Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 628
  • 757
  •   1
Отговори
# 495
bubi_barabata, благодаря ти!   bouquet
Тъкмо си мислех за спринцовката от Панадола... Ама се възмущавам как може да сложат дозираща чашка, която да е разграфена по системата за обем на о. Тамбукту? #2gunfire
А кафените лъжички са различни...
Аз и ти, мисля че и довечера можеш да дадеш една ампула при спешни случаи. Така са ни го изписвали на нас. Но по принцип да знаеш, че вит. С се дава сутрин.
Аз съм й го давала вечер няма проблеми, ама въпросът ми беше дали няма да прекаля, ако дам 3 ампули - знам, че е водоразтворим и излишното количество се извежда от организма с урината, но онова с пооранжевяването...  chef

Като най-голямата бърборана да разкажа за Дарис - трето дете, но първа дъщеря на една от редакторките на Гала. Мисля, че е родена в края на януари (а, явно днес)
Всички предавания на Гала за бебетата (мисля, че в петъците) се въртят основно около нея - следяха всеки месец от бременността на майката, после я повиваха пред камерата, проверяваха я за луксации, масажираха я, захранваха я, кръщаваха я (нещо като малка ГОЛЯМА сватба на елитна фолкпевица), накрая й направиха прощъпулник, щото правела една-две крачки hahaha Такива ми ти работи...  

Ще питам мама за моя прощъпулник  Wink

# 496
  • София, Лагера
Като пусна търсачка на "Дарис" и ми излиза фабрика за обувки  Mr. Green...  мерси, че ме светна, Аз и ти ... много съм зле на тема "светски живот"

Аз и ти, ... "е едно добро начало", нали така беше? Wink

Любим виц:
- Добър ден, адвокат Смит, колко струва да ми отговорите на един въпрос?
- 100 долара. Дайте втория въпрос...

Ей, да не кажете после, че дамо мръсни вицове разказвам!  Innocent Naughty

Тутиииии, тъкмо навреме, съвсем по темата се включваш  Joy Hug Peace

# 497
Кака Рала, голЕм смЕх падна с твойте слизания от влакове и по стълби! Опасна жена си!  Joy Joy Joy
Иначе и ние като вас сме си заплюли скаута или новата октавия комби 4х4. Щкодаците са големи кучета, имаме тамън 3 в семейството, няма ремонти, няма скъпи части - дизелаци са и трите и разходите за гориво са ми пей сърце. Сега, за да ходя за детската кухня зимъска свекърите ми дадоха тяхната Рав4 2003-та (поправих се) година бенДзин. Еми няма такава горелка, братче, сипваш 50 лева и не ги усеща за 2 дена ги е издухала, хем филтри, милтри, горивни помпи - всичко е ново и скоро сменяно. Направо не ми се качва в нея... А скоро й сменяха съединителя - с отстъпката 500лв, ай честито. Разбира се, всеки се разполага според доходите си и съображенията си, но просто ви споделям моите впечатления.  Wink
Ноеми, не е трудно това с питката. Мога да ти дам рецепта за най-лесната содена питка на света, която става точно за 10 минути приготовление и 30мин печене. Аз, която в живота си тесто не съм пипала, направих питка за прощъпулника на Зори и стана супер вкусна.  Peace
Ето виж:

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 16:29 от bubi_barabata

# 498
Благодаря за поздравленията.
Влизам само за една бърза виртуална почерпка, че следващата група гости наближава

# 499
  • Пазарджик
Явно имам още време Mr. Green/Нелката спи ,Таня на танци/та да продължа....
Аз и ти бързо да се оправяте ,за другото момичетата са каза ли достатъчно Hug
Някой каза Гранофорин,не помня кой Embarassedама се продава във ветеринарните аптеки,аз имам едно голямо шише с него си оправих гнойната  ангина по миналата зима.Гранофорина има някакъв заместител /немски препарат/по състав са еднакви,но цената е в пъти повече.А за цените по аптеките не се учудвам,точно преди няколко часа купих на леля ми Екзодерил за 8.89лв.,в последствие разбрах,че в аптеката до нас е 5.59лв./между другото съм работила в аптека-обработвах рецептите по ЗК /та знам за какви надценки става въпрос,програмата ми е изчислявала и по 300%.
Аз пак си имам гости от чужбина,калеко ми се прибра изненадващо заради някакви документи,и ми е  много гот.Имам си още три кутии прахчета за зъби и съм доста по спокойна,че ги пазех само за спешни случаи.Тази нощ до 3ч.пищеше,после сме заспали на дивана,като ме събуди ММ в7ч.имах чувството ,че някой ме е вързал и не мога да стана,и съм толкова схваната ,че всичко ме боли.
И още имаше ,но после ,че много стана

# 500
Здравейте,
Казвам се Мария от град Костенец. Моят син се казва Александър и е роден на 21 януари 2011 година. Не знам дали трябва да пиша тук, защото до сега не съм писала нищо никъде, но се притеснявам за забелването и още нещо. Ако може някой да ме посъветва нещо. Благодаря предварително!

# 501
Заинтригувахте ме с тоя РД на Дарис, че го гледах по Нова плей Mr. Green Mr. Green

За Вит.С нашата докторка ми беше казала да дават по 2 ампули на ден- сутрин и вечер по 1, въпреки че и аз бях чувала, че не се дава вечер. Иначе и аз го купувам по 1 лев.

Буби Барабата, питката изглежда много добре, аз само такава мога да правя Embarassed

# 502
ехоооууууу

мАЛИИИии колко много сте изписалиии човек тъкмо да седне да ви прочете и чавето се събуди (спи по час/час и половина )  Laughing

аз само да се регистрирам, че съм на софийска земя Simple Smile

тъкмо се връщаме от уникална зимна разходка в Южния....супер беше...обиколихме го целия със Стамбата и Ади на шейната, спускахме го по разни пързалки, а той се кискаше от смях Simple Smile) супер приятно беше и въобще не бе студено...бяхме издивели 2 дни в Бл-д Simple Smile

какаРала на мен са ми правили 2-3 пъти прощапулник  Peace

# 503
  • София
Много активност тук, не мога да публикувам. Трябва да се постопли времето.

По темите с автомобилите ще кажа само едно: днес един с една тойотка го бутаха двама, а аз с това ужасно трудно за управление BMW излязох с едно движение от паркомястото и проблеми по софийските улици не съм имала. Вал, не знам как си представя мъжът ти това от обяснението  newsm78 , като завърти волана и даде газ в снега интересно накъде ще тръгне се завърти колата. Автомобилите със задно са по-маневрени и лесни за управление, но естествено зависи от много фактори: състояние на автомобила, хубави гуми, задкормилно устройство... Whatever, спирам.

Защо питката не трябва да е с мая?

Тампонът за гинеколог повече ми харесва  Laughing

# 504
  • Пазарджик
сетих се нещо  Mr. Greenмалко за смях
кака Рала аз имам едно единствено падане пред ММ,но той ме е нарочил,че сам голяма съпата/в превод -спъната/Като правих прощъпулника на Таня по месния обичай/след като детето хване предмета,майката раздава питка на три къщи,като се предвижва бягайки/подскачайки/,в същото време не трябва да се спъва/пада/ никъде за да не е спънато детето,та той все още ме пита дали не съм се спънала някъде Mr. Green

# 505
Мимс85, добре дошла!
За забелването при момченцата не мога да коментирам, че имам само момичета. Мъжките майки ще ти пишат.

Буби,  Hug успокои ме, Кали в неделя ще си хапне пъдпъдък. По твоя начин бях замразила заешко, но от Метро, не диво.

За вит.С, и аз купувах за Кали, от тези които се отварят и от двете страни. Вкусът им е доста по различен от този който аз помня, не ми хареса. Преди няколко години съм давала на каката и си бяха от старите, вкусните.  Mr. Green

За питката, и аз искам да знам защо не може да е с мая. Такава содена питка още не съм месила, а ММ само ме врънка да направя. Ако е с мая ми е лесно, бухам всички продукти, меся и оставям да втаса, мога да направя каквато пита искате и с какъвто и да е пълнеж, ама содената какво ще се получи незнам  newsm78

# 506
 Тути, много ме рзсмя поста ти  Joy

какорали, интересни истории имаш ти на гарата и аз търчах веднъж редом с влака, ама не ми се разказва, че е голям срам...

Анабела, води се обредна питката, затова е без мая.

мимс, какво по точно те ивтересува?

# 507
  • София
Сега отворих ФБ и оттам на личната ми страница грее с пълна сила ...  Shocked Дарис  Joy. Така е като съм почитателка на фотографката й  Rolling Eyes.

хаха, и при мен е така......  няма отърване  Joy

Буби, много сладки крачета си направила на питката. А ако не е содена, а с мая крачетата ще бухнат и ще се обезформят, нали?

# 508
Аз мога да издам книга с безумни истории: смешни, страшни, срамни, парадоксални..... винаги с голямо умиление си спомням за разни такива случки и с малко носталгия по една отминаваща и много дива младост

Мимс, аз наскоро заголих на мойто момченце пишлето, с тия две ръце дето се вика, а има и мами правили процедурата при ЛЛ и хирург. Но трябва да си зададеш конкретно въпроса.
Като цяло повечето мъжки мами в темата за незабелващи, но ти питай

А коя е фотографката на Дарис? На кафе като цяло ми е един голям кокошарник, но по това време на деня няма какво да се гледа, Елена Розберг ми е като от филма Степфордски съпруги, като кукла робот, та пускам ги там поне да крякат да не е тихо вкъщи

# 509
  • София
Здравейте,
Казвам се Мария от град Костенец. Моят син се казва Александър и е роден на 21 януари 2011 година. Не знам дали трябва да пиша тук, защото до сега не съм писала нищо никъде, но се притеснявам за забелването и още нещо. Ако може някой да ме посъветва нещо. Благодаря предварително!
Добре дошла,можеш да пишеш при нас стига да ти е приятно Hug
Аз на синът ми много плахо забелвах и нищо не неправих,докарах му фимоза та стигнахме до уролог и нещата се оправиха за 3 секунди,но 5 години по-късно всичко е ок Simple Smile
И аз не я гледам напоследък Гала,преди време и харесвах предаването ама после нещо ми стана недотам приятно за компания Wink

Общи условия

Активация на акаунт