театри, постановки, мюзикъли...

• 88 949
  • 398
  •   1
Отговори
# 240
определно не е много добре р.5, но дано са по-дребни предните зрители. Сега разгледайте добре салона и за сл.път ще иамте представа

# 241
  • тук
Мамите, които взеха билети за We will rock U, може ли оценка, за да знам да рискувам ли да ги заведа днес?

# 242
  • София
Ние сега тръгваме натам, но получих отзиви от друг - много хубаво било, но музиката твърде силна. Не е преведен на български, няма субтитри, децата няма как да разбират какво си говорят артистите. Това е. Утре ще пиша подробности ако нещо ме впечатли Simple Smile

# 243
  • дядовата ръкавичка
Май е малко късно да се изказвам за We will Rock You, но все пак .... На мен ми хареса в общи линии.  На децата повече. Синът ми - 12 г., твърдеше, че всичко разбирал и не било много подходящо за деца  Sunglasses. Най-много им хареса финала, когато отидохме пред сцената и пяхме ...  като на рок-концерт  Wink.

Тъжно ми стана, защото залата беше полупразна.

# 244
  • София
На мен също ми хареса, дори много. Озвучаването не беше твърде силно. Изпълнителите бяха страшно добри. Нямаше слаб глас. Невероятни бяха. Изобщо изпълнението, светлинни ефекти, декори, озвучаване - всичко беше супер. Дори сюжета ми хареса, по-скоро идеята му, бъзиците с комерсиалното, безстойностното. Обаче финалът на сюжета нещо развали работата, някак прекален ми дойде. Останалата част от него беше много силна Simple Smile

Моят син на 12 му даде оценка 11 от 10 Simple Smile Наистина беше много впечатлен. Каза, че всичко е разбрал, но отвреме на време питаше "Какво?" Но честно казано, това че нямаше субтитри ми развали впечатлението като цяло. Все пак сме в България, английския хич не ни е близък език, и далеч не всички го разбират.

# 245
  • В светлината на слънцето
И аз малко късно ще се изкажа за We will rock you. Бях с двамата (на 9 и 5 години). Бяха възхитени и вдъхновени, цяла вечер после разиграваха у дома мюзикъла на фона на песните не Queen. Невероятно добър спектакъл! Страхотни изпълнители, невероятен каст.  Peace Озвучаването при нас беше съвсем добро, тоест нормално силно като за такава зала. И мен ми стана тъжно, че залата не беше пълна - това беше спектакъл, който трябваше да се види. Що се отнася до сюжета, децата нямаха проблем. Каката следеше сюжета по програмата и каза, че е разбрала част от разговорите (все пак отскоро учи английски). На малкия му разказах в основни линии нещата, после му превеждах на ухо от време на време разните закачки.   

# 246
  • София
Видях, че вече сте препоръчали "Магьосникът от Оз" - http://www.salzaismyah.bg/page.php?c=6&d=80
И аз се присъединявам към ласкавите отзиви.

# 247
за 13 годишни става ли?

# 248
  • София
За първи юни Зала България предлага "Кармен - история с рози" - спектакъл с приказка, музика и танц по музиката на Бизе-Шчедрин

http://www.events.bg/bg/articles/view/14705/%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D … D0%BE%D0%B7%D0%B8

# 249
Здравейте! Който ходил на "Скачай " в театър София, моля, дайте мнение, дали става за деца на 12 и 8 г.   bouquet

# 250
  • София
На 1-ви юни ще има "Детски панаир" игри в галерии, в музеи и на открито.
http://www.easyartbg.com/index.php/panair/15-2013

# 251
  • София
Опера за деца на открито в "Западен парк"
http://www.slovesa.net/%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%B7%D0% … 0%B0%D1%80%D0%BA/

# 252
Записвам се да следя с интерес:)

# 253
  • София
Вторият спектакъл на Камен Донев е за 12 +
Съобщиха го ясно  и то два пъти преди спектакъла в Созопол, на Аполония.
Вътре беше пълно с деца от всякаква възраст. Билетите за деца бяха по 30 лв Simple Smile (колкото са на възрастните)

# 254
Здравейте, мами! Отново информация за детски благотворителен балетен спектакъл- а именно-
постановката "Палечка" .

Спектакълът е на  20 октомври, 18 ч. Приходите от продажбата на билети ще бъдат изцяло в помощ на онкоболните деца. Посветен е на близък човек, починал от рак.

Цена на един билет- 8 лв. Билетите от 4-ти до 10ти ред са на цена 10 лв. Ако детето е мъничко и може да седи в скута на възрастен- заплаща се само едно място. Спектакълът ще бъде в залата на Дом на транспортните работници на Мария Луиза - намира се в локалното след Централна гара.  Скоро ще имаме и промо в предаването "На кафе". ще пиша пак кога ще бъде излъчено.

За закупуване на билети и допълнителна информация  - Бизнес Парк Младост, сграда 2, след предварителна уговорка на телефон 0882 282 893.

Чакаме ви!

Общи условия

Активация на акаунт