Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 641
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ноеми, с удоволствие бих омесила питката Simple SmileSimple Smile А и след рекламата от Анабела (гуш и на теб) трябва да затвърдя доброто си име в кухнята.

Калифорния, да, имахме, но за съжаление него вече го няма Sad Беше Стафордшир териер и беше най-голямата лигня, която можете да си предтсавите. Спеше завит и с глава върху възглавница. Да не споменавам, че се обиждаше като го наречеш "куче"  Mr. Green

Колииии, мечтииии - аз искам Ситроен ДС3 или Фолксваген Туарег, но най-много искам служебна.

# 466
  • София
az i ti как 1 лев ампулата  Shocked аз взимам ето тези - 10 за 1 лев

http://apteka.framar.bg/03000014/%D0%B2%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BC% … BB-#axzz1kewuu5ar

# 467
bimbim, откъде ги взимаш тези 10 за 1 лев, щото и аз винаги съм купувала 1 лв, че и повече бройката.

# 468
  • в Надежда-та
Да се запиша днес, че и вчера пропуснах, а следва и събота и неделя .....

Честито на вчерашните и днешните пораснали дечица, мн здрави и послушни да растат  bouquet

Болните да оздравяват Naughty
Бели ..... де да знам, за разлика от на брат му сега на Мартинко всичко му позволявам Crazy и затова и не го отразявам като бели. Истина е, че 2-те деца се гледат по-различно. Като се има в предвид, че и с Ники не съм се шашкала мн, мн....сега пък съвсем.
Чистене акъла ми не го побира как така не чистите Rolling Eyes сутрин със ставането прахосмукачката се вади, понякога даже не я прибирам. Сутринта съм изчистила, сега има 1/4 от едно пакетче солети на всякъде- някой начупени, други добре настъпани, само чакам дребното да се събуди и пак я пускам Mr. Green
Готвене и аз като Нощни предпочитам докато е буден, предпочитам докато спи да си почина и да отделя време на себе си. Готвя всеки ден Naughty
Пъпа и на двамата в Newcastle University, ако успеят да поумнеят от пъпа..... hahaha Mr. Green

Ставам, че Мартинко се събуди пък днес и Ники не е на ДГ, че не можахме да го закараме тази сутрин Crazy
 Hug

# 469
Аз и ти, значи не е лошо да направя едно прощъпулче и на себе си, че няма толкова спънат човек
Не знам дали съм ви разказвала как като ученичка тръгнах да слизам от един влак и не знам как стъпих, но паднах директно по очи на перона от 3то стъпало, а малко по-късно взех подлеза на Централна гара по гъз от най-горното до най-долното стъпало. А колко обувки съм скъсала, не е за разправяне Joy hahaha

Анабела, за мене пък Шкодата е перфектна. Даже много исках да си купим семейна шкода, аз харесвам Румскъра и Скаута, с много екстри  и всъщност така сме решили и да направим по-натам. Моя мъж последните 10 години е бил с всякакви служебни, в смисъл нисък до среден клас. За съжаление не е толкова високо в йерархията на фирмата, че да търкаля бмв и мерцедес и др луксозни возила. Но шкодата ми беше сред любимите, защото съм я карала и ми беше супер лесна за шофиране и маневриране, а аз съм слаб шофьор.
Както и да е, исках да кажа че сме смятали колко ни спестява това годишно като разход и извода беше, че и лада служебна да ни дадат и на нея ще сме доволни  Laughing Ааааа май като се замисля първата служебна кола в старата му работа беше една чисто нова лада, в далечната 2001 год. не можаха да си изплатят дължимото и дадоха кола от Лада

Значи ако ще месите питки и ще отваряте ресторанти гарантирам, че ще съм ви най-редовния клиент Laughing

# 470
  • София
bimbim, откъде ги взимаш тези 10 за 1 лев, щото и аз винаги съм купувала 1 лв, че и повече бройката.

от няколко аптеки съм взимала, но на Софарма, има и на друг производител, които са по-скъпи

# 471
Докато се ровя в нета за рецепти, Кали докопала едно рекламно списание (не брошура), и мирно и кротко си го хапва. А аз съм доволна, че е тиха и гледа телевизия  ooooh!

# 472
И аз все вземам по 1 лв ампулата, че и отгоре- зависи от аптеката. И на мен ми се стори скъпо, ама знам ли?  Rolling Eyes

# 473
  • София
И при нас са по 1 лв - ампулата, но има и един друг Вит. Ц - с вкус на ягода, испански и е по 0,70лв/амп. Последните пъти взимам от него.

# 474
  • София
И аз все на Софарма вземам, и все по лев ампулата newsm78 newsm78

# 475
  • София
Разликата в ампулите вит. С е такава, защото повечето са инжекционен разтвор, произведен в стерилна среда. Затова цената скача. Ако се намери неинжекционен, е по-евтин, но не знам защо аптеките зареждат все от първия. Иначе и двата стават за пиене.

# 476
Излязох да купя каша, а Тея заспала на фолклорния канал  hahaha

# 477
  • София, Лагера
... никога повече няма да направя грешката да купим нова кола- плащаш скъпо, след 2 години цената и пада рязко, яд те е всеки път като влезеш в дупка. А не ми се робува на ламарини.
това е от една страна, от друга караш нещо ново, 2 години каквото и да му се повреди ти е в гаранция, няма скрити дефекти... но е важно и колко я караш, ние цитроня го търкаляме всеки ден  Peace

Абе кажете за това Дарис, поне за знам за какво става дума  Joy

Арабелка, не съм хвърляла никъде пъпчета.

Аз и ти, 1 обикновена ампула при нас е 1.09 лв  Rolling Eyes

Адис, но уей да омеся аз питка  Blush
Ети, мерси за предложението, но няма време, искам утре да го направим (преди да са се усетили бабите и да са попитали.. от което би следвало и тяхното присъствие  Whistling)... но ще се възползвам друг път  Mr. Green Hug

# 478
Честит рожден ден на малките госпожици!Щастливо детство,здраве и късмет!
Светослава,честит празник!Желая ти здраве,късмет и много подаръци!
Ноеми,аз съм фен на питките на "Кузи"-мммм,много са вкусни.За юрист може да сложиш някаква юридическа литература,пълномощно,нотариален акт,печат/от детските/ Simple Smile,папка.
Аз и ти,Ети,бързо да се оправям хлапетата!Стискам палци!

# 479
  • София
ето това Витамин С купувам аз, долу в ляво се вижда и цената

Общи условия

Активация на акаунт